reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

No własnie mam smaka na cos tak jak dzisiaj na gyrosa i zjadłam pól porcji i myslałam że umre ,do teraz mnie trzyma.

Co do płaczliwości to ja płaczę teraz z byle jakiego powodu ,dziś ogladaliśmy z M "porodówkę" na TLC i oboje sie popłakalismy jak dzieciaczki przychodziły na świat:) To chyba najpiekniejsza chwila dla obojga rodziców.

Kurcze dziś zobaczyłam że już Grudzień 2012 jest ,ładnie ten czas leci:)

reklama
palu - ja to bym sobie zjadła truskawki mniam mniam ... no ale trzeba się zadowolić jabłkami i bananami ...ohhh albo arbuza

nikamo - eeeeee tam taki grudzień jak z koziej dupy trąba bo nawet na listopadzie jeszcze nikogo nie ma :-p

Ostatnia edycja:
No ja owocę też trawię ,dzisiaj zjadłam 3mandarynki.Na siłę wlewam w siebie soki bo nic nie piję boję ,że się odwodnię w końcu. Na obiadek zjadłam schabowego i zajadałam się mixem sałat z fetą.

KaKa - ja dzisiaj jak wracałam z tymi kwiatkami to koniecznie musialam zajechac do McDonalda...ale zrobiłam dwa gryzy cheesburgera i do razu musiałam odłożyć...nawet jak sobie to teraz przypomnialam to mi niedobrze hehe

z Matusiem jadłam cały czas biały ser i czekolade :sorry:

A mnie odrzuciło mnie od mojego hobby :angry: Tutaj możecie popatrzeć są moje prace,później link wykasuję (proszę nie cytować )

Ostatnia edycja:
aguga piekne!! :D bardzo lubie tego typu rzeczy, a te sa naprawde sliczne :tak: sama bym chciala miec takie z data narodzin dzidzi :-)
Dodam jeszcze, ze strasznie mi sie podoba to "dla Aleksa" ;-)

Ostatnia edycja:
Ale tu sie dzieje! Z ledwoscia mozna nadazyc z czytaniem! Juz nawet nie pamietam co chcialam napisac.

Aguga, swietne sa takie rzeczy, tez bym chciala cos takiego miec. Bardzo fajna pamiatka.
Ciekawe czy w naszym watku beda jeszcze jedne blizniaki:-)

Zapominajka, ja bym tak dlugo nie umiala nie powiedziec ze jestem w ciazy:-):-) Ale maz Twoj maz na pewno sie ucieszy i bbedzie na zawsze pamietal taki walentynkowy prezent. A tak w ogole macie jakies pomysly na walentynki? Ja w tym roku chyba sobie daruje :-)

Dzis podsypiam caly dzien, i wcale nie mam ochoty na warzywa i owoce tak jak Wy. Dzis w pracy zjadlam banana i ten pomysl nie nalezal do najlepszych bo zaczelo mulic. Zachcianek jako takich tez nie mam. Poza tym staram sie nad tym panowac, bo caly zeszly rok bylam na diecie, i nie chcialabym wrocic spowrotem do tamtej wagi:-( Dlatego mam nadzieje wytrwac, i nie jesc slodyczy, hehe trzymajcie kciuki, bo ja sama w to nie wierze :-p

Jutro poniedzialek i na sama mysl o tym czuje sie zmeczona. Milego wieczorka zycze

Ostatnia edycja:
Dziękuję dziewczyny.Większość robiłam na zamówienie,teraz mam spidermana wyszywć też dla chłopczyka i nie daje rady bo mi nie dobrze się robi.
Ja padam chwilę po 21godz i śpię jak niemowlę. Wcześniej się kładę od mojego syncia

reklama
Ja też chodzę wiecznie zmęczona, od jakiegoś tygodnia.

Jutro o tej porze powinnam być u gina i oglądać fasolinkę. Już nie mogę się doczekać:tak:

Do góry