reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

witam cosik nadrobilam.wizyta opisana na odpowiednim watku:tak:
MAZ DOSTAL PROPOZYCJE PRACY JAKO MANAGER W BANKU:-D:-D:-D:-Doczywisci eprzyjala chetnie:-) wiec teraz od 30 bedzie w jednej firmie a od wrzesnia 24 chyba bedzie juz dla banku jako manager [racowal:tak::-) ale sie ciesze :-D:-D:-D:-D:-D:-D odezwe sie jutro pozdrwaiam

reklama
Witajcie.
Azorek bardzo się cieszę ,że Twój mąz znalazł konkretną pracę ,gratuluję też sukcesów Amelki.
Fasolek super ,że już z brzuszkiem ok.
Ja dziś nie umiałam spać[chyba miałam za dużo miejsca w łożku],muszę dziś nadrobić zapełnianie spiżarni.
Miłego dnia

:szok:
chyba lewym:-D kolorowych snów

o właśnie, wiedziałam że coś mi się pokręciło .. dzięki. :-D

Mina - to ja tez poproszę o taką ekipę remontową:-) właśnie sobie wyobraziłam jak siedzisz sobie z ogromnym "brzucholem" i fugujesz :-D:-D albo jeszcze lepiej leżysz sobie na tym balkonie:-D:-D nie pytaj skąd mi się taki pomysł wziął bo nie mam pojęcia:-p
ja seksownie klęczałam na balkonie, mąż przyszedł z pracy kiedy na czworaka wypięta ostatnie mycie robiłam i nie wiem czy zagwizdał na mój tyłek czy pięknie wykonane fugi. :rofl2: ale obstawiam fugi.. :-p

MAZ DOSTAL PROPOZYCJE PRACY JAKO MANAGER W BANKU
nareszcie!!! super wieści.. to teraz spokojnie robisz pozostałe zakupy :) gratulacje!!

Sandy zwolnij.. a poza tym to masz przynajmniej pół godziny spóźnienia na forum :rofl2:
ja również nie umiem spać sama i nie wysypiam się kiedy mam za dużo miejsca.. ale teraz poduchami się obkładam i jakoś idzie, ale kręgosłup i tak boli.. :-(

Miłego dzionka kochane.
Ja dzisiaj piorę dywaniki z Kaja pokoju. Będą schły na odnowionym balkoniku.

edit:
właśnie przeczytałam plotkę że poród Pazury kosztował 16tys zł w najdroższej klinice. i to nie w warszawie!
Ciekawe jakie efekty specjalne były że taka kwota wyszła.
U Damiana kosztuje ok 6 tys z cc na życzenie. a jeszcze 10?
tutaj znalazłam za 16 tys.. masakra jakaś.. za co się pytam?
http://www.porody.medicover.pl/oferta#vip

Ostatnia edycja:
wyszoruję dywan.. tylko nie mam nowego balkoniku który by mnie zmobilizował :-)
balkonik.. proszę bardzo: można ładnie powiesić dywanik i przewieźć nawet
balkonik-do-nauki-chodzenia-b-4.jpg

Będą schły na odnowionym balkoniku.
twój odnowiony to już w ogóle jakiś super-wypasiony musi być :-) bo ten który dla mnie wkleiłaś to nie powiem - ciekawy, ciekawy.. ale wersja podstawowa :-)

btw mogę mieć problem bo mój dywan z tych większych.. 2mx2m :zawstydzona/y:

hej

Mina niby wiem ale wizyty jak narazie mam co 3 tygodnie a przez ten czas wiele sie moze wydarzyc. Dlatego juz drzę przed nastepna wizyte i badaniem usg. Mam nadzieje ze maluch rosnie zgodnie z terminem

Karola wlasnie bardzo malo o przeplywach jest w necie bo o zgrozo wiele lekarzy wogole tego nie sprawdza. Takze nie czytalam zadnych for czy opinii innych kobiet tylko takie lekarskie artykuly czy konferencje. I tak pisza jakie to grozne.

Azorek super, w koncu dobre wiesci

ide ogarnac kuchnie bo zmywanie juz poza zlewem czeka :crazy:, zajrze jeszcze do kosza na pranie bo pewnie cos sie uzbieralo a pogoda piekna

milego dnia

reklama
Do góry