reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Pesca ja tez dzis mam pomidorowkę i to dość ostra i kwaskawą, mniam:-) Choc z drugiej strony nalesnika tez bym zjadła:confused: na słodko oczywiście :)

Mnie dopadło zmeczenie ale pewnie nie zasnę, no ale spróbuje moze sie uda.

reklama
Ja jakbym o tej godzinie zasnęła to niestety muszę się pożegnać z przespaną do końca nocką. Kiedyś mogłam spać cały dzień i całą noc a od czasu kiedy jestem w ciąży niestety godz 7 pobudka i popołudniu to tylko tak do godz 16 mogę sobie drzemkę zrobić żeby spokojnie przespać noc.

A ja mam ochotę na parówki z serem ymmmm :-)

Cześć Dziewczyny!
Chciałabym przyłączyć się do "październikowych Mam":) Zgodnie z USG mój Dzidziuś ma pojawić się na świecie 29.10.2012r. Bardzo się boję o niego, bo to moja trzecia ciąża - pierwsze poronionie 6 tc, drugie ciąża obumarła 9 tc. Mam nadzieję, że limit moich nieszczęść w sprawie ciąż został już wyczerpany. W końcu do trzech razy sztuka:)

Cześć Dziewczyny!
Chciałabym przyłączyć się do "październikowych Mam":) Zgodnie z USG mój Dzidziuś ma pojawić się na świecie 29.10.2012r. Bardzo się boję o niego, bo to moja trzecia ciąża - pierwsze poronionie 6 tc, drugie ciąża obumarła 9 tc. Mam nadzieję, że limit moich nieszczęść w sprawie ciąż został już wyczerpany. W końcu do trzech razy sztuka:)

Witaj :-)
Trzeba być dobrej myśli. Dużo odpoczywać i nie martwić się na zapas :-)

Witaj Mamanow.Trzymam kciuki,żeby tym razem wszystko dobrze się skończyło!!!
Witajcie dziewczyny, u nas dziś pochmurno,deszczowo...ja chcę wiosnę!!!!

Ja sobie zjadłam pyzy dzisiaj. Mniam.

Podziwiam Cie :-) ja jestem taka ciekawska że nawet pierścionek zaręczynowy znalazłam nim jeszcze go dostałam hehehe. Nic się nie da ukryć przede mną :-)

Żadnej niespodzianki nie miałaś:-D, ale jesteś agentka!

Nikamo ja też nie mogę doczekać się kiedy poznam płeć. Na tym USG to fasolka już nie kropka a taki mały ludzik -super uczucie.
Myślicie,że kupować ubranka już mogę???Miałam po drugiej wizycie zacząć zakupy,ale nie wiem sama?W końcu co ma być to będzie nie?Aaaaa i powiedziałam dzisiaj szwagierce i jej mężowi o dzidziusiu

Możesz kupować, chyba, że zabobonna jesteś.
Ja po czwartkowej wizycie, też powolutku zamierzam zabrać się za zakupy:tak: Oczywiście już się doczekać nie mogę.

mi tym razem obojętne jaka płeć będzie ;) jedna i druga będzie ok he he ;) parcie na faceta miałam poprzednio i się udało a teraz niespodzianka - ale do porodu czekać nie będę bo ja nie lubię kupować ubranek uniseks ;)

my dzisiaj złożyliśmy podanie do punktu przedszkolnego w szkole obok domu młodej i mam nadzieję że się tutaj dostanie bo wtedy 2 min. spacerkiem i jesteśmy w szkole a i infrastruktura ciekawa - stołówka z obiadami, świetlica, nowiutki plac zabaw, boisko itp.

Powodzenia!

Ja spróbuję wstrzymać się z ciuszkami do poznania płaci, bo jak chłopak to mam wszystko po Olusiu i to w ogromnych ilościach bo kupowałam jak szalona :-) A jak dziewczyna to szaleństwo na nowo :-)

Na kawę na samym początku miałam ogromną ochotę ale nie piłam, a teraz jakoś nie mam w ogóle na nią ochoty.

A mnie właśnie na początku odrzucało, a od wczoraj tak mi smakuje, jak dawno nie:tak:

Kebab hmm. Ja wole moją pomidorówkę. Chociaż jakby mi ktoś przyniósł to pewnie nie leżał by długo taki kebab. :-)
Na razie wcinam moje kwasy - kiwi i kiszeniaki.

Pomidorówka... rozmarzyłam się:zawstydzona/y:

Cześć Dziewczyny!

Witaj. Zdrówka dla was i mam nadzieje, że teraz będzie wszystko w jak najlepszym porządku!!!

reklama
Do góry