reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2019

Ja termin z usg mam niby na 10.08, chciałabym corcie, mąż twierdzi, że robił syna... Właściwie to byleby zdrowe było :) znowu złapał mnie dziwny strach, wizytę u gin mam 21.01 a wciąż się boję, że coś nie tak... :(

reklama
Ja stawiam na druga dziewczynke. Czas pokaze co tam w środku siedzi, ale wiecie co. Imie dla chłopca bysmy mieli, zostalo nam z poprzedniej ciaży i absolutnie je uwielbiam No ale dla dziewczynki ciezko to widzę nic za bardzo nie pasuje... A mysle nad tym od dluzszego czasu....

Kiedyś jak będziemy w mniejszym gronie albo w takim bardziej zrzytym na forum zamkniętym to może coś wam opowiem z tego pierwszego porodu
To jesteśmy umówione.... o ile oczywiscie to nie jest dla Ciebie traumą.... Ale jeszcze wracając do tematu czy mogłabym poprosić o cc na życzenie ze wzgledu na traume z poprzedniego porodu??? Nawet jezeli nie będzie wskazań zdrowotnych??? Jak myslicie?

Ostatnia edycja:
Ja będę po cc 7 lat i lekarz mówi, że mam prawo wyboru. Mimo, ze nie urodziłam naturalnie i nie mam porownania to wybieram 2 cc

Dla mnie wszyscy przewiduja chłopca, że wyglądam na chłopca i na pewno chłopiec hehe a ja chyba przez gadanie innych nastawiam się na tego chłopca ;) także zobaczymy co się wykluje :)

Mnie codziennie rano z dwie trzy minuty poboli brzuch jak na okres a potem przechodzi i cały dzień jest ok.

Ja termin z usg mam niby na 10.08, chciałabym corcie, mąż twierdzi, że robił syna... Właściwie to byleby zdrowe było :) znowu złapał mnie dziwny strach, wizytę u gin mam 21.01 a wciąż się boję, że coś nie tak... :(
Nie bój nic Justyna. To normalne, że strach Cie oblatuje chyba każda z nas to ma od czasu do czasu jak nas jakies glupie mysli najda. Trzeba strach odpychac i myśleć pozytywnie. Wiem, że brzmi banalnie, ale lepszej porady chyba nie ma....

A mnie zaczyna łapać stres przed wizytą a to jeszcze tydzień eh :( w ogóle wam powiem, że mam już chyba jakieś schizy w poprzedniej straconej ciąży wizytę potwierdzającą miałam w piątek ciąża również młodsza, kolejna wizyta była w czwartek i teraz mam dokładnie wszystko tak samo w piątek byłam na potwierdzeniu, w czwartek mam drugą wizytę wiem może sobie wkręcam, ale w głowie myśli się kotłują

reklama
Do góry