reklama
Ty sie teraz bronisz? Czy w czerwcu?Ja dzisiaj na uczelni i dwa egzaminy, jutro kolejne 3 i w niedziele 2... Za 2 tygodnie znowu to samo. Ja tylko czytam Wasze posty bo muszę zakuwać ale wrócę jak tylko zdam wszystko No i odświeżam teraz cały czas bo martwię się co z Martą
Wprowadzilam w błąd chyba ostatnio. W zwiazku ze studiami i l4. Na l4 ciazowym mozna studiowac. Lekarz powinien dac tylko zaswiadczenie, ze nie widzi przeciwwskazań.
Dzwoniłam na infolinie zus i mila Pani udzielila mi takiej informacjiTy sie teraz bronisz? Czy w czerwcu?
Wprowadzilam w błąd chyba ostatnio. W zwiazku ze studiami i l4. Na l4 ciazowym mozna studiowac. Lekarz powinien dac tylko zaswiadczenie, ze nie widzi przeciwwskazań.
Chyba za długoWow 2 lata. Pieknie
Przestałam po prostu dawać do spania na noc. Raz płaczę a raz sam uśnieNo ja sie juz publicznie nie przyznaje, ze mala nadal na cycu wisi. Niby ok, ale zgarnialam od ludzi dziwne spojrzenia. Wiec tylko najblizsza rodzina wie ze nadal dzialamy. Jak odstawilas swojego malego? Ja nie wiem czy mala ma jakis gorszy czas, ale sporo szuka i cala noc potrafi wisiec. Normalnie suty odpadaja....
Kattrina
Fanka BB :)
Ooo jak fajnie.. Super, że wszystko ok.Hej. Ja też dzisiaj miałam wizytę Ktosik z dołu nadrobił stratę i ma tylko 1 dzień do tyłu. Wg OM 10 tydzień + 6 dni, wg USG 6t+5d. 3,86 cm szczęścia. Wiercił się strasznie. Tętno 163. Wszystko super. Teraz diabetolog i prenatalne.
Trzymajcie kciuki.
Kattrina
O to mój na szczęście jest wyjątkiem.A a propo tatusiow i mm to ktos robil jakies badania, ze ojcowie srednio przez tydzien wstaja zeby nakarmic dziecko, pozniej mamy przejmuja ta role. Oczywiscie nie mowie ze tak bedzie u wszystkich tylko taka ciekawostka
reklama
paulina1994
My to chyba kochamy tworzyć czarne scenariusze na bank kręci się po mieście, a my już na forum milion myśliNo wlasnie ja tez trochę. Ona raczej z tych aktywnych na forum....