Uwierz mi ze na fb grupa nie będzie tak fajnie działać jak tu na bb. Mm na fb grupy z bb i rzadko dziewczyny się udzielają
Tak tez uważam
Natalkę już mamZobaczymy na ile nam zdrowie pozwoli [emoji16] a co do imienia to podoba nam się Leon, Bruno i Franek, a dla dziewczynki Hania, Łucja, Antosia i Natalka. Mąż mówi że robił syna więc cały czas do brzuszka mówi Leos i nie przewiduje innej opcji. Ale może się jeszcze rozczarować [emoji4]
Witam ja również z on na 18goCześć dziewczyny mam termin porodu na 18.08.2019 czy mogę do was dołączyć ? Trochę zwlekalam z forum, ale już jestem po pierwszym usg i tak sobie pomyślałam że fajnie mieć z kim pogadać bo nie chce już męczyć mojego otoczenia ciągłym tematem ciąży /obawami itd. Przyjmiecie mnie jeszcze ?
Witaj .Cześć dziewczyny! Jestem tutaj na innym wątku, ale zauważyłam Sierpniowe mamy i chętnie dołączyła bym do Was. Termin mam na 20 sierpnia Pierwsza długo wyczekiwana ciąża... Mogę się dołączyć?
Joanna tez ładne. tez czekam na płeć i dopiero zacznę intensywnie myśleć. Dla chłopca nie wiem . Oliwier chodzi pogłowie ale M w ogóle nie chce słyszeć
Ja dziś sobie ciasto francuskie zrobiłam. I właśnie siedzi w piecu z brzoskwiniami