reklama
Ardhara
Mama po raz trzeci :)
pochłaniam - na cienkim co prawda ale też dobry ( w końcu połowa komisariatu się tam pożywia ) a z zupy to właśnie ogórkowa dochodzi już 
tallkaa
Fanka BB :)
Ja jakbym o tej godzinie zasnęła to niestety muszę się pożegnać z przespaną do końca nocką. Kiedyś mogłam spać cały dzień i całą noc a od czasu kiedy jestem w ciąży niestety godz 7 pobudka i popołudniu to tylko tak do godz 16 mogę sobie drzemkę zrobić żeby spokojnie przespać noc.
A ja mam ochotę na parówki z serem ymmmm :-)
A ja mam ochotę na parówki z serem ymmmm :-)
Ardhara
Mama po raz trzeci :)
hihi
bo on taki jest skubaniec - ja na początku też starałam się przepędzić z ekranu 
Cześć Dziewczyny!
Chciałabym przyłączyć się do "październikowych Mam"
Zgodnie z USG mój Dzidziuś ma pojawić się na świecie 29.10.2012r. Bardzo się boję o niego, bo to moja trzecia ciąża - pierwsze poronionie 6 tc, drugie ciąża obumarła 9 tc. Mam nadzieję, że limit moich nieszczęść w sprawie ciąż został już wyczerpany. W końcu do trzech razy sztuka
Chciałabym przyłączyć się do "październikowych Mam"
tallkaa
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny!
Chciałabym przyłączyć się do "październikowych Mam"Zgodnie z USG mój Dzidziuś ma pojawić się na świecie 29.10.2012r. Bardzo się boję o niego, bo to moja trzecia ciąża - pierwsze poronionie 6 tc, drugie ciąża obumarła 9 tc. Mam nadzieję, że limit moich nieszczęść w sprawie ciąż został już wyczerpany. W końcu do trzech razy sztuka
![]()
Witaj :-)
Trzeba być dobrej myśli. Dużo odpoczywać i nie martwić się na zapas :-)
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ja sobie zjadłam pyzy dzisiaj. Mniam.
Żadnej niespodzianki nie miałaś
, ale jesteś agentka!
Możesz kupować, chyba, że zabobonna jesteś.
Ja po czwartkowej wizycie, też powolutku zamierzam zabrać się za zakupy
Oczywiście już się doczekać nie mogę.
Powodzenia!
A mnie właśnie na początku odrzucało, a od wczoraj tak mi smakuje, jak dawno nie
Pomidorówka... rozmarzyłam się
Witaj. Zdrówka dla was i mam nadzieje, że teraz będzie wszystko w jak najlepszym porządku!!!
Podziwiam Cie :-) ja jestem taka ciekawska że nawet pierścionek zaręczynowy znalazłam nim jeszcze go dostałam hehehe. Nic się nie da ukryć przede mną :-)
Żadnej niespodzianki nie miałaś

Nikamo ja też nie mogę doczekać się kiedy poznam płeć. Na tym USG to fasolka już nie kropka a taki mały ludzik -super uczucie.
Myślicie,że kupować ubranka już mogę???Miałam po drugiej wizycie zacząć zakupy,ale nie wiem sama?W końcu co ma być to będzie nie?Aaaaa i powiedziałam dzisiaj szwagierce i jej mężowi o dzidziusiu
Możesz kupować, chyba, że zabobonna jesteś.
Ja po czwartkowej wizycie, też powolutku zamierzam zabrać się za zakupy

mi tym razem obojętne jaka płeć będziejedna i druga będzie ok he he
parcie na faceta miałam poprzednio i się udało a teraz niespodzianka - ale do porodu czekać nie będę bo ja nie lubię kupować ubranek uniseks
![]()
my dzisiaj złożyliśmy podanie do punktu przedszkolnego w szkole obok domu młodej i mam nadzieję że się tutaj dostanie bo wtedy 2 min. spacerkiem i jesteśmy w szkole a i infrastruktura ciekawa - stołówka z obiadami, świetlica, nowiutki plac zabaw, boisko itp.
Powodzenia!
Ja spróbuję wstrzymać się z ciuszkami do poznania płaci, bo jak chłopak to mam wszystko po Olusiu i to w ogromnych ilościach bo kupowałam jak szalona :-) A jak dziewczyna to szaleństwo na nowo :-)
Na kawę na samym początku miałam ogromną ochotę ale nie piłam, a teraz jakoś nie mam w ogóle na nią ochoty.
A mnie właśnie na początku odrzucało, a od wczoraj tak mi smakuje, jak dawno nie

Kebab hmm. Ja wole moją pomidorówkę. Chociaż jakby mi ktoś przyniósł to pewnie nie leżał by długo taki kebab. :-)
Na razie wcinam moje kwasy - kiwi i kiszeniaki.
Pomidorówka... rozmarzyłam się

Cześć Dziewczyny!
Chciałabym przyłączyć się do "październikowych Mam"Zgodnie z USG mój Dzidziuś ma pojawić się na świecie 29.10.2012r. Bardzo się boję o niego, bo to moja trzecia ciąża - pierwsze poronionie 6 tc, drugie ciąża obumarła 9 tc. Mam nadzieję, że limit moich nieszczęść w sprawie ciąż został już wyczerpany. W końcu do trzech razy sztuka
![]()
Witaj. Zdrówka dla was i mam nadzieje, że teraz będzie wszystko w jak najlepszym porządku!!!
reklama