reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2019

Dziękuję wam bardzo za odzew .. cieszę się że mogę wam się wyżalić.. no właśnie jest dobrym ginekologiem.nie owija w bawełnę, mam zawsze pewne odpowiedzi..nie cacka się ze mną fakt, ale ja już tego nie oczekuje..
Wiec dlatego właśnie bym do niego poszła.. Dla niego Ty rozebrana nie robisz wrażenia, jest lekarzem i nie jedno już widział. A jeśli ma fach w ręku i jest szczery, to myślę, że taki specjalista jest najlepszy :wink: będzie dobrze :rolleyes:

reklama
Dziewczyny co były dziś u lekarza (przepraszam jeszcze ników nie znam dobrze , a nie chcę przekręcać) może jakieś zdjęcia maluszków wrzucicie. I super , że wszystko ok. Cukier na pewno opanujecie. Ja mam hipoglikemię i nauczyłam się z nią żyć.

Ja właśnie dziś dostałam 3 książeczki z takimi dietami i indeksami glikemicznymi danych produktów. Mam stosować i badać cukier 4x dziennie, a jak nie pomoże dieta, to insulina będzie. Jestem załamana, szczególnie z/w na święta... Ale jak tak czytam, co mi jeść wolno, a czego nie wolno, to ogólnie ryczeć się mi chce...
Az tak źle z tą dieta?

Ja się pochwalę - usg z dzisiaj :happy:

Załączniki

• IMG_20181220_195858.jpg
    IMG_20181220_195858.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 98
Justynas dziękuję :* i całej reszcie..
Spina spokojnie musisz poznać swój organizm może okazać się, że cukier ci skacze po bardzo różnych produktach. A szukając plusów to na pewno nie przytyjesz bardzo w ciąży. A po może się wszystko unormować.. dasz radę!!

Az tak źle z tą dieta?
Pewnie da się żyć, tyle, że np od ryb, które są dozwolone mnie odrzuca, ogórków, które mogłabym jeść o każdej porze dnia, nie zjem bo uczulona jestem.... Za to np schabowy w panierce, słone przekąski, pomarańcze, mandarynki, banany itd., czyli produkty, do których teraz mnie ciągnie jak cholera, to już nie bardzo

Pewnie da się żyć, tyle, że np od ryb, które są dozwolone mnie odrzuca, ogórków, które mogłabym jeść o każdej porze dnia, nie zjem bo uczulona jestem.... Za to np schabowy w panierce, słone przekąski, pomarańcze, mandarynki, banany itd., czyli produkty, do których teraz mnie ciągnie jak cholera, to już nie bardzo
Ojjj to też jest opcja, że bym wykitowala... Odmówić sobie schabowego....

Musisz pokombinować, jak już pisała ci któraś dziewczyna może okazać się, że po takich produktach nie skacze ci cukier. Wiem co na pewno podnosi. Nerwy..
Justynas wykitowala ;) hahaha uśmiałam się . Piękny berbeć, niech zdrowo rośnie !

Musisz pokombinować, jak już pisała ci któraś dziewczyna może okazać się, że po takich produktach nie skacze ci cukier. Wiem co na pewno podnosi. Nerwy..
Mi niby organizm insulinę wyrzuca jako tako, ale na czczo jest słaba, dlatego ta dieta i niby nie unikać kolacji, to może się cukier unormuje... Jednak lekarz twierdzi, że pewnie i tak się skończy na insulinie na wieczór

reklama
Dziewczyny co były dziś u lekarza (przepraszam jeszcze ników nie znam dobrze , a nie chcę przekręcać) może jakieś zdjęcia maluszków wrzucicie. I super , że wszystko ok. Cukier na pewno opanujecie. Ja mam hipoglikemię i nauczyłam się z nią żyć.
Proszę bardzo, usg z tego wtorku
IMG_20181218_200515.jpeg

Załączniki

• IMG_20181218_200515.jpeg
    IMG_20181218_200515.jpeg
    34 KB · Wyświetleń: 334
Do góry