reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

A ja miałam pierwszy ciążowy sen.
Sniło mi się, że jesteśmy w kosciele i mój M mówi że dziś chrzciny naszego dziecka. No to ja w szoku bo nie wiem jak dziecko ma na imię, ani kto jest chrzestnym, ani nie ubrana na tą okazję...Strasznie sfochowałam;-) No i pytam jak dał dziecku na imię, a mój M ze tak jak w kalendarzu było w dniu w którym się urodził...Szymon. Odetchnełam z ulga i pomyslałam, ze Szymon może być heheheheh

Kupiłam sobie małe krakersiki i pomagaja na mdłosci trochę.

reklama
Dzień dobry wszystkim :-) w Krakowie niebieściutkie niebo, świeci słoneczko i od razu chce się żyć :-D ja lecę zaraz zrobić betę :cool2:

U was słońce a u mnie coś jakby deszcz ze śniegiem:confused2: Okna też wołają ale u mnie brak przypływu energii. Wczoraj tylko pościele pozmieniałam.

puki co mnie nie muli ... chce mi sie tylko spać wiec na arzie nigdzie sie nie wybieram tylko leże brzuchem do góry :tak::tak::tak:

paja - trzymam kciuki za ładną bete &&&&;-)

Witajcie,matko jaka u nas dzisiaj zawierucha ,normalnie ledwo co z p-kola wróciłam.
Oczywiście nie pamiętam co napisać której bo miałam kilka stron do nadrobienia. Zmęczona jestem,ale to norma,zjadłam śniadanie więc nie jest źle,ale najgorsze chwile mulenia przychodzą po południu

Witam i ja porannie
Mlody w przedszkolu, m w pracy a ja się zastanawiam czy wypada mi drugi dzień leżeć i nic nie robić czy może znaleźć sobie jakieś zajęcie :sorry2:

Kaka82 może tojakiś sen proroczy i będzie Szymon :tak:
Lorelain jeszcze zdążysz umyć okna jak będzie cieplej moje są takie paskudnie brudne ale udaje że tego nie widze
i chyba zaczne się kierowac zasadą " co masz zrobić dziś zrób jutro ";-)

Pajka trzymam kciuki za betke będzie dobrze

patrycja - moje okna poważnie wzywają o pomstę do nieba :dry: ... przydało by się tez wyprac firanki :sorry2: ... kurcze ale tak strasznie chce mi sie spac :confused2:

wiecie szkoda ze nie mam u siebie w klatce albo gdzieś blisko jakiejś koleżanki z małym dzieckiem do której można byc wyskoczyc na herbatkę :unsure:

reklama
a ja się czuje jak wysrana przez słonia w nocy mdłości pół nocy nie spałam zasnęłam o 7 ale Wiki jak na złość o 8 już na nogach padam na ryjek.... wykończą mnie te nocne mdłości....

paja ja nie z samego Krakowa ale bardzo blisko i pogoda rzeczywiście cudna!!! trzymam kciukasy za betkę&&&&&!!!
kaka ależ sen!!!!
-Lorelain- ty to se daj spokój z oknami jeszcze cie gdzieś dmuchnie wiuchnie i będziesz zdychała a okno nie zając nie ucieknie
Mina współczuje kluchy mnie znów na to ranne mulenie bardzo pomaga śniadanko jakieś 2 h mam spokój z mdłościami ale znów odbija się bliżej niezidentyfikowanymi rzeczni:-D

Do góry