marzycielka81
Fanka BB :)
@martoosia04 dużo zdrowia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jak to się stało? Błędny wynik? Ktoś się pomylił?
O ciebie mi chodzilo
No to super wiesci . Tylko jak moglo dojsc do takiej pomyłki, ze az antybiotyk lykalas?
Bardzo bardzo dziwna sytuacja. Walczyć. Inny lekarz specjalistyczny szpital . Dla mnie z woda w płucach nie da się żyć. I jak kolwiek to brzmi przepraszam za to co napisze „już dziecko by się utopiło” może to są jakieś wody w oplucnych ? Ja bym się konsultowała.Tak rozwinięta medycyna a oni rozkładają ręcę. Powiedzieli, że nie potrafią uratować malucha.
Nie wiem jak to wyglada ale jest jej coraz więcej. Mieli odciągać tą wodę ale chyba jednak zrezygnowali. Źle się wyraziłam z tym, że będą wywoływać. Chodziło mi o cesarkę. Mają zrobić za kilka dni. A odbiegając od tematu to nie wiem czy coś ze mną nie tak ale wszystkie dolegliwości ciążowe mi ustąpiły oprócz bolących piersi i czasem mi słabo jak za długo stoję. Czytam Was i współczujeJejku jaka tragedia! Jak mogło do tego dojść? Woda w płucach? To co, dziecko się topi? Bo nie kumam.
Ja walczę z 37,52....
Niech skonsultuje to z dr. Preisem. Najlepszy specjalista w pomorskim.Jest w najlepszej klinice w Gdańsku. Lekarze jeszcze się konsultowali z lekarzami w Warszawie. Też z kliniki. Wszyscy rozkładają ręce.
Niech skonsultuje to z dr. Preisem. Najlepszy specjalista w pomorskim.