reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Karola ja bym tez chciala ta liste

Mamba wiesz najbardziej mi szkoda bo Kuba moze jesc bez przerwy borowki, tak sie cieszyl, jakby zebral wszystkie to pare kilo by wyszlo a przeciez w sklepie to od 5 zl za taki malutki pojemniczek i nie wiadomo ze pryskane a nasze takie pyszne i bez swinstwa zadnego, prosto z krzaka jemy

reklama
witam i ja
jutrzenka no szkoda ale może ta firanka da radę i jeszcze urodzą się nowe owoce
paula no dobrze że już światełko widać oby jak najszybciej wam poszło

karola to troszkę poleniu****esz

majeczka karola
taka podstawowa lista co zabrać do szpitala jest na stronie ujastku majeczka ty chyba tam będziesz rodzić ??!!! a ty karola gdzie ??
dzięki za życzonka dla Wiki

witam i ja
jutrzenka no szkoda ale może ta firanka da radę i jeszcze urodzą się nowe owoce
paula no dobrze że już światełko widać oby jak najszybciej wam poszło

karola to troszkę poleniu****esz

majeczka karola
taka podstawowa lista co zabrać do szpitala jest na stronie ujastku majeczka ty chyba tam będziesz rodzić ??!!! a ty karola gdzie ??
dzięki za życzonka dla Wiki

nie nie Nikola, mi chodzi o liste co w ogole mam kupić na przyjscie malucha na świat :szok: tak zamierzam w Ujastku, a właśnie, Karola Ty gdzie? bo Nikola to pewnie Ujastek także;-)

to karola podeślij i mnie jeśli możesz zaraz ci maila skrobnę na pw sprawdzę swoje zasoby;-)... co do narutowicza to może inaczej traktują jeśli się ma lekarza ze szpitala ogólnie to ważne abyś ty się czuła bezpieczniej .....

majeczka ja tak na ujastku;-).....

dziewczyny czytam o porodach na wesoło i przy tym padałam

Ja miałam ciężko bo pośladkowo... ale pomijając to... leżałam w izolatce a położna poszła sprawdzić czy mają miejsce gdzie mnie wsadzić... nagle odeszły mi wody i mówie do J. wody odeszły wołaj tą babe!! a ten się gapi jak sroka i CO CI ODESZŁO? wody powtarzam już z nerwami a ten A SKĄD TAM WODA? wydarłam się że rodze... ten wybiegł z sali po chwili wraca ze sprzątaczką kurczowo trzyma ją za rękę i się drze do mnie TYLKO ONA BYŁA babka blada i mówi że to położną trzeba a ten do niej PRZECIEŻ BABĄ JESTEŚ A MI SIĘ DZIECKO RODZI!!!!

Karola chyba wszystko dostalam, jesteś boska, dziękuję!:-) moja gin jest z Ujastka, ale nie wiem czy to ma jakiekolwiek znaczenie, przeciez przy porodzie nie musi miec akurat dyzuru, nie wiem jak to wlasnie z praktycznego punktu widzenia wygląda.. a tak jak Nikola mówi - Ty masz czuc sie komfortowo i to najwazniejsze! ;-)
to karola podeślij i mnie jeśli możesz zaraz ci maila skrobnę na pw sprawdzę swoje zasoby;-)... co do narutowicza to może inaczej traktują jeśli się ma lekarza ze szpitala ogólnie to ważne abyś ty się czuła bezpieczniej .....
majeczka ja tak na ujastku;-).....
Nikola bede w takim razie czekala na relacje, bo zdaje sie ze TY pierwsza bedziesz mogla cos opowiedziec o szpitalu ;-)

dziewczyny czytam o porodach na wesoło i przy tym padałam

Ja miałam ciężko bo pośladkowo... ale pomijając to... leżałam w izolatce a położna poszła sprawdzić czy mają miejsce gdzie mnie wsadzić... nagle odeszły mi wody i mówie do J. wody odeszły wołaj tą babe!! a ten się gapi jak sroka i CO CI ODESZŁO? wody powtarzam już z nerwami a ten A SKĄD TAM WODA? wydarłam się że rodze... ten wybiegł z sali po chwili wraca ze sprzątaczką kurczowo trzyma ją za rękę i się drze do mnie TYLKO ONA BYŁA babka blada i mówi że to położną trzeba a ten do niej PRZECIEŻ BABĄ JESTEŚ A MI SIĘ DZIECKO RODZI!!!!

rewelacja!!!!!! :-D

Karola dzięki

majeczka no nigdy nie wiadomo która pierwsza :-D a nóż ty urodzisz 2 tygodnie wcześniej a ja 2 później:-D:-D:-D.... ogólnie to modlę się o poród gdzieś tak w 38 tc :-D:-D:-D

malinova nie złe ......

reklama
Azorek gratulacje dla córci! Zuch dziewczynka :tak:
Malinowa_Paula widzę, że remont pełną parą ;-) Super

CO do prania ciuszków to ja jeszcze nie poprałam nic, może w tym tygodniu mam zamiar się wybrać na zakupy i dokupić czego mi brakuje z rozmiarów 56-62 . No i kupię odrazu proszek i wezmę się za pranie i prasowanie.
Chociaż nie wiem jak dam radę, bo kręgosłup mi już wysiada. A tu jeszcze 2 miesiące. Ja rozumiem że może boleć po całym dniu, albo jak się na chodzę, no ale jak ja się budzę już rano z bólem :no: Masaż pomaga na 5 minut, a najlepiej prysznic ciepły , no ale nie będę ciągle pod prysznicem siedziała :sorry2:

Do góry