reklama
Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
Karola proszę Zobacz załącznik 490777 Odpoczywaj u rodziców ile się da
Jednak nie tylko dla Ciebie truskawki, bo wiedzę, że więcej chętnych, więc dokładam Zobacz załącznik 490778
Nikola dla Ciebie kop w dupsko na lepsze prasowanie ;-)
Maleństwo jak znajdziesz wygodna pozycję to śmigaj, bo morze i mąż to świetna sprawa!
A jeszcze do Twoich przeprosin. Za co dokładnie przepraszasz urażone forumowiczki?
Jednak nie tylko dla Ciebie truskawki, bo wiedzę, że więcej chętnych, więc dokładam Zobacz załącznik 490778
Nikola dla Ciebie kop w dupsko na lepsze prasowanie ;-)
Maleństwo jak znajdziesz wygodna pozycję to śmigaj, bo morze i mąż to świetna sprawa!
Po pierwsze nie dziwi mnie wybór, po drugie przekłuć.Ja wolę forum, jak książki
Co sądzicie o przekuwaniu uszu dziecku?
Ja się zastanawiam, czy by córci nie przekuć, bo już tyle czasu mnie prosi, ale jakoś nie wiem, nie mogę się zebrać.
Gdybyś czytała ze zrozumieniem to nie odniosłabyś wrażenia, że komentarz jest złośliwy i skierowany do Ciebie.Mogłaś się powstrzymać od złośliwego komentarza, jak widziałaś, posty na swój temat zakończyłam.
To że nie doczytałam, to akurat i tobie mogło się zdarzyć
Także przepraszam
A jeszcze do Twoich przeprosin. Za co dokładnie przepraszasz urażone forumowiczki?
Podpiszę się ręką i nogą. Jedną i drugą ;-)ale wiesz naprawdę dla mnie takie podejście jest raczej nie odpowiedzialne ogólnie jestem optymistką ale nie jestem przedszkolakiem i wiem jakie mogą być skutki nieodpowiedzialnego zachowania szczególnie w ciązy ...wiec wole być po 100 kroć ostrożna niż potem płakać nad rozlanym mlekiem bo czasu nie cofniesz a będąc w ciąży podejmujesz decyzje za siebie i dziecko i za swoje życie i jego .....ja się trzymam starego dobrego przysłowia "przezorny zawsze ubezpieczony"
Osz Tyyyyy! Moje truskawki wymiękają przy Twoim szczęściuPozdrawiam z Beskidu Sądeckiego:-)
Ostatnia edycja:
Mallinowa_Paula
Fanka BB :)
paula nie dziękuję już dziś nie chce żadnego kopa.... żadna się wcześniej nie pokwapiła wiec cały dzień przebimbałam to wszystko wasza wina
No wypraszam sobie, ja byłam w urzędach
marand
pełna szczęścia
Karola - dobrze że szczęśliwie dojechaliście, także odpoczywaj teraz, należy Ci się
a ja zmykam robić manicure i pedicure bo jutro mam weselicho i muszę wyglądać jak człowiek coby wstydu mężowi i pannie młodej nie narobić,
a i jeszcze muszę wydepilować to i owo:-)
dobrej nocki brzuchatki;-)
a ja zmykam robić manicure i pedicure bo jutro mam weselicho i muszę wyglądać jak człowiek coby wstydu mężowi i pannie młodej nie narobić,
a i jeszcze muszę wydepilować to i owo:-)
dobrej nocki brzuchatki;-)
ja tylko na chwilkę bo spać się zbieram ale muszę zacytować tekst, mistrzostwo świata
jutrzenko ja mam tylko warzywa w zamrażalniku ale obiady na bieżąco będzie mój małż uskuteczniał z moja mamą więc podchodzę jak ty do tematu robienia gotowych obiadów i mrożenia.
Kiedy zawoził Kaja do dziadków powiedział mamie że mogłaby przyjechać. A ta szczęśliwa: "własnie miałam zaproponować! I cielęcinkę będę karmiącej gotować!"
coś mi się zdaje że będę rozpieszczona aż do zmęczenia.. bo jak oni oboje się zejdą to ja nie wyrabiam
doczytam resztę wątków i ogólne dobranoc życzę
netika, wypierz wózek , mieszkają w nim straszne roztocza, mnóstwo niewidocznych żyjątek, które marzą tylko o tym by się rozmnażać , a one bardzo nie lubią się kąpać , poza tym wózek na pewno boi się stać w komórce taki samotny, niepotrzebny i niemalże zapomniany, nikt nie pogłaszcze, dobrego słowa nie powie, mała tęsknotka - ja swój już wyprałam (własnie suszy się ostatnia partia) i jest śliczny, pachnący jak sztuka nówka :-) , a taki , który wyschnie na słoneczku.... no cudo ................. działa?
jutrzenko ja mam tylko warzywa w zamrażalniku ale obiady na bieżąco będzie mój małż uskuteczniał z moja mamą więc podchodzę jak ty do tematu robienia gotowych obiadów i mrożenia.
Kiedy zawoził Kaja do dziadków powiedział mamie że mogłaby przyjechać. A ta szczęśliwa: "własnie miałam zaproponować! I cielęcinkę będę karmiącej gotować!"
coś mi się zdaje że będę rozpieszczona aż do zmęczenia.. bo jak oni oboje się zejdą to ja nie wyrabiam
doczytam resztę wątków i ogólne dobranoc życzę
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
Piękna nazwa :-). Mam nadzieję, że mimo wszystko spędzisz ten czas dobrze, za to trzymam kciuki &&&&&&&&.
Coś czuję, że pojutrze będziemy pić piccollo :-). Wszystkiego najlepszego!!
No ja chyba będę pić sama z Wami bo mąż jutro jedzie jak na złość do pracy ale może w święto coś uda się zorganizowaćpolecam moj sposob zeby czytac na jednej karcie a na drugiej sobie owtorzyc drugi raz juz okno odpowiedzi. Wtedy czytasz, przechodzisz na drugi, piszesz na dany temat i czytasz dalej.
super sie to sprawdza
ide sie myc
Tą nutellą mi narobiłyscie smaka na słodkie. Już wczoraj wieczorek był problem bo nic wieczorem nie mieliśmy a jakoś tak nas na słodkie naszło. Chyba dzisiaj coś upiekę na zapas.
Miłego dnia
Oj nutella Nie no nie katujcie mnie takimi pomysłami och ach NUTELLA!!!
Jutzrenko ty mądra kobieto nie wpadałabym na taki sposób odpisywania. A ja dziwiłam się że tak pięknie pamiętasz co wszystkim odpisać No to się wydało
Sonka przeczytałam : Wypieprz wózek!!!!
Kochane można rzecz że PRZELECIAŁAM wasze posty i ostra wymiana zdań tutaj byłam i pozwólcie że ten temat ominę skoro już wszystko wiadomo bez sensu żebym zaczynała na nowo temat.
Teraz idę pimkać i resztę wątków jutro ogarnę bo dzisiaj oprócz skopania to mam jeszcze dołka psychicznego bo coś lustra mnie przestają lubić a przynajmniej ja je na pewno
reklama
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
ja tak siedze i mysle czy isc do lozka czy nie
w sumie w dzien pospalam
ale i tak mowie dobranoc i do jutra
w sumie w dzien pospalam
ale i tak mowie dobranoc i do jutra