reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

reklama
netika - zazwyczaj kupuje takie starte ogórki w opakowaniu ale tym razem leniuch ze mnie i wykorzystałam zupę ogórkową z koperkiem Hortex ( mrożoną )

Witajcie,

My juz zaliczylismy z Gabrysiem wizyte u lekarki skornej, teraz maly dosypia.

Patrycja 22 kciuki zacisniete:tak:

Niestety ja tez ta niesypiajaca po nocach, i to jest straszne bo maly zaczal nam noce przesypiac a ja nie spie:no:Tak samo bylo w ciazy z Gabrysiem, do tego stopnia ze nawet nie moglam sie drzemnac w dzien:-(

emotion_sickness witaj

Jakas padnieta jestem i bez humoru, martwie sie czy z fasolka wszystko ok:zawstydzona/y:

Zycze Wam milego dnia

Witam się i ja.
Jutrzenka ,ale Cię czyści ,współczuję. Jak Mina pisze colę pij.
Ja kupiłam dziś dla dzidziusia mały ,przytulny kocyk :-)

witajcie:)

Patrycja 22
trzymam kciuki;-)

Jutrzenka zdrówka życzę

u mnie coraz większy apetyt, jak tak dalej będzie to zamienię się w kuleczkę już 2 kg na plusie:rofl2:

idę dziś na wizytę i coraz większy strach mnie zaczyna ogarniać, cieszę się i boję zarazem, a jeszcze parę godzin przede mną

Ardhara, spotkałam się z tym, że niektórzy robią ze świeżych ogórków. Ale ja nigdy nie próbowałam, u mnie zawsze zupa jest z kiszonych.

aguga, jeszcze nic nie mam dla Małego. Tzn. ma po Szymku mnóstwo rzeczy, w sumie będę tylko musiała kupić wanienkę, przewijak na łóżeczko i jakieś śpiworki czy kombinezony. No i zrobić całą reorganizację naszego pokoju:-D

wita,m nowe mamusie:-) ja dzis jakas wymeczona jestem choc nie wiem czym bo absolutnie nic nie robie:baffled:
u nas jelitowki ciag dalszy mlod anadal rozwolnionko ma i dzis mezastego dopadlo:no::zawstydzona/y: ja wzielam wolne z pracy na wczoraj i dzis bo jakos niebardzo nadal ze mna mam diwne ruchy w kiszkach i oslabiona chodze. mam nd
adzieje ze dzidzia jest ok i jej nie zsszkodil ten paszkwilny wirus:zawstydzona/y:
milego dnia zycze...chyba sie kimne choc pewnie mloda mi nie pozwoli i rozniesie pol mieszkania;-)

Hej Dziewczyny!
Czytając Wasze wypowiedzi muszę poprosić Węża:-) o zakup coli, może na mdłości też pomoże. Męczą mnie przeokrutnie, czuję się non stop jak po karuzeli, na szczęście nie wymiotuję. No i śliny trochę więcej produkuję:crazy:. Ale co tam - najważniejsze żeby październik przyniósł upragnionego Dzidziusia!

reklama
Ja mam bardzo złe wieści, właśnie byłam u lekarza państwowego po skierowanie na krew i mocz i zrobił mi USG. Nie ma akcji serca. Wiekiem odpowiadają na do wczoraj, a dzisiaj juz sie nie ruszają i serca nie bija. Ja jestem załamana, ale jeszcze licze na jakis cud. Na 15:00 jade do mojego gina prywatnego żeby to potwierdził, a potem mam skierowanie do szpitala.

jestem totalnie załamana :-:)-:)-:)-(

Do góry