Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
Dobranoc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Paula zadzwon sobie na infolinie i dowiedz sie jak to jest z tymi 'najwiekszymi maluchami' - bo slyszalam ze one traktowane sa inaczej, i jakies tam 'udogodnienia' sa dostapne.Raz, że teoretycznie maluszki mogą latać, aczkolwiek powiem w ten sposób, w samolocie nie można przewozić fotelika samochodowego, także dziecko musi pozostawać przez cały lot na kolanach mamy. Dla maluszka które ma miesiąc, taka pozycja cały czas na kolanach mogłaby być lekkim dyskomfortem(...)
moje tez wołają juz od soboty - cóż poleżą jeszcze i nabiorą mocy urzędowej:-)nikomo ale jesteś no ja bez kopa się nie ruszę a rzeczy już do mnie mówią wręcz wyprasuj nassssssssss!!!!!!!!!!!!!
Witam się dziewczynki :-) dzień mi minął pracowicie - jak nigdy
a powinnaś być na tym weselu, czy z czystym sumieniem możesz sobie odpuścić?
można iść do takiej kosmetyczki, gdzie są dwie panie i strzelają w uszy pistoletami na raz :-)
moja Majka nie chce słyszeć o kolczykach, pytałam , ale boi się bólu, więc się śmieję, że jeszcze będzie mnie prosić - czekam aż ona dojrzeje do decyzji :-)/QUOTE]
sonkaa widział kto że dzień CI minął JAK NIGDY pracowicie hehe Jakbyś lezala brzuchem do góry to bys mogla nas zdziwić ;-) ale rzeczywiscie musisz miec olbrzymią tę zamrażarkę
co do wesela - żeni sie kuzyn mojego Ł. - byl u nas drużbą na ślubie i Ł. twierdzi że wypada jechać, ale nie macie pojecia jak mi sie nie chce:-( nie wspomne o kasie na dojazd (auto na wodzie nie pojedzie), w kopercie itp - chętniej bym ją na dzidzie wydała bo to przeciez nie 50zł
odnośnie przekuwania uszu - mnie na szczęscie ten problem ominie, bo bedziemy mieć synka, ale nie jestem za przebijaniem uszu maluszków - zahaczą gdzieś czy choćby w przedszkolu przy zabawie jedno drugie złapie i zahaczy.. nie wiem, ja przebiłam SOBIE uszy dopiero w końcowych klasach liceum. Twoja Maja sama zdecyduje, ale pewnie ta chęć przyjdzie szybciej niz myslisz;-)
Jutrzenko tak samo podchodzę do gotowania - mój mąż jest świetnym kucharzem, na pewno sobie poradzi a i dla mnie niejeden "posny" obiadek zrobi na czas karmienia
Mallinowa_Paula truskawy wyglądają pięknie, skorzystam dziękuję tez poproszę o kopniaka zebym w końcu do prasowania stanela. Jak sprawy urzędowe? osobisty urok ciężarnej zadziałał?;-) ja pierwszy raz w ciązy usłyszałam (jak kolejną rzecz udało mi się kupić, wymienić, wytargować), że ciężarnym sie nie odmawia - korzystajmy więc z tego
Karola decyzja o skróceniu pracy jest jak najbardziej trafna, juz sie upewniłaś, ze pozycja siedząca nie jest dla Ciebie dobra, zatem działaj ;-)
Ja jak jade jako kierowca, to nic mi nie jest, potrafie 3,5h bez przystanku jechać, ale jako pasażer - nie wiem juz co mam ze sobą zrobić, nogi, kręgosłup, brzuch - wszystko mnie boli i wstrząsy w skutek jazdy po naszych zajeb**** drogach mocniej odczuwam.
przystępuję dziś do robienia szarlotki - mojego popisowego ciasta na jutrzejszą naszą rocznicę ;-) po południu jedziemy po odbiór mebelków dla maluszka i bedziemy powoli je skręcać - doczekać sie nie moge dobrego dnia Wam życzę mamuśki
Woda z cytryną i dodatkami - pychaaaa!szklaneczka wody z cytryną i miodem wypita, mogę działać
Mallinowa_Paula tez poproszę o kopniaka zebym w końcu do prasowania stanela. Jak sprawy urzędowe? osobisty urok ciężarnej zadziałał?;-) ja pierwszy raz w ciązy usłyszałam (jak kolejną rzecz udało mi się kupić, wymienić, wytargować), że ciężarnym sie nie odmawia - korzystajmy więc z tego
przystępuję dziś do robienia szarlotki - mojego popisowego ciasta na jutrzejszą naszą rocznicę ;-) po południu jedziemy po odbiór mebelków dla maluszka i bedziemy powoli je skręcać - doczekać sie nie moge dobrego dnia Wam życzę mamuśki
Oho! czuję w powietrzu prasowanie ;-)U mnie własnie wyschło białe dzidziusiowe pranko, pierze sie ecru z żółtym
Niestety zahaczenie kolczykiem jest możliwe dlatego ja też jeszcze trochę próbuję przeczekać.