reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2019

Ja jestem w 7 tygodniu i mam plamienia. pierwsze było dwa tyg temu - różowy śuż, potem śluz z nitkami krwi.Lekarz mnie zbadał i wszystko ok, nie wiadomo jaka przyczyna.
Kolejne plamienie w ten wtorek, poojechałam do gina i nadal wszystko ok, nie wiadomo czemu plamię. Wczoraj też troszeczke było. Biorę odpowiednik luteiny dopochowowej 3 razy dziennie, staram się dużo leżeć.

reklama
Ja bym pojechała gdziekolwiek można, czy to przychodnia Szpital czy cokolwiek innego i tak jak dziewczyny piszą chociaż żeby luteina byla

Bardziej śluz taki jasno brazowy. Chyba już mniej tego jest. Aha i z ciekawości jeszcze jeden test, druga kreska bardziej widoczna niż poprzednio
Ja mialam taki sluz brązowy 1-2 dni przed terminem @. Lekarz powiedział, ze to ta krew ktora zostala po imlantcji w macicy dopiero po pewnym czasie sie może wydostac na zewnątrz, wiec to jakby plamienie implantacyjne ale kiedy jajo sie dawno zagniezdzilo. Kazal sie oszczedzac i brac dupka 3x1. Od tatej pory ciaza sie ladnie rozwija:) ale na wszelki wypadek i tak podjechalabym na SOR, chociazby po leki

:):):)
Wszystko w porządku. Długość 2,35 cm. Serduszko bije :)
Za to torbiel na prawym jajniku się nie zmniejsza :( 6 cm.

Załączniki

• IMG_20181221_141756.jpg
    IMG_20181221_141756.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 103
  • IMG_20181221_141749.jpg
    IMG_20181221_141749.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 108
reklama
Do góry