reklama
Koraliki
Fanka BB :)
Jeszcze sporo pieknych widokow przed nami Ja tez mialam mieć wizytę prawie tydzień pozniej i poszłam wczesniej, zeby spokojnie moc przekazać dobre wieści na święta, więc doskonale Cie rozumiemGratuluje pieknych widokow jestesmy chyba na tym samym etapie bo ja ostatnia @ mialam 5.11 jutro ide na kolejne usg bo matka wariatka mi sie udzielila
paulina1994
Wydawało mi się że mam ochotę na pizzę z Biedry na kolację, ale tylko mi się wydawało bo po zrobieniu jej już niestety ale czar prysł i ochoty na nią brak wmusilam w siebie dwa małe kawałki bo głodna byłam i takie to życie ciężarnych [emoji14]
Ja się dzisiaj zajadam pomidorowa. Mniam ! Ale rano kręciło mnie w brzuchu także pewnie niedługo się zacznie.
A tak z innej beczki... macie jakieś fajne przepisy na sałatki i ciasta na święta? Mam zrobić 2 sałatki i 1 ciasto. I już nie wiem co zrobić żeby się nie powtarzać z przepisami
A tak z innej beczki... macie jakieś fajne przepisy na sałatki i ciasta na święta? Mam zrobić 2 sałatki i 1 ciasto. I już nie wiem co zrobić żeby się nie powtarzać z przepisami
paulina1994
Ja robię standard sałatkę kebab-gyros oraz z makaronem ryżowym z ciasta tylko piernikJa się dzisiaj zajadam pomidorowa. Mniam ! Ale rano kręciło mnie w brzuchu także pewnie niedługo się zacznie.
Limonkaaa88
Zrób blok który wszyscy bardzo lubią ja robię pięć ciast na święta hehe
Ale dziewczyny piszecie .. ja w poniedziałek idę do lekarza na 11, tyle się strachu najadlam wczoraj z rana że wszyscy na około mi mówią żebym szła na zwolnienie bo żebym sobie potem nie plula w brodę.. A ja myślałam że ciąża będzie taka bezproblemowa i bezstresowa :/
Ale dziewczyny piszecie .. ja w poniedziałek idę do lekarza na 11, tyle się strachu najadlam wczoraj z rana że wszyscy na około mi mówią żebym szła na zwolnienie bo żebym sobie potem nie plula w brodę.. A ja myślałam że ciąża będzie taka bezproblemowa i bezstresowa :/
Kattrina
Ja dzisiaj też miałam smaka na pizzę. Mąż spełnił moje oczekiwania, zamówił, przyjechała, a ja zjadłam tylko jeden kawałek. I tak to właśnie jest.Wydawało mi się że mam ochotę na pizzę z Biedry na kolację, ale tylko mi się wydawało bo po zrobieniu jej już niestety ale czar prysł i ochoty na nią brak wmusilam w siebie dwa małe kawałki bo głodna byłam i takie to życie ciężarnych [emoji14]
paulina1994
Mam aktualnie 3 problemy jestem głodna, ale na pizzę już przeszła mi ochota, nie wiem aktualnie czy na cokolwiek mam ochotę i jeszcze jakoś źle się czuje jakby na żołądku coś mi zawadzalo i po brzuchu jeździło :/Ja dzisiaj też miałam smaka na pizzę. Mąż spełnił moje oczekiwania, zamówił, przyjechała, a ja zjadłam tylko jeden kawałek. I tak to właśnie jest.
reklama
Alexa1905
Dziewczyny panikujcie Norma jest do 99, więc nie ma co się stresować na zapas. Ja tez mam podwyższony cukier na czczo (106). Do tego dziadek byl cukrzykiem. Zbilansowana dieta, malo węgli prostych - więcej złożonych i bedzie git Endokrynolog kazala mi zrobić krzywą i wtedy wyszedł ten cukier (spada bardzo poprawnie) i kazala stosować diete taka jak dla cukrzyków, w tym malo owoców nad czym ubolewam.
No myślę, ze jednak nie panikujemy. To moja 4 ciąża i w każdej norma dla kobiet w ciąży jest 90 na czczo. Więc wynik 106 jest sporo powyżej normy.
I cieszę się, ze ani mój ginekolog ani moja diabetolog tego nie bagatelizuja.
Trzymam kciuki, żeby po samej diecie było git