reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

Mina oooo to super męża masz.Mój długo pracuje,ale po pracy pomaga i to bardzo.
Marand mnie też wszystko wkurza :angry:
Wraca mi węch ,smak i trochę żałuję bo dzisiaj już fest muli.Smażone mięso dziś było i do teraz czuję ten smród fuj.Podziwiam Was,że Wy macie ochotę na kebaby itd

reklama
.Smażone mięso dziś było i do teraz czuję ten smród fuj.Podziwiam Was,że Wy macie ochotę na kebaby itd

ja również podziwiam dziewczyny zajadające kebaby itd.. ja wybieram lżejsze jedzenie i obowiązkowo zupy warzywne. Mąż dzisiaj kupił wątróbkę - jutro uciekam z domu dopóki tego nie usmaży, zje i przewietrzy mieszkanie :baffled:

ja mam to szczęście bo mąż jest w domu codziennie o 15:20 ... bardzo rzadko robi jakies nadgodziny a delegacje tez ma tylko kilka razy w roku. Bardzo mi pomaga, przy dziecku robił wszystko, nawet jak ja w nocy karmiłam to on mi laktatorem odciągał. Mamy stały podział obowiązków którego się trzymamy, dzięki temu nigdy nie muszę się wkurzać bo go kilka razy trzeba o coś prosić.

przeziębienei coś mi nie przechodzi, wzięłam dzisiaj syrop pnelaen, woda mmorska do nosa i żel. Oczywiście standardowo herbatka z miodem i z cytryną. Ja mam nadzieje ze to nie jest groźna infekcja i dzidziusiom to przeziębienie nie zaszkodziło i wszystko jest z nimi dobrze. Ja juz mega warjuje przed wizytą.

ja również podziwiam dziewczyny zajadające kebaby itd.. ja wybieram lżejsze jedzenie i obowiązkowo zupy warzywne. Mąż dzisiaj kupił wątróbkę - jutro uciekam z domu dopóki tego nie usmaży, zje i przewietrzy mieszkanie :baffled:

cóż...u mnie kebab jest z kurczaka z masa warzyw i dosyć mało tłuszczu ;) nie każdy fast food musi być ciężki ;)

Hej dziewczyny, dawno mnie nie bylo, ale mialam troche spraw na glowie i na popoludnie pracowalam, takze nie dalam rade was odwiedzic. dzis mi kamien z serca spadl jak powiedzialam szefowi o ciazy, no zachwycony nie byl, ale tego sie spodziewalam, bo jak sie okazalo jestem 6 pracownica w ciazy. poza tym stresuje sie troche piatkowa wizyty u lekarza ale mam nadzieje ze bedzie wszystko ok. a jedzenie mi cos nie idzie ostatnimi dniami...mam nadzieje ze to sie zmieni

Witam dziewczyny, 
Jestem na tym forum nowa dopiero zaczynam podgladac tematy i sie troche, powoli zapoznawac. 
Termin mam na 11 pazdziernika, wiec w srodeczek :) 
 Pewnie teraz nie ma nikogo, ale i tak zycze milej nocy i porannego wstawania bez dolegliwosci :)
Natalia

emotion_sickness - witaj:-D

paulawawa112 - u nas tak jak pisałyśmy, lepiej daj znać co u Ciebie, jak podróż i sprawy z mężem??

reklama
Sandy 4:44!! no pora na wstawanie koszmarna, znowu przytulasz porcelankę?:no:

cóż...u mnie kebab jest z kurczaka z masa warzyw i dosyć mało tłuszczu ;) nie każdy fast food musi być ciężki ;)
dla mnie kebab to ociekające tłuszczem mięso okrojone ze stojaka, ale widzę że to się zmienia.

Hej dziewczyny, dawno mnie nie bylo, ale mialam troche spraw na glowie i na popoludnie pracowalam, takze nie dalam rade was odwiedzic. dzis mi kamien z serca spadl jak powiedzialam szefowi o ciazy, no zachwycony nie byl, ale tego sie spodziewalam, bo jak sie okazalo jestem 6 pracownica w ciazy. poza tym stresuje sie troche piatkowa wizyty u lekarza ale mam nadzieje ze bedzie wszystko ok. a jedzenie mi cos nie idzie ostatnimi dniami...mam nadzieje ze to sie zmieni

evelka, szefowie tacy są, muszą dbać o interes firmy a tu mu kolejna pracownica ucieka..
odzywaj się częściej.

Witam dziewczyny,
Jestem na tym forum nowa dopiero zaczynam podgladac tematy i sie troche, powoli zapoznawac.
Termin mam na 11 pazdziernika, wiec w srodeczek :)
Pewnie teraz nie ma nikogo, ale i tak zycze milej nocy i porannego wstawania bez dolegliwosci :)
Natalia
witaj Natalia. No masz troszkę czytania,napisz coś o sobie, np. czy masz już dzieci

aja obudziłam się przed 7 z głodu. Musiałam coś szybko zjeść! lepsze to niż wymioty :-)

Do góry