reklama
Ardhara
Mama po raz trzeci :)
pochłaniam - na cienkim co prawda ale też dobry ( w końcu połowa komisariatu się tam pożywia ) a z zupy to właśnie ogórkowa dochodzi już
tallkaa
Fanka BB :)
Ja jakbym o tej godzinie zasnęła to niestety muszę się pożegnać z przespaną do końca nocką. Kiedyś mogłam spać cały dzień i całą noc a od czasu kiedy jestem w ciąży niestety godz 7 pobudka i popołudniu to tylko tak do godz 16 mogę sobie drzemkę zrobić żeby spokojnie przespać noc.
A ja mam ochotę na parówki z serem ymmmm :-)
A ja mam ochotę na parówki z serem ymmmm :-)
Ardhara
Mama po raz trzeci :)
hihi bo on taki jest skubaniec - ja na początku też starałam się przepędzić z ekranu
Cześć Dziewczyny!
Chciałabym przyłączyć się do "październikowych Mam" Zgodnie z USG mój Dzidziuś ma pojawić się na świecie 29.10.2012r. Bardzo się boję o niego, bo to moja trzecia ciąża - pierwsze poronionie 6 tc, drugie ciąża obumarła 9 tc. Mam nadzieję, że limit moich nieszczęść w sprawie ciąż został już wyczerpany. W końcu do trzech razy sztuka
Chciałabym przyłączyć się do "październikowych Mam" Zgodnie z USG mój Dzidziuś ma pojawić się na świecie 29.10.2012r. Bardzo się boję o niego, bo to moja trzecia ciąża - pierwsze poronionie 6 tc, drugie ciąża obumarła 9 tc. Mam nadzieję, że limit moich nieszczęść w sprawie ciąż został już wyczerpany. W końcu do trzech razy sztuka
tallkaa
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny!
Witaj :-)
Trzeba być dobrej myśli. Dużo odpoczywać i nie martwić się na zapas :-)
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ja sobie zjadłam pyzy dzisiaj. Mniam.
Żadnej niespodzianki nie miałaś, ale jesteś agentka!
Możesz kupować, chyba, że zabobonna jesteś.
Ja po czwartkowej wizycie, też powolutku zamierzam zabrać się za zakupy Oczywiście już się doczekać nie mogę.
Powodzenia!
A mnie właśnie na początku odrzucało, a od wczoraj tak mi smakuje, jak dawno nie
Pomidorówka... rozmarzyłam się
Witaj. Zdrówka dla was i mam nadzieje, że teraz będzie wszystko w jak najlepszym porządku!!!
Podziwiam Cie :-) ja jestem taka ciekawska że nawet pierścionek zaręczynowy znalazłam nim jeszcze go dostałam hehehe. Nic się nie da ukryć przede mną :-)
Żadnej niespodzianki nie miałaś, ale jesteś agentka!
Nikamo ja też nie mogę doczekać się kiedy poznam płeć. Na tym USG to fasolka już nie kropka a taki mały ludzik -super uczucie.
Myślicie,że kupować ubranka już mogę???Miałam po drugiej wizycie zacząć zakupy,ale nie wiem sama?W końcu co ma być to będzie nie?Aaaaa i powiedziałam dzisiaj szwagierce i jej mężowi o dzidziusiu
Możesz kupować, chyba, że zabobonna jesteś.
Ja po czwartkowej wizycie, też powolutku zamierzam zabrać się za zakupy Oczywiście już się doczekać nie mogę.
mi tym razem obojętne jaka płeć będzie jedna i druga będzie ok he he parcie na faceta miałam poprzednio i się udało a teraz niespodzianka - ale do porodu czekać nie będę bo ja nie lubię kupować ubranek uniseks
my dzisiaj złożyliśmy podanie do punktu przedszkolnego w szkole obok domu młodej i mam nadzieję że się tutaj dostanie bo wtedy 2 min. spacerkiem i jesteśmy w szkole a i infrastruktura ciekawa - stołówka z obiadami, świetlica, nowiutki plac zabaw, boisko itp.
Powodzenia!
Ja spróbuję wstrzymać się z ciuszkami do poznania płaci, bo jak chłopak to mam wszystko po Olusiu i to w ogromnych ilościach bo kupowałam jak szalona :-) A jak dziewczyna to szaleństwo na nowo :-)
Na kawę na samym początku miałam ogromną ochotę ale nie piłam, a teraz jakoś nie mam w ogóle na nią ochoty.
A mnie właśnie na początku odrzucało, a od wczoraj tak mi smakuje, jak dawno nie
Kebab hmm. Ja wole moją pomidorówkę. Chociaż jakby mi ktoś przyniósł to pewnie nie leżał by długo taki kebab. :-)
Na razie wcinam moje kwasy - kiwi i kiszeniaki.
Pomidorówka... rozmarzyłam się
Cześć Dziewczyny!
Witaj. Zdrówka dla was i mam nadzieje, że teraz będzie wszystko w jak najlepszym porządku!!!
reklama