reklama
tallkaa
Fanka BB :)
Hej dziewczyny
emotion_sickness witaj :-)
patrtycja 22 3 mam kciuki
Ja też od rana mam taki apetyt że szok. A na obiad placuszki wymyśliłam ymmmm...
emotion_sickness witaj :-)
patrtycja 22 3 mam kciuki
Ja też od rana mam taki apetyt że szok. A na obiad placuszki wymyśliłam ymmmm...
Ardhara
Mama po raz trzeci :)
netika - zazwyczaj kupuje takie starte ogórki w opakowaniu ale tym razem leniuch ze mnie i wykorzystałam zupę ogórkową z koperkiem Hortex ( mrożoną )
izabela 1982
Witajcie,
My juz zaliczylismy z Gabrysiem wizyte u lekarki skornej, teraz maly dosypia.
Patrycja 22 kciuki zacisniete
Niestety ja tez ta niesypiajaca po nocach, i to jest straszne bo maly zaczal nam noce przesypiac a ja nie spieTak samo bylo w ciazy z Gabrysiem, do tego stopnia ze nawet nie moglam sie drzemnac w dzien:-(
emotion_sickness witaj
Jakas padnieta jestem i bez humoru, martwie sie czy z fasolka wszystko ok
Zycze Wam milego dnia
My juz zaliczylismy z Gabrysiem wizyte u lekarki skornej, teraz maly dosypia.
Patrycja 22 kciuki zacisniete
Niestety ja tez ta niesypiajaca po nocach, i to jest straszne bo maly zaczal nam noce przesypiac a ja nie spieTak samo bylo w ciazy z Gabrysiem, do tego stopnia ze nawet nie moglam sie drzemnac w dzien:-(
emotion_sickness witaj
Jakas padnieta jestem i bez humoru, martwie sie czy z fasolka wszystko ok
Zycze Wam milego dnia
marand
pełna szczęścia
witajcie
Patrycja 22 trzymam kciuki;-)
Jutrzenka zdrówka życzę
u mnie coraz większy apetyt, jak tak dalej będzie to zamienię się w kuleczkę już 2 kg na plusie
idę dziś na wizytę i coraz większy strach mnie zaczyna ogarniać, cieszę się i boję zarazem, a jeszcze parę godzin przede mną
Patrycja 22 trzymam kciuki;-)
Jutrzenka zdrówka życzę
u mnie coraz większy apetyt, jak tak dalej będzie to zamienię się w kuleczkę już 2 kg na plusie
idę dziś na wizytę i coraz większy strach mnie zaczyna ogarniać, cieszę się i boję zarazem, a jeszcze parę godzin przede mną
Ardhara, spotkałam się z tym, że niektórzy robią ze świeżych ogórków. Ale ja nigdy nie próbowałam, u mnie zawsze zupa jest z kiszonych.
aguga, jeszcze nic nie mam dla Małego. Tzn. ma po Szymku mnóstwo rzeczy, w sumie będę tylko musiała kupić wanienkę, przewijak na łóżeczko i jakieś śpiworki czy kombinezony. No i zrobić całą reorganizację naszego pokoju
aguga, jeszcze nic nie mam dla Małego. Tzn. ma po Szymku mnóstwo rzeczy, w sumie będę tylko musiała kupić wanienkę, przewijak na łóżeczko i jakieś śpiworki czy kombinezony. No i zrobić całą reorganizację naszego pokoju
azorek84
mama Amelii 2009
wita,m nowe mamusie:-) ja dzis jakas wymeczona jestem choc nie wiem czym bo absolutnie nic nie robie
u nas jelitowki ciag dalszy mlod anadal rozwolnionko ma i dzis mezastego dopadlo ja wzielam wolne z pracy na wczoraj i dzis bo jakos niebardzo nadal ze mna mam diwne ruchy w kiszkach i oslabiona chodze. mam nd
adzieje ze dzidzia jest ok i jej nie zsszkodil ten paszkwilny wirus
milego dnia zycze...chyba sie kimne choc pewnie mloda mi nie pozwoli i rozniesie pol mieszkania;-)
u nas jelitowki ciag dalszy mlod anadal rozwolnionko ma i dzis mezastego dopadlo ja wzielam wolne z pracy na wczoraj i dzis bo jakos niebardzo nadal ze mna mam diwne ruchy w kiszkach i oslabiona chodze. mam nd
adzieje ze dzidzia jest ok i jej nie zsszkodil ten paszkwilny wirus
milego dnia zycze...chyba sie kimne choc pewnie mloda mi nie pozwoli i rozniesie pol mieszkania;-)
Hej Dziewczyny!
Czytając Wasze wypowiedzi muszę poprosić Węża:-) o zakup coli, może na mdłości też pomoże. Męczą mnie przeokrutnie, czuję się non stop jak po karuzeli, na szczęście nie wymiotuję. No i śliny trochę więcej produkuję. Ale co tam - najważniejsze żeby październik przyniósł upragnionego Dzidziusia!
Czytając Wasze wypowiedzi muszę poprosić Węża:-) o zakup coli, może na mdłości też pomoże. Męczą mnie przeokrutnie, czuję się non stop jak po karuzeli, na szczęście nie wymiotuję. No i śliny trochę więcej produkuję. Ale co tam - najważniejsze żeby październik przyniósł upragnionego Dzidziusia!
reklama
-Lorelain-
Ja mam bardzo złe wieści, właśnie byłam u lekarza państwowego po skierowanie na krew i mocz i zrobił mi USG. Nie ma akcji serca. Wiekiem odpowiadają na do wczoraj, a dzisiaj juz sie nie ruszają i serca nie bija. Ja jestem załamana, ale jeszcze licze na jakis cud. Na 15:00 jade do mojego gina prywatnego żeby to potwierdził, a potem mam skierowanie do szpitala.
jestem totalnie załamana :----(
jestem totalnie załamana :----(