reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

palu gratuluję dwóch Bąbelków :tak:
Ale ja dziś zmęczona jestem. Spałam 12 godzin a poszła bym jeszcze pospać :zawstydzona/y: Mąż mnie wyciąga do kina, mam tylko nadzieję że nie zasnę podczas filmu :-D
oj zachcianki to ja mam co chwilę, i męża do chwilę do sklepu wysyłam, a jak wraca to już mi ochota przechodzi :zawstydzona/y: nie mówię mu żeby mu przykro nie było, bo on taki kochany ;-)

reklama
hej dziewczynki :)
oj ta ciaza inna calkowicie niz z coreczka . moze bedzie chlopak . mam wrazliwe tylko sutki i troszke nabrzmiale piersi ale mnie nie bola . siusiam co chwile i wiekszy apetyt ale nie az tak jak w poprzedniej ciazy . ja sie chyba nie doczekam tej wizyty w szpitalu ( 3 kwietnia ) . zobaczymy . torszke inaczej podchodze z ta ciaza . spokojniej nie panikuje ja z pierwsza .

madziakowalik no widzisz a ja jakos bardziej przejeta jestem tym razem:eek: martwi mnie kazde klocie kazde ciagniecie i napiecie brzucha:confused2:i to ze mnie tak zamula szczegolnie wieczorem tez mnie drazni i najchetniej to juz bym wykupila bilet do pl zeby do gina sie wybrac i na badania ehhh ale trzeb aczekac. mi tez chciala dac skan dopiero wkwietniu ale sie wymigalam mowiac ze nie da rady bo na dluuuugi urlop jade:-D to przyspieszyla termin hehehe

azorek84 szczesciara :) . ja sobie poczekam na spokojnie . jakos nie chce mi sie placic zeby isc prywatnie . dlatego postanowilam isc irlandzkim trybem :) . jakos dam rade do kwietnia . juz mamy polowe lutego .

Ho ,ho ale tu ruch ,ledwo nadążam z czytaniem.

Palu gratulacje ,wow bliźnieta to jest wyzwanie ale i podwójna porcja radości. Super!!

Lorelain ja też jak na razie toleruje najlepiej owoce i zimne mleko! Po wszystkim choć mam ochote jest wielkie bleee! I do tego doszedł ból głowy. Oj w tamtej ciąży czułam się cudownie ,teraz jak zdechlak.

wiecie co...strasznie mi przykro z powodu Whitney ... prawie się popłakałam ......eeeeeh te hormony :-(

nikamo - mam dokładnie to samo...niby mam apetyt, ale zrobię pare kęsów i od razu mnei muli .... ledwo obiad zrobiłam bo jak patrzyłam na mięso to było mi niedobrze a od gorącej pary było mi słabo :confused2:

reklama
Do góry