reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

Gratulacje wizyt :)piękne bobo Martusia :)

Mama trójki straszne jest to co piszesz normalnie aż ciężko uwierzyć że ludzie mają takie problemy :/mam nadzieję że sobie poradzisz i odejdziesz od tego człowieka.

Któraś z Was pisała o spodniach z h&m, że są promocje to chyba się wybiorę po weekendzie po jakieś gacie. Bo już mi w spodniach mało wygodnie i zaczęłam nosić leginsy i sukienki żeby było luźniej ;) jutro prenatalne i trochę stresik już mam!

reklama
Gratulacje wizyt :)piękne bobo Martusia :)

Mama trójki straszne jest to co piszesz normalnie aż ciężko uwierzyć że ludzie mają takie problemy :/mam nadzieję że sobie poradzisz i odejdziesz od tego człowieka.

Któraś z Was pisała o spodniach z h&m, że są promocje to chyba się wybiorę po weekendzie po jakieś gacie. Bo już mi w spodniach mało wygodnie i zaczęłam nosić leginsy i sukienki żeby było luźniej ;) jutro prenatalne i trochę stresik już mam!

Trzymam kciuki za badanie już dziś [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

Wcześniej pisałyście o zabobonach z hybrydami i farbowaniem włosów w ciąży, a jak z keratynowym prostowaniem? Powtarzam ten zabieg co jakiś czas i teraz w lutym powinnam znów zrobić, ale nie mam pojecia czy to będzie aby na pewno bezpieczne. :/ któraś z was może prostuje?
Keratyny NIE można robić w ciąży!

Dziękuje za pamięć. Godzina obsuwy dzis była w poczekalni.

Zobacz załącznik 934752
Fasolka jest nadal piękna i zdrowa. Serduszko nam bije [emoji173]️ termin mamy na 05.09 bo dzidzia jeszcze nie nadrobiła. Wiec jestem wrześniówką ale was nie zostawię bo was lubię bardzo i każdej kibicuje.
Mam kartę ciąży i zestaw pierdyliarda badań do zrobienia [emoji33][emoji33][emoji33] jedynie grupa krwi mi odeszła [emoji23] następna wizyta 07.02.

Dostałam na bóle podbrzusza Duphaston 3x1.
Pamiętam, że ostatnio robiłaś chyba też badania w Diagnostyce u mnie przepaść totalna różnica 100 zł ponad pomiędzy labo Diagnostyka, a labo lokalnie w szpitalu :) więc lepiej sprawdź sobie ceny, ale tak myślę, że tobie pewnie zleci lekarka ta z NFZ za free co ? :p

Opowiem co mnie dzisiaj spotkalo, oczywiście nie życzę nikomu. Wczoraj w pracy bardzo zle się czułam, bolały mnie kości i twarz,a często miałam problemy z zatokami. Dzisiaj rano chodziłam z bólu już po ścianach i byłam mega wystraszona, stwierdziłam, ze raz kozi smierć lecę szybko do prywatnego lekarza, bo nie wytrzymam. Wysłano mnie do chirurga z powodu problemu z zatoka, przez co mam wyrwany ząb, 10 szwów i antybiotyk. Nigdy chyba się tak nie stresowałam, ciagle myślałam o tym czy zdjęcie rentgenowskie będzie bezpieczne dla dziecka.Dostalam bezpieczny antybiotyk. Pocieszycielką okazała się pani chirurg, która pocieszała mnie ciagle i głaskała :) ból do tej pory jest niesamowity, jakoś daje radę, ale jestem strasznie głodna.
W niedziele wybieram się do ginekologa sprawdzić czy wszystko okej tak zapobiegawczo.

No to jasne ;) bardziej mi chodzi o opinię na temat osobnego pokoju od urodzenia ;) ja się osobiście trochę cykam ;)
Moja córka była w łóżeczku stojącym koło naszego łóżka do 8 miesiąca. Potem w swoim pokoju i musiałam do niej chodzić.
Zaczęła przesypiać noce jak miała 11.
Nie wyobrażam sobie mieć jej od początku w jej pokoju

Kochane a jak radzicie sobie z pustym żołądkiem tak zeby czyms lekkim zapelnic przegrysc cos od czasu do czasu ?ja akurat mam bardzo problemy z jedzeniem pelnych posilkow ,jakies biszkopty krakersy?ja jakis czas jadalam wafle ryzowe ale juz mi sie przejadly i sucharki czasem tez , jakies pomysly ?
U mnie się sprawdzają właśnie krakersy.
Mam takie małe paczuszki i zawsze w torebce na wszelki wypadek teraz

Dziewczyny wczoraj wieczorem czułam takie kłucie jak by tam w środku w pochwie takie dziwne uczucie, nie jakieś bolące, ale takie kłujące właśnie :/ miała tak któraś z Was ?

reklama
Opowiem co mnie dzisiaj spotkalo, oczywiście nie życzę nikomu. Wczoraj w pracy bardzo zle się czułam, bolały mnie kości i twarz,a często miałam problemy z zatokami. Dzisiaj rano chodziłam z bólu już po ścianach i byłam mega wystraszona, stwierdziłam, ze raz kozi smierć lecę szybko do prywatnego lekarza, bo nie wytrzymam. Wysłano mnie do chirurga z powodu problemu z zatoka, przez co mam wyrwany ząb, 10 szwów i antybiotyk. Nigdy chyba się tak nie stresowałam, ciagle myślałam o tym czy zdjęcie rentgenowskie będzie bezpieczne dla dziecka.Dostalam bezpieczny antybiotyk. Pocieszycielką okazała się pani chirurg, która pocieszała mnie ciagle i głaskała :) ból do tej pory jest niesamowity, jakoś daje radę, ale jestem strasznie głodna.
W niedziele wybieram się do ginekologa sprawdzić czy wszystko okej tak zapobiegawczo.
Ojejku współczuję :(

Do góry