reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Witam Październikowe mamusie:DD chciałabym do Was dołączyć:) jeszcze nie jetem pewna, czy jestem w ciąży, ale jestem dobrej myśli. za kilka dni zrobię test, bo teraz jeszcze za wcześnie...miejmy nadzieję, że pozytywny:)

reklama
GoKa trzymam kciukasy za fasolinke to niezle Ci wczoraj stracha napedziła.

Jagoda to witamy i czekamy na wynik testu za kilka dni :)

Mnie szyja nadal boli.Próbowałam rozgrzac na cieplo ale tylko troszke pomogło.No nic maz z pracy wróci to moze lepiej rozmasuje, juz mu zapowiedzialam ze ma robote na wieczór:tak:

Witajcie Kobietki:) Dwa dni mnie nie było i pół dnia czytałam nasze forum - tyle do nadrobienia miałam :) Jak to dobrze że jest nas coraz więcej :)

Ja w przyszłym tygodniu dopiero do lekarza pierwszego kontaktu na wizytę a on umówi na wizytę w szpitalu w 18-20 tyg ciąży i może wtedy zobaczę moją fasolinkę :szok: trzymajcie się ciepło mamusie i dbajcie o siebie :cool2:

Jagoda witaj.Napisz mi swoje dane na Pw to wpiszę Cię na listę,wpisz wiek i datę porodu.
Dore w 18-20tyg dopiero maluszka zobaczysz ???:szok:

Mam problem bo od wczoraj prawie ciągle mi się ,(że tak brzydko napiszę )"beka" .Ma któraś tak? Normalnie ześwirować można ile mam powietrza w żołądku :angry:

Witajcie Kobietki:) Dwa dni mnie nie było i pół dnia czytałam nasze forum - tyle do nadrobienia miałam :) Jak to dobrze że jest nas coraz więcej :)

Ja w przyszłym tygodniu dopiero do lekarza pierwszego kontaktu na wizytę a on umówi na wizytę w szpitalu w 18-20 tyg ciąży i może wtedy zobaczę moją fasolinkę :szok: trzymajcie się ciepło mamusie i dbajcie o siebie :cool2:

Matko ja bym do tego czasu zwariowała. Ja się nie mogę 28 lutego doczekać, bedzie wtedy 8 tydzień ciąży :happy2:

Dziewczyny a słyszałyście o dzienniczku ciąży o takim Dzienniczek Ciąży | Dzienniczki | Sklep internetowy Brioko.pl. Ja już go mam i powiem wam jestem zadowolona bo jest tam pamiętnik gdzie można wpisywać swoje mysli uczucia, jest terminarz wizyt i badań. Listy dla mamy i dzidzi do szpitala. Cała wyprawka.
Dla mnie dopiero co wchodzącej w świat ciąży bardzo fajne rozwiązanie, a mam nadzieję że po jakimś czasie siądę przeczytam to i łezka się w oku zaktręci

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mamba ja właśnie słyszałam i muszę się wybrać do jakiegoś empiku żeby obejrzeć i ewentualnie kupić, ale też wydaje mi się to fajną pamiątką z okresu ciąży

Mamba - super pomysl, ja nie jestem az taka systematyczna, zeby pamietniki prowadzic
Za to mam juz moje pudeleczko ciazowe, narazie jest w nim kilka testow, dolacza zdjecia z usg, "bransoletka" ze szpitala itd :)

świetna sprawa z tym dzienniczkiem, ale ja myślałam raczej o zwykłym pamiętniku ... wczoraj przeszło mi to przez myśl jak brałam kąpiel hihi .... musze właśnie poszukać w empiku czy są jakieś ładne pamiętniki .... obojętnie w jakiej formie myślę że warto takie coś prowadzić bo to świetna pamiątka :tak:

reklama
Ja mam w pudełeczku schowaną kartę ciąży ,synka pępuszek który odpadł z tym klipsem też mam i pierwszy pukiel włosów :-D
Niestety ja też nie jestem zbyt systematyczna więc taki pamiętnik odpada

Do góry