reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2019

Byłam u lekarza. Heparyna, luteina, zwiększony eutherox.
Ale teraz zaczęłam plamić, i brzuch mnie boli. Zaraz napiszę do lekarza. Martwię się, ale wiem, że nic nie poradzę :(
I zastanawiam, się czy jest sens włączyć heparynę:(

reklama
Wiem, że może to być biochemiczna, wiem, że nie powinnam tam gmyrac, ale szyjka nadal jest zamknięta..

Brzuch lekko boli. Na razie jest to jednorazowe planie. Ponieważ się obserwowałam to sprawdziłam i szyjka nadal jest zamknięta. Przy ostatniej biochemicznej się otworzyła. USG za 2 tygodnie, ale się nie zdecydowałam czy będę chodzić do tego mojego kolegi bo póki co wstydzę się żeby mnie badał . I tu też mam dylemat. Co byście zrobiły chodziły byście do kolegi ginekologa? Jest bardzo dobry , ale ten wstyd.
Odpisał mi, żebym zrobiła betę co 48 h. Lerzec brać leki

reklama
Witam.
Bylam dzis na drugiej wizycie, to juz 7 tydzień i 3 dzień ciąży.

Maluszek rosnie prawidlowo, serduszko bije.
Szyjka w bardzo dobrej kondycji.
Morfologia ok.
Mam bakterie w moczu i glukoze na poziomie 93. Moja ginekolog mowi ze wysoka i zebym ograniczyla owoce. Zaproponowala mi abym zainteresowala sie dieta cukrzycowa i do jej zasad stosowala. Czy ktoras z Was ma zalecenia lub miala do takiej diety i moglaby mi coś powiedzieć na jej temat?

Do góry