reklama
oluska88
Fanka BB :)
Hej dziewczyny! Witam po małej przerwie, niestety byłam w szpitalu przez tydzień, bo zaczęły mi się skurcze:-( musieli je wyciszyć. I przy okazji oficjalnie wszem i wobec ogłaszam, że dołączam do grona UWAGA....:-) hot dogów:-) będziemy mieli synka
mam nadzieje, że u wszystkich wszystko w porządku, będę systematycznie nadrabiać:-)
mam nadzieje, że u wszystkich wszystko w porządku, będę systematycznie nadrabiać:-)
Bellka
Polcia oj zazdroszcze ci takiego szybkiego i łatwego porodu
A co do bóli to mam nadzieję, że przejdą po porodzie tak jak mówisz. Muszą! Innej opcji nie ma :-)
oluska witaj po małej przerwie! Cieszę, się że skurcze minęły no i gratuluję synusia :-)
A co do bóli to mam nadzieję, że przejdą po porodzie tak jak mówisz. Muszą! Innej opcji nie ma :-)
oluska witaj po małej przerwie! Cieszę, się że skurcze minęły no i gratuluję synusia :-)
aguga06
Bellka oj rozumiem Cię co czujesz bo mi tak samo kręgosłup wysiada.U mnie najgorzej jest wieczorem wtedy wyje z bólu bo żadna pozycja nie przynosi ulgi ,dopiero po dłuższym odpoczynku jakoś wraca do normy,ale od rana to samo. U mnie tylko ta różnica ,że mam jeszcze synka w domu i muszę być na chodzi .
Oluska gratuluję synka,dobrze ,że skurcze przeszły.
Polcia no poród jak marzenie.
Oluska gratuluję synka,dobrze ,że skurcze przeszły.
Polcia no poród jak marzenie.
fasolek2007
mamy lipcowe'07 pasjonatka ;)
Hello!My żyjemy,tylko na pisanie czasu brak...Ciagle gdzieś jeżdzimy z młodą,a to zoo,a to basen,a to jakieś kino i normalnie czas tak ucieka,że szok.
Ja jeszcze nie mam nic poprane,mały remoncik zrobimy w sierpniu i powolutku coś bedziemy kombinować.Ja to już bym chciała mieć wszystko zrobione...
Miałam wizytę,wyszła anemia,więc jem żelastwo w ilościach hurtowych,bo inaczej ginka(ta na nfz) zagroziła szpitalem..
Wszystkim małym solenizantom dużo zdrówka!!!
My za 10 dni świętujemy 5te urodziny Amelki,strasznie szybko te dzieci rosną!!!
Ja jeszcze nie mam nic poprane,mały remoncik zrobimy w sierpniu i powolutku coś bedziemy kombinować.Ja to już bym chciała mieć wszystko zrobione...
Miałam wizytę,wyszła anemia,więc jem żelastwo w ilościach hurtowych,bo inaczej ginka(ta na nfz) zagroziła szpitalem..
Wszystkim małym solenizantom dużo zdrówka!!!
My za 10 dni świętujemy 5te urodziny Amelki,strasznie szybko te dzieci rosną!!!
Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
No ja cię bardzo dobrze rozumiem U moich rodziców wystarczy na górkę wleź i jesteś w lesie znaleźć jakąś polanę i są borówki Moja mama już obiecała mi że mi nazbiera tak żebym miała na zimę. Teraz dostałam już słoiczek malin i mówi że jeszcze będą , no a potem ostrężyny, które uwielbiamKarola ja bym tez chciala ta liste
Mamba wiesz najbardziej mi szkoda bo Kuba moze jesc bez przerwy borowki, tak sie cieszyl, jakby zebral wszystkie to pare kilo by wyszlo a przeciez w sklepie to od 5 zl za taki malutki pojemniczek i nie wiadomo ze pryskane a nasze takie pyszne i bez swinstwa zadnego, prosto z krzaka jemy
No to się uśmiałam jak nigdy. Faceci są niesamowici:-) Mi dzisiaj w sklepie pani powiedziała że ślicznie wyglądam i że jestem ładnie ubrana, to mój mąż od razu zaczał swoją gadkę że to on jest moim stylistą i że jak tylko wyjedzie na delegację to ubieram sie byle jak Baba się na niego patrzy ja sie uśmiecham i mówię: Ważne żeby facet myślał, że rządzi;-) I ta zczaiła że ten żartowałdziewczyny czytam o porodach na wesoło i przy tym padałam
Ja miałam ciężko bo pośladkowo... ale pomijając to... leżałam w izolatce a położna poszła sprawdzić czy mają miejsce gdzie mnie wsadzić... nagle odeszły mi wody i mówie do J. wody odeszły wołaj tą babe!! a ten się gapi jak sroka i CO CI ODESZŁO? wody powtarzam już z nerwami a ten A SKĄD TAM WODA? wydarłam się że rodze... ten wybiegł z sali po chwili wraca ze sprzątaczką kurczowo trzyma ją za rękę i się drze do mnie TYLKO ONA BYŁA babka blada i mówi że to położną trzeba a ten do niej PRZECIEŻ BABĄ JESTEŚ A MI SIĘ DZIECKO RODZI!!!!
