reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

ale się rozpisałyście...
fajnie :)
temat jedzenie: u mnie dzisiaj wątroba wołowa z cebulką i kapustą kiszoną mniam

GoKa80 z twoim krwawieniem obstawiam krwiaka.. w pierwszej ciąży miałam 2, jeden pękł i narobił mi stracha a 2-gi większy od pęcherzyka ciążowego po leżeniu plackiem się wchłonął. więc u Ciebie musi być dobrze!

a tak poza tym to czas mi się niemiłosiernie dłuży!!

reklama
u mnie na obiad była rybka łosoś i ryż i ogórek bo surówkę oczywiście musiałam wyjeść wcześniej..świeży kawałek łososia był zawsze moim ulubionym najpyszniejszym jedzonkiem a teraz jakoś mi się odbija i jakby to mój mąż powiedział"nie siadło"...zmiany ,zmiany:tak:

mamba ja właśnie słyszałam i muszę się wybrać do jakiegoś empiku żeby obejrzeć i ewentualnie kupić, ale też wydaje mi się to fajną pamiątką z okresu ciąży

No fajna sprawa ja kupiłam przez internet:-) a u mnie dzisiaj pomidorówka no i czekamy na moich rodziców i dzisiaj się dowiedzą że zostaną pierwszy raz dziadkami. Moja mama na pewno przywiezie pyszności

Buuu a mnie krzyz tak zaczal dokuczac az do kosci ogonowej czuje :( najpierw mnie bolal a teraz czuje takie "zmeczenie" i ucisk tam :(

Dobry Wieczorek dziewczynki...ale sie rozpisalyscie..ja dzis caly dzien spedzilam w łóżku albo spałam albo cos przegryzalam bo jakos mnie tak dzis mdlilo.. i ten dziwny smak w ustach...martwi mnie ten ból brzuszka tzn pobola chwile na zmiane jajniki i przejdzie to za chwile podbrzusze mnie poboli..i te dziwne plamienia... ale czekam na wizyte u gin.w poniedzialek..wtedy bede wiedziala na 100% czy to moje kochane malenstwo...ale jakiegos mam doła ze tylko to moje złudzenie:-(

Ja juz po wizycie i jestem przerazona... jestem w 6 tygodniu a nie mam widocznego zarodka... do tego nikt mi nic nie mowil o cialku zoltym wiec podejrzewam ze jego tez brak... Moj pecherzyk tydzien temu mial 7,1mm a dzisiaj 7,34mm tez sie duzo nie powiekszyl. Jutro mam zrobic badania hcg i powtorzyc je w poniedzialek, dopiero wtedy bedzie cos wiadomo :hmm:

ale sie rozpisalyscie:)
witam nowe fasoleczki:)
u mnie dzis pomidorowka i zrobilam ptasie mleczko na deser:)
chyba pojde w tym tyg co bedzie do innego gina na usg bo do swojego mam 13dni;/ i chyba nie wytrzymam;]
a chce zobaczyc jak sie ma moja fasolka:)

Witajcie;-)

Początki są faktycznie ciężkie. Ja tylko odczówam zmęczenie, i ogólnie mam brak apetytu. Jem tylko jak mnie mdli bo wtedy przestaje. A tak wogóle to muszę sobie przypomnieć czego nie wolno w ciąży jeść i pić.

reklama
Dziewczyny, pochwalę się, jednak wczoraj odebrałam wyniki.
Beta wzrosła do 73 :)
Czyli chyba wygląda na to, że dobrze rośnie :)
Z rana mam straszne wzdęcia :/
Irytujące to z deka, ale co zrobić, po pewnym czasie przechodzi samo z siebie :)

Do góry