Spina
Fanka BB :)
Czyli mamy tak samo...No właśnie ja mam na czczo za wysoki, a godzine po posiłku nie przekraczał 130. Więc tylko ten na czczo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli mamy tak samo...No właśnie ja mam na czczo za wysoki, a godzine po posiłku nie przekraczał 130. Więc tylko ten na czczo
Doskonale znam te uczucia. Cokolwiek jem to ze zmuszenia. Nic z apetytem. A później na żołądku mi siedzi [emoji852]Mam aktualnie 3 problemy jestem głodna, ale na pizzę już przeszła mi ochota, nie wiem aktualnie czy na cokolwiek mam ochotę i jeszcze jakoś źle się czuje jakby na żołądku coś mi zawadzalo i po brzuchu jeździło :/
Teoretycznie po wizycie z serduszkiem powinien przepisać lekarz badania, w tym np. morfologia, cukier, mocz, grupa krwi i wtedy się okazujeA skąd wy dziewczyny wiecie już teraz ze macie problemy z cukrem? Mialyscie juz we wcześniejszych ciazach takie problemy i teraz robiliście jakieś badania? Bo ja jeszcze nic nie robiłam i nawet nie wiem jaki mam cukier ale tez i w dwóch poprzednich ciazach nie miałam takich problemów. Ale ciekawi mnie że wy już tak szybko wszystko wiecie i macie już te diety dla cukrzykow
Mi też lekarz przepisał te badania ale mam je zrobić dopiero na wizytę 9 stycznia wiec na początku stycznia mam na robić więc ja też jestem zaskoczona że tyle z Was już wie
A skąd wy dziewczyny wiecie już teraz ze macie problemy z cukrem? Mialyscie juz we wcześniejszych ciazach takie problemy i teraz robiliście jakieś badania? Bo ja jeszcze nic nie robiłam i nawet nie wiem jaki mam cukier ale tez i w dwóch poprzednich ciazach nie miałam takich problemów. Ale ciekawi mnie że wy już tak szybko wszystko wiecie i macie już te diety dla cukrzykow
A to mi to napewno zleci 3.01 jak wszystko będzie ok bo wtedy bedziemy słuchać serduszka. Ostatnio na wizycie nie słuchałam jeszcze wiec pewnie nie kazala mi dr nic robicTeoretycznie po wizycie z serduszkiem powinien przepisać lekarz badania, w tym np. morfologia, cukier, mocz, grupa krwi i wtedy się okazuje