Hej dziewczyny! Witam po małej przerwie, niestety byłam w szpitalu przez tydzień, bo zaczęły mi się skurcze:-( musieli je wyciszyć. I przy okazji oficjalnie wszem i wobec ogłaszam, że dołączam do grona UWAGA....:-) hot dogów:-) będziemy mieli synka
Oj Oluśka witamy w klubie hot-dogów i cieszę się że skurcze powstrzymane i że podchodzisz do tego z luzem. Przynajmniej takie wrażenie odniosłam. Zdrówka życzę
A ja dziewczyny Huraaaaaa dostałam w końcu wypłatę :-) Ciekawe ile na następną będę musiała czekać
oj a te skurcze to tak na ostro czy delikatnie? najważniejsze że wyciszone ale uważaj na siebie i ściskaj nogi do października.. no i gratuluję synka!Hej dziewczyny! Witam po małej przerwie, niestety byłam w szpitalu przez tydzień, bo zaczęły mi się skurcze:-( musieli je wyciszyć. I przy okazji oficjalnie wszem i wobec ogłaszam, że dołączam do grona UWAGA....:-) hot dogów:-) będziemy mieli synka
kurcze, szkoda z tym żelazem. ale łykasz tabletki czy również wspomagasz się dietą? Poprawa zazwyczaj jest widoczna dopiero w 2 miesiącu brania leków.Miałam wizytę,wyszła anemia,więc jem żelastwo w ilościach hurtowych,bo inaczej ginka(ta na nfz) zagroziła szpitalem..
Powodzenia.. &&&&&&& i unikaj szpitala aż do porodu!
och!! księgowa się obudziła.. jupiiii.. tylko nie szalej bo wiesz, jak znowu zaśpiA ja dziewczyny Huraaaaaa dostałam w końcu wypłatę :-) Ciekawe ile na następną będę musiała czekać
a ja dzisiaj zafugowałam balkon i muszę powiedzieć że wygląda całkiem dobrze. Już możemy z małżem sami remoncik jakiś robić
oluska88
Mina te skurcze to takie napinanie się brzucha, że twardaniał jakbym miala kamien w srodku, ale bezbolesne. W szpitalu się tym przejęli bo za wczesnie na takie wrażenia, tym bardziej że to napinanie występowało co kilka minut. Ale najważniejsze, że szyjka się nie skraca ani nie ma rozwarcia. Dlatego nie zalecili mi nawet lezenia, tylko krótkie spacerki. No i z Leosiem wszystko w porządku, a to najważniejsze.
M
malenstwo20
Gość
hejka witam się. dziś wieczornie. wczesniej tylko podczytalam dopiero odpisuje.
dzis caly dzien leniu....ania
malinowa niezle ;p
ja jeszcze też nie prałam dopiero w sierpniu zaczne.
Belka mnie też odrazu po przebudzeniu boli krzyż. i wieczorami. w dzien jakoś nie czuje bólu albo nie zawsze.
oluśka gratuluje hod doga. oszczędzaj sie teraz. zdrówka
ja się dowiedziałam że moja sis bedzie miała córeczkę już ma 400g.
fasolek współczuję. ja dwie dziennie tab zelaza mam brać. zobaczymy po nastep[nych wynikach co bedzie. mi badania krwi co dwa miesiace robi. 31 mam wizyte.
oluśka ja takie napięcia tez mam. czasem bolesne czasem nie. ostatnio w srode mnie na 5 minut bolesne złapało. jak będę u gin to jej powiem. ale szyjka wiem że dobrze.
dzis caly dzien leniu....ania
malinowa niezle ;p
ja jeszcze też nie prałam dopiero w sierpniu zaczne.
Belka mnie też odrazu po przebudzeniu boli krzyż. i wieczorami. w dzien jakoś nie czuje bólu albo nie zawsze.
oluśka gratuluje hod doga. oszczędzaj sie teraz. zdrówka
ja się dowiedziałam że moja sis bedzie miała córeczkę już ma 400g.
fasolek współczuję. ja dwie dziennie tab zelaza mam brać. zobaczymy po nastep[nych wynikach co bedzie. mi badania krwi co dwa miesiace robi. 31 mam wizyte.
oluśka ja takie napięcia tez mam. czasem bolesne czasem nie. ostatnio w srode mnie na 5 minut bolesne złapało. jak będę u gin to jej powiem. ale szyjka wiem że dobrze.
reklama
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
hej
zjadlam kolacje i pije herbatke
wiem ze nie powinnam sie tymi przeplywami stresowac ale jak czytam w necie co to moze spowodowac to wlos mi sie jezy na glowie. Jakos teraz bardziej o tym mysle niz w poprzedniej ciazy
pocieszam sie tym ze pewnie polowa ciezarnych wogole nie ma robionego usg pod kątem przeplywow i jakos nie ma z tego powodu tragedii. Czesc tez ma napewno zle przeplywy nawet o tym nie wiedzac.
Karola dzięki :-)
Oluska witaj, dobrze ze juz ok. I gratuluje synka
Mamba o to fajnie, oby nastepna juz o czasie byla
zjadlam kolacje i pije herbatke
wiem ze nie powinnam sie tymi przeplywami stresowac ale jak czytam w necie co to moze spowodowac to wlos mi sie jezy na glowie. Jakos teraz bardziej o tym mysle niz w poprzedniej ciazy
pocieszam sie tym ze pewnie polowa ciezarnych wogole nie ma robionego usg pod kątem przeplywow i jakos nie ma z tego powodu tragedii. Czesc tez ma napewno zle przeplywy nawet o tym nie wiedzac.
Karola dzięki :-)
Oluska witaj, dobrze ze juz ok. I gratuluje synka
Mamba o to fajnie, oby nastepna juz o czasie byla