reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

GoKa - właśnie sobie wyobraziłam ciebie wyrywająca zęba z wielkim brzuchem :-D:-D:-D ... a jak się nachylałaś nad pacjentem to nie przyciskałaś go brzuchem ? :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: .... ja do samego końca jeździłam na uczelnię ... niestety z tego wszystkiego młody urodził się o miesiąc na wcześnie a ja dzień po porodzie jechałam na uczelnie się bronić :rofl2:

aha dodam że jestem chyba najmłodsza bo mam 26 lat :-)

reklama
Loreain,jakoś tak zawsze kombinowałam,żeby nie opierać się o pacjenta brzuchem,ale najśmnieśniej było jak młode kopały inp.pacjent to czuł.:baffled:

no właśnie dokładnie to samo sobie wyobraziłam :-D:-D:-D:-D:-D ... ja lubię dentystów ... chodzę jak do kosmetyczki ... kłade się i mówie żeby robiła swoje a ja ide spac (to jest właśnie ta moja chwila wytchnienia :laugh2:) ... raz w życiu tylko poprosiłam o znieczulenie przy wyrywaniu dolnej 8...ale to akurat traumatyczne przyżycie :baffled:

lorelain jednak nie jestes najmłodsza, ja jestem młodsza bo mam 23 lata :-D
Widziałam ze wklejałyście zdjęcia testów, ja mam tylko jedno zrobione i do tego jeszcze mało wyraźnie widać bo test byl robiony 4 dni przed spodziewaną @.

Zobacz załącznik 430979

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny :)

Witam wszystkie Mamusie, ktore dopiero co do nas dolaczyly :)
Ja co prawda najmlodsza z nas tu obecnych nie jestem, bo w marcu koncze 26 lat, ale za to z tego co widze po naszych suwaczkach Moja Fasolinka jest najmlodsza :)

Ja dzisiaj mialam okropny dzien :( hormony tak chyba we mnie buzowaly, w jednej minucie bylam w euforii, ze jest Fasolinka, a w kolejnej wybuchalam placzem, bo mnie cos tak zabolalo, zakulo, albo wlasnie nic nie czulam i ciagle sie boje, ze Fasolinka nas opusci :( i tak w kolko macieja, raz lzy szczescia, raz strachu

GoKa - właśnie sobie wyobraziłam ciebie wyrywająca zęba z wielkim brzuchem :-D:-D:-D ... a jak się nachylałaś nad pacjentem to nie przyciskałaś go brzuchem ? :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: .... ja do samego końca jeździłam na uczelnię ... niestety z tego wszystkiego młody urodził się o miesiąc na wcześnie a ja dzień po porodzie jechałam na uczelnie się bronić :rofl2:

aha dodam że jestem chyba najmłodsza bo mam 26 lat :-)
Ja mam 27;-)
Byłam w piątek na becie ale wyniki będą dopiero w czwartek....wysyłają do innego miasta i wyniki przychodzą tylko w czwartki:cool: ale we wtorek pójdę na powtórzenieczy i ile przyrasta i też w czwartek, więc mniej stresu - wyniki razem:tak:
W piątek umówiłam sie do nowego gina,ale termin wolny dopiero ma na 27 lutego, a to chyba za późno, będę wtedy w trakcie 10 tygodnia:shocked2: więc jutro jeszcze do jednej babki zadzwonię, moze ona mnie wcześniej przyjmie:cool2:
A tak poza tym dopadła mnie senność, wczoraj z synkiem przespałam w dzień 3 godzinki:-p
Któraś z was proponowała żeby fotki wrzucać do jednego miejsca - jestem za jakby co:happy2:

Witam się niedzielnie :)

dzisiaj bedzie powtórka z rozrywki tylko że tym razem imprezka dla rodzinki =)

Nela - hm no może faktycznie lepiej się wybrać wcześniej do kogoś żeby potem nie mieć problemów z becikowym :dry:

Krak - ja wczoraj się bałam wieczorem bo mnie cały czas pobolewał brzuch jak na @, ale na szczęście odkąd wstałam to cisza ...

Bellka - kreseczka jest spokojnie widoczna i to na tyle przed czasem :tak:;-)

Witam niedzielnie:)
Boże jakiego dziś dołka złapałam caly czas mi się płakać chce,jeszcze mały tak strasznie dokazuje w domu że najchętniej to zamknęłbym się w pustym pokoju i przesiedziała cały dzień. Ale mi się spokój marzy !!!
Choroby juz nas opuszczają więc mam nadzieje że jutro już trochę pobuszujemy na śniegu ,choć zapowiadają niezłe mrozy więc nie wiadomo jak to dalej będzie.
Bety nie robiłam ani w tamtej ciazy ani w tej czekam na wtorek!! :)

reklama
Hej dziewczęta :)
Ja dziś w nocy sie przebudziłam z takim silnym bólem podbrzusza, że myślałam, że to już będzie koniec. Ale na szczęście szybko minęło i mam nadzieję, że wszystko w porządku z fasolką.
Czasami coś ukłuje, coś poczuje ale ogólnie jest ok :) Piersi bardzo obolałe mam i szybko senna jestem, mam nadzieję że żadne mdłości nie przyjdą.
Ja pracuję, mam tylko wolne niedziele, zmęczona chodzę, brakuje mi wolnego czasu.
Mam nadzieję, że będe jakoś dawać radę:-)

Do góry