reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

ale się rozpisałyście...
fajnie :)
temat jedzenie: u mnie dzisiaj wątroba wołowa z cebulką i kapustą kiszoną mniam

GoKa80 z twoim krwawieniem obstawiam krwiaka.. w pierwszej ciąży miałam 2, jeden pękł i narobił mi stracha a 2-gi większy od pęcherzyka ciążowego po leżeniu plackiem się wchłonął. więc u Ciebie musi być dobrze!

a tak poza tym to czas mi się niemiłosiernie dłuży!!

reklama
u mnie na obiad była rybka łosoś i ryż i ogórek bo surówkę oczywiście musiałam wyjeść wcześniej..świeży kawałek łososia był zawsze moim ulubionym najpyszniejszym jedzonkiem a teraz jakoś mi się odbija i jakby to mój mąż powiedział"nie siadło"...zmiany ,zmiany:tak:

mamba ja właśnie słyszałam i muszę się wybrać do jakiegoś empiku żeby obejrzeć i ewentualnie kupić, ale też wydaje mi się to fajną pamiątką z okresu ciąży

No fajna sprawa ja kupiłam przez internet:-) a u mnie dzisiaj pomidorówka no i czekamy na moich rodziców i dzisiaj się dowiedzą że zostaną pierwszy raz dziadkami. Moja mama na pewno przywiezie pyszności

Buuu a mnie krzyz tak zaczal dokuczac az do kosci ogonowej czuje :( najpierw mnie bolal a teraz czuje takie "zmeczenie" i ucisk tam :(

Dobry Wieczorek dziewczynki...ale sie rozpisalyscie..ja dzis caly dzien spedzilam w łóżku albo spałam albo cos przegryzalam bo jakos mnie tak dzis mdlilo.. i ten dziwny smak w ustach...martwi mnie ten ból brzuszka tzn pobola chwile na zmiane jajniki i przejdzie to za chwile podbrzusze mnie poboli..i te dziwne plamienia... ale czekam na wizyte u gin.w poniedzialek..wtedy bede wiedziala na 100% czy to moje kochane malenstwo...ale jakiegos mam doła ze tylko to moje złudzenie:-(

Ja juz po wizycie i jestem przerazona... jestem w 6 tygodniu a nie mam widocznego zarodka... do tego nikt mi nic nie mowil o cialku zoltym wiec podejrzewam ze jego tez brak... Moj pecherzyk tydzien temu mial 7,1mm a dzisiaj 7,34mm tez sie duzo nie powiekszyl. Jutro mam zrobic badania hcg i powtorzyc je w poniedzialek, dopiero wtedy bedzie cos wiadomo :hmm:

ale sie rozpisalyscie:)
witam nowe fasoleczki:)
u mnie dzis pomidorowka i zrobilam ptasie mleczko na deser:)
chyba pojde w tym tyg co bedzie do innego gina na usg bo do swojego mam 13dni;/ i chyba nie wytrzymam;]
a chce zobaczyc jak sie ma moja fasolka:)

Witajcie;-)

Początki są faktycznie ciężkie. Ja tylko odczówam zmęczenie, i ogólnie mam brak apetytu. Jem tylko jak mnie mdli bo wtedy przestaje. A tak wogóle to muszę sobie przypomnieć czego nie wolno w ciąży jeść i pić.

reklama
Dziewczyny, pochwalę się, jednak wczoraj odebrałam wyniki.
Beta wzrosła do 73 :)
Czyli chyba wygląda na to, że dobrze rośnie :)
Z rana mam straszne wzdęcia :/
Irytujące to z deka, ale co zrobić, po pewnym czasie przechodzi samo z siebie :)

Do góry