reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

Lorelain poczekaj jeszcze z oknami taka pogoda nie przewidywalna jest ,że w każdej chwili deszcze ,śnieg może spaść więc od nowa mycie. Odwracaj głowę w drugą stronę :-p
Kaka ja takie sny to mam co drugą noc ,co gorsza śni mi się jeszcze,że mam bieliznę całą we krwi i budzę się cała spocona.Za bardzo pewnie przeżywamy.
Nikolaa ja właśnie nie mam porannych mdłości,ale za to pod wieczór to mnie muli i w nocy czasami wybudza ze snu. Wczoraj o dziwo dobrze się czułam.Dzisiaj za to mam wielką gulę w przełyku :no:

reklama
Dziewczyny a jak u was wyglądają , wyglądały sprawy "łóżkowe" w tych pierwszych tygodniach ciąży ?
Mój m chodzi za mną jak głodny pies a ja się trochę boje :zawstydzona/y:

Dzień dobry!!!
Ja nocke spędziłam w objęciach klozetu.
Autentycznie nie wiedziałam, że można mieć az takie nudności w ciaży.
Muli mnie cały czas i odrzuca od jedzenia, a brzuch mi wywaliło...

Potrzymajcie proszę jutro za mnie kciuki,bo o 18.30 mam wizytę u gina.Dam znać wieczorkiem,oby to były dobre wieści...

Kciuki zaciśnięte!!!

patrycja bo my ciagle moderacji na watku nie mamy:tak: trzeba by sie zabrac wreszcie kogos wylosowac i niech moderacja sprzatanko zacznie:tak: a te bole to rozciaganie sie macicy jak mysle bo ija mam takie najczesciej wieczorem i rano zanim z wyrka sie podniose.

Tez jestem za tym, żeby szybko moderatora wybrać :tak:

aguga ja w nocy czasem nie śpię wcale tak mnie szarpie żołądek że klęczę nad kibelem i bleeee rano mnie muli znów z głodu ogólnie tą ciąże dużo gorzej przechodzę z Wiki to ani razu nie wymiotowałam a teraz tak co drugi dzień a mdli mnie cały czas

Mnie tylko muli,nie mam aż tak żeby klęczeć na kibelkiem.Tylko raz mną tak porządnie potrząsnęło. Z jednej strony dobrze ,że tak macie bo widać ciąża prawidłowo się rozwija

Witam z rana. Kiedyś mówiłam ze nie mam mdłości... teraz juz niestety mam i to też nawet w nocy. Budzą mnie, spać nie dają...:( w ogóle to mam je cały dzien, musze zakupic jakieś ciasteczka imbirowe. Co do okien to ja sie ostatnio zastanawiałam czy pana do mycia sobie nie zamówić:) wiadomo w Szkocji co chwila pada i każdy ma takiego pana, a ja ze mieszkam na parterze to zawsze mnie omijal:( Witam nowe mamusie. Coraz nas więcej i więcej:)

Witajcie przedpołudniowo:)

Zapominajka współczuje nocki:( :(

Jakie piekne słoneczko dziś za oknem aż chce się zyc. Ja tez lepiej na swoje okna patrzeć nie chce!!! Musze się za nie wziąć ale kiedy to nie wiem . Jedyny moment jak się dobrze czuje to wtedy gdy śpię:)
Co do brzucha to wieczorem mam mocno wydęty w dzień taki sobie. W tamtej ciazy było mi cos widać dopiero w połowie 4 miesiąca .

Ide się ogarnąc bo ja jeszcze w szlafroku..... i biorę mojego potworka na spacer niech się wreszcie wyszaleje:) Miłego dnia!!!

Palu odezwij się co u naszych topikowych bliźniaczków słychać:)

reklama
Bobomama a test robiłaś?
Nikamo podeślij tego słoneczka bo u nas zawieja śnieżna. A za nie całe 2godz lecę do p-kola po synka i mi się nie chceeeeeee

Do góry