Zumba
Zaciekawiona BB
wszystkie chętne na wyjazd nad morze zachęcam gorąco - jak wiecie my byliśmy na tę majówkę - było super! te które nie mają mdłości, nie mają sie czym martwić, ale warto robić częste przerwy. my jechaliśmy autem (11 godzin) i dałam radę bez większych problemów - w jedną stronę jechaliśmy nocą, więc rzeczywiście można pospać. pociąg to tez dobre wyjście, bo zawsze można wstać, przejść się, rozprostować kości. tak, taki wyjazd szarpie po kieszeni, ale coś sie w życiu należy, a wierz mi Polcia, że odpoczynek dla Ciebie, Twojej rodzinki i dzidziusia w brzuchu, zmiana klimatu + wdychanie jodu jest także bardzo potrzebne!
My byliśmy na weekendzie majowym na węgrzech w zabytkowym miasteczku+baseny termalne było rewelacyjnie!Pogoda była upalna więc mimo że to tylko 3 dni odczułam ten pobyt jak wakacje.Tam się jedzie 550km więc zdrobiliśmy sobie postój na 1 dzień w jedną i drugą stronę w krynicy żeby tak nie odczuć drogi no i to był rewelacyjny pomysł bo i tak gdy dłużej posiedziałam w aucie zaczynały mnie boleć plecyPolacam jakiś wypadzik nawet bliższy.To dobrze robi na psyche:-)
Co do testu obciążenia to idę w poniedziałek i mam zrobić tylko po obciążeniu czyli mogę glukozę wypić w domu.fajnie że nie muszę siedzieć w przychodni,no i tylko jedno pobranie krwi.lekarz mnie oszczędził bo kazał mi zrobić tylko z 50 g glukozyA Wy macie tez zalecone na czczo?Może ja go źle zrozumiałam?
Co do krwi z nosa i dziąseł to mam codziennie rano!zawsze miałam tendencje do krwi z nosa bo mam słąbe naczynia(na nogach już widzę nowe pajączki)ale teraz to już jakaś masakra.kupiłam cyclo3fort i rutinoscorbin-to bezpieczne w ciąży
No nie znam ja chodzę do Pano dr nauk medycznych ostatnio dopiero zauważyłam jaki ma tytuł Ja jestem zadowolona i to bardzo choć trochę płacę. Pani dr pracuje też w Wyspianie
Dużo płacicie za wizyty?Ja 130zł
Ostatnio edytowane przez moderatora: