Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WągrowiecLuxuorius ja jestem z okolic Poznania a Ty skąd dokładnie ?
Skad plamienia? Ty plamilas juz wczesniej czy zle kojarze?Byłam u lekarza. Heparyna, luteina, zwiększony eutherox.
Ale teraz zaczęłam plamić, i brzuch mnie boli. Zaraz napiszę do lekarza. Martwię się, ale wiem, że nic nie poradzę
I zastanawiam, się czy jest sens włączyć heparynę
Kiedy masz umowiona usg? Ja mialam biochemiczna w pazdzierniku, sama sie oczyscilam. Mocno plamisz? Kawa z mlekiem czy czysta krew, cos boli?Wiem, że może to być biochemiczna, wiem, że nie powinnam tam gmyrac, ale szyjka nadal jest zamknięta..
Który masz tydzień? Usg było?Wiem, że może to być biochemiczna, wiem, że nie powinnam tam gmyrac, ale szyjka nadal jest zamknięta..