reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Matko ile tu się dzieje:szok:

Ja również prowadziłam dziennik ciąży. Oprócz tego mam karton z rózymi drobiazgami na pamiątkę. Mam test, pępek, pierwsza czapeczkę, śpioszki, grzebień, pamiętki z chrztu itp.

Jakoś marnie się czuję, osłabiona i te mdłosci:baffled:

reklama
Kaka82 ja też mam body ,które miał założone mój synuś po urodzeniu i garniturek do chrztu też schowałam :tak:

A mnie tak dzisiaj wzielo na mizerie mniaaam, nie moge sie doczekac kiedy K wroci do domu :) schabowy, ziemniaczki i MIZERIA :)

Co Wy dzisiaj Panie na obiadek przygotowalyscie?

Ja mam tez takie pudełeczki z testem, zdjeciami i filmikami z usg, pepuszkiem z klipsikiem i takie tam szpargałki na pamiatkę.

Ja dzis nie musiałam sie wysilac przy obiedzie bo mielismy juz ugotowany kapuśniaczek mniam akurat miała ochote na taki kwas:-p

Krak u nas wczoraj był taki zestawik mizeria, ziemniaczki i piers z kurczaka, balam sie ze mnie smietana zmuli bo w pierwszej ciąży nie mogłam za bardzo jeść ale było ok.

Lori - mmmm kapusniaczek, tez mniamniusie, a robisz z kapusty kiszonej czy swiezej?
Ja do mizerii uzywam jogurtu naturalnego, takze jesli Ci kiedys zbrzydnie smietana to polecam z jogurcikiem :)

Relacja z wizyty w odpowiednim wątku.
Wybaczcie że nic więcej nie napiszę dziś ale jestem przeszczęśliwa. Nosi mnie że mogłabym po ścianach chodzić :-D:-D:-D:-D

Krak u mnie kapusniaczek obowiazkowo tylko z kapusty kiszonej podobnie jak np. bigos, nie przepadam za świezą kapusta w zadnej postaci np. w salatkach itd.

Syneczki czytałam i jeszcze raz gratuluje udanej wizytki :)

Dzisiaj robiony :)
skanowanie0002.jpg
Wyniki badań w poniedziałek i pewnie jakoś w przyszłym tygodniu pierwsza wizyta u gina.
Jejku jejku, to teraz dopiero mam lekkiego stracha.
Ale jeszcze tyle miesięcy przede mną :)
A czemu stracha, bo szczerze powiem, ten tydzień dla mnie po porodzie małej póki nie doszłam do siebie, był nie do zniesienia, ale mam nadzieję, że tym razem będzie jednak trochę łatwiej.

krak8686 dzięki za cytat"jak zrobic chłopca":-) jeśli możesz to prześlij jeszcze podobny o dziewczynce to będziemy miały na następny raz bo teraz to już co jest to jest byle zdrowe!

reklama
Do góry