reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

reklama
A no chciałam dzisiaj kupić śliwki suszone i było wszystko co suszone w sklepach tylko śliwek nie było 😶 chyba dużo ludzi ma zaparcia po świętach albo bigos robili ze śliwkami 🤣

Śliwki suszone for a life ✌🏻😜

A kompot z suszu z dużą ilością śliwek suszonych to już w ogole🤣 polecam
:)

A na chorobsko: dużo kanapek z czosnkiem, rosołu, ja jeszcze zawsze przy jakiejkolwiek infekcji w domu stosuje od Pana Tabletki: Gałganek Aliny w wersji talerzykowej -rozgnieciony czosnek obok łóżka i Katar Killer - podpaska nasączona olejkami eterycznymi, zwykle Olbas a teraz Eukaliptusowy Mietowy, co by nie zalegał katar w ciągu nocy i się tam coś w nosie nie rozmnażalo, czosnek właśnie ponoć dobrze działa nawet na odległość:-)

Mi przy tej grypie dobilo do 38.3, ale paracetamol zadziałał, wypocilam, jeszcze stosowałam herbatę z lipy gdzieś czytałam że w ciąży można, ale później gdzies znalazłam że jednak trzeba ostrożnie z lipa więc przerzuciłam się na herbatę z malinami

reklama
Też tak macie dziewczyny już które są mamami że już inaczej podchodzicie do ciąży i co będzie to będzie ? Dużo mniej stresu ?
Wiesz co, w drugiej ciąży tak miałam. W tej powoli tex zaczynam wrzucać na luz. Ale do przedwczoraj to latałam do kibla jak czułam że mokro. (We wrześniu byłam w ciazy i 2 tyg później krew mnie zalała, biochemiczna :-()

Do góry