reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

Co do karmienia .... pierwsza na cycku do 8 miesiąca potem jeszcze miesiąc w nocy i koniec. Zuza po kilku godzinach przewieziona do innego szpitala , mleko litrami wylewałam , bo później miała sondy zalegania i dostawała długo pozajelitowo a ze nerwy to i ja poddałam się z utrzymaniem laktacji zreszta nie było to nawet wykonalne bo całymi dniami byłam poza domem do szpitala kawałek drogi i na korytarzu szpitalnym . A to nie są warunki do ściągani mleka. Po 3 miesiącu życia wzięłam dopiero mała do domu cos mleka było , ale mała nie umiała ssać i na tym się to skończyło. Sonda i nauka jedzeni. Teraz pewnie będę karmić jak tylko się uda.
I czekam na wieści od Marty

reklama
Dziękuje za pamięć. Godzina obsuwy dzis była w poczekalni.

IMG_3180.JPG

Fasolka jest nadal piękna i zdrowa. Serduszko nam bije [emoji173]️ termin mamy na 05.09 bo dzidzia jeszcze nie nadrobiła. Wiec jestem wrześniówką ale was nie zostawię bo was lubię bardzo i każdej kibicuje.
Mam kartę ciąży i zestaw pierdyliarda badań do zrobienia [emoji33][emoji33][emoji33] jedynie grupa krwi mi odeszła [emoji23] następna wizyta 07.02.

Dostałam na bóle podbrzusza Duphaston 3x1.

Dzieki za stan przedzawalowy!!!! SUPER Cie znowu widziec! Oj tam termin termin dla nas jestes sierpniowa! Z Toska urodziny bedziecie razem swietowac na koniec miesiaca ot co!!!

A my tu czekamy i czekamy. Cieszę się, że wszystko w porządku. [emoji7]Może urodzisz wcześniej i z końcówką sierpnia się zalapiesz? Kto wie.

Dziękuje za pamięć. Godzina obsuwy dzis była w poczekalni.

Zobacz załącznik 934752
Fasolka jest nadal piękna i zdrowa. Serduszko nam bije [emoji173]️ termin mamy na 05.09 bo dzidzia jeszcze nie nadrobiła. Wiec jestem wrześniówką ale was nie zostawię bo was lubię bardzo i każdej kibicuje.
Mam kartę ciąży i zestaw pierdyliarda badań do zrobienia [emoji33][emoji33][emoji33] jedynie grupa krwi mi odeszła [emoji23] następna wizyta 07.02.

Dostałam na bóle podbrzusza Duphaston 3x1.
Jaki superowy człowiek z nogami :D

reklama
Do góry