reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

Liczy sie przyrost co 48h/72h.
Wpisz sobie w kalkulator w Google, podpowie czy prawidłowa :)

Ps. Przy pustym jaju płodowym beta może rosnąć prawidłowo, więc niestety nie odpowie Ci to na wątpliwości czy znów jest puste jajo 😢 dopiero usg
Niby prawidłowa i nawet znalazłam w necie że powyżej 72 h powinna rosnąć o 175 % a mi urosła 525%. Ale do piątku oszaleje bo bardzo bym chciała aby fasolka była ze mną :-)

reklama
Wiesz co, w drugiej ciąży tak miałam. W tej powoli tex zaczynam wrzucać na luz. Ale do przedwczoraj to latałam do kibla jak czułam że mokro. (We wrześniu byłam w ciazy i 2 tyg później krew mnie zalała, biochemiczna :-()
przykro mi 😔 też trochę obawiam się biochema tyle teraz czytam o tym forum. Co wtedy zrobiłaś jak Cię krew zalała ? Pojechałaś na sor od razu ? Przeczuwałaś że coś mogło być nie tak ?

A ja chciałam się pochwalić jakie ładne widoki dzisiaj w górach ♥️

Załączniki

• 161b7927-085d-48fd-a6d8-9bbb304765d0.jpeg
    161b7927-085d-48fd-a6d8-9bbb304765d0.jpeg
    54,1 KB · Wyświetleń: 65
przykro mi 😔 też trochę obawiam się biochema tyle teraz czytam o tym forum. Co wtedy zrobiłaś jak Cię krew zalała ? Pojechałaś na sor od razu ? Przeczuwałaś że coś mogło być nie tak ?
Byłam na wakacjach więc trochę później zrobiłam betę. Była dla mnie za niska trochę po takim czasie i zrobiłam po 48h druga betę. Spadała już. Dwa dni było po wszystkim. Z moim lekarzem rozmawiałam, że beta jest na tyle niska że na usg nic nie uwidoczniloby i ze gdybym testu nie zrobiła to bym nie wiedziała o tym. Nie miałam żadnych boli ani nic więc nie jechałam nigdzie. Odczekaliśmy jeden cykl, miesiączkę dostałam w listopadzie i wtedy spróbowaliśmy. ;) udało się od razu. A jednak stary się coś tam cycka, bo przecież mamy 2 dzieci. Jedno "22, a druga jest z "23 i karmie ja jeszcze piersią.. A wiadomo, że to obciążenie dla mnie.

taki Katar nie katar coś siedzi ale jeszcze nie zatkany. Robię inhalacje i gardło takie podrażnione, nie boli jakoś strasznie no i bóle mięśni. Napisał mi ostre zapalenie gardła
Współczuje . Miałam to rok temu, w nowy rok w nocy jechałam na nocna opiekę bo już do tego doszło że ciężko było mi oddychać :/ antybiotyk po jednym dniu załatwił sprawę (sama się wcześniej leczyłam ale nie pomogło)

reklama
Do góry