azorek84
mama Amelii 2009
j aprosze nie przez Pani bo sie obraze hehehe;-)hej azorek prawie koniec szkocji, ja sie smieje ze nad nami to juz zycia pewnie nie ma skoro u nas takie pustki;-) witam pania ze stolicy:-)
witamy:-) miloze nas przybywaWitam Was Dziewczyny! Od jakiegoś czasu przeglądałam te forum i bardzo mi się tu spodobało więc postanowiłam zagościć na dłużej;-)Z tego co się zorientowałam to większość z Was to już doświadczone mamusie, u mnie to będzie pierwszy dzidziuś. Pozytywny test ujrzałam 06.02, a termin porodu wypada na 13 październik 2012 :-)
ja biore raczej prysznic choc jestem wielka fanka dlugich kapieli i czytania w wanniea prysznice raczej z braku czasu na kapiele bo jak mezastego w domu nie ma (ostatnio weekendy tez pracuje) to przy mlodej raczej nie mam szans na kapiel a po pracy to juz tylko prysznic wchodzi w rachube bo padam na pyszczekdziewczyny czy wy bierzecie kąpiele w wannie czy tylko szybki prysznic i uciekacie?
ja zadzwonilam odrazu jak test wyszedl pozytywny pierwsza wizyte mam na 1 marca na spotkanie z polozna wypelnienie karty zdrowia i badania a [ierwszy skan mam 28 marca. tu robia dopiero w 12-13 tyg ciazyDziewczynki z UK kiedy umiawialyscie sie na pierwsza wizyte bo nie wiem czy mam zadzwonic teraz czy za tydzien a moze za dwa...