reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

lorelain ja mysle ze dla dzidzki mam wszystko:tak: przy amelkownie zaduzo nakupowalam i wielu ciuszkow nie zalozyla ani razu:sorry2: tak sobie poszalalam:-D a jak by ktoras cos znalazla tu taniej np z nexta zary czy innych sklepow nawet z ebaya i chce zeby jej zamawiac to dajcie znac. kase mozna wysylac z pl na uk konto bez oplat praktycznie i bez ukrytych dodatkowych bzdetow a w uk taniej juz jest niz w pl jesli chodzi o ubranka np chetnie pomoge jak by co:tak:wysylka paczki 30kg do pl to koszt ok 140-150zl

reklama
ja mam sister w UK i jej robie tylko przelewy i mówię żeby szukała czegos fajnego

niedobrze mi :ninja2:

ide po soczek, wy tez sie częstujcie =)

Uploaded with ImageShack.us

Ostatnia edycja:
aaa no i mialo byc cos o sobie : magda :-)mama lipcowa 2009(termin byl na sierpien) amelkowny :-) pracuje sobie ...niestety na sprzataniu maz pracuje do pozna i moge tylko jakas wieczorna prace dorwac i na razie zostalo sprzatanie biur, zrobilam w miedzyczasie 2 kursy z psychologii jeden behaviralna i jeden z kryminalnej i kiedys jak skoncze dzieci rodzic wybiore sie na studia zapewne w podobnym kierunku:tak::-) w uk od ponad 6 lat jakos leci choc ciezko bez babc i dziadka bo nie mamy nawet jak sami sie wyrwac z mezem z domku :zawstydzona/y::sorry2:

Witam się nieśmiało :-)
Wygląda na to że będę październikową mamusią :-D
Wczorajszy test pokazał najpierw cień a po dłuższym czasie bardzo bladoróżową kreseczkę w którą ciężko było mi uwierzyć (przez wzgląd na długi czas na jej pojawienie się) ale dziś zrobiłam drugi i huraaaa co prawda bardzo ojjj bardzo blada kreseczka ale jednak wyskoczyła od razu :-D

W domku mam prawie 6cio letniego synka Oliwierka i prawie 4ro letniego Amadeuszka. Miałam byc tez mamą kwietniową 2012 ale niestety straciłam synka Gracjanka w październiku. Od grudnia staraliśmy się powołac do życia kolejne dzieciątko i udało się po miesiącu :-D w co w dalszym ciągu nie mogę uwierzyć. Co więcej, ten bobasek przyjdzie na świat w pierwszą rocznice śmierci Gracjanka. Myślę sobie że to nie zbieg okoliczności, po prostu tak miało być.
A tak po za tym to mam na imię Aneta mój wiek to 26 lat.
Anetka gratulacje raz jeszcze:))))
Lori dla twojego synka 100 lat! niedawno skończył 4 latka:-)

A u mnie niedługo wszystko się wyjaśni czy do was dołączę czy też nie.
3majcie kciuki.
Pozdrawiam Was :happy2:

Kinga no trzymam trzymam cały czas ! :tak::-)

azorek - ta psychologia brzmi bardzo ciekawie ... ja to bym chętnie zrobiła sobie jeszcze jeden kierunek .... kiedys miałam myslenie ze psychologia to pierdoły i w ogóle do bani, a teraz żałuje że nei zrobiłam jakiegoś spokojne kierunku a teraz musze sie stresowac w robocie i po co mi to było ... a tak to po psychologii otworzyć swój prywatny gabinecik i masz spokojne życie :tak:

stwierdzam że ten dziwny ból brzucha który mam to faktycznie chyba rozciąganie macicy bo mi w ciągu dwóch dni wywaliło brzuch...normalnie jestem płaska jak decha a teraz boje się iść do pracy bo jeszcze zaczną coś podejrzewać :sorry2: ... chcecie zobaczyć mój brzuch? :eek: ... nie jest on z przejedzenia ani nic bo on jest taki przez cały dzien i po naciśnięciu nawet lekko palcem to czuję opór i od razu nacisk na krocze :rolleyes: ... no ale to chyba nie jest możliwe żeby już tak szybko było widać :confused: ... nawet przeszło mi przez myśl pytanie czy ja oby na pewno jestem dopiero w 5 tygodniu :-p

edit:
wrzuciłam zdjęcia do galerii ... co o tym myślicie?

Ostatnia edycja:
no ja kurcze dziewczyny mam nadzieje że tam nie ma bliźniaków bo bym się pochlastała

a jak wy się dzisiaj czujecie? :-)

Ja mam jeszcze 25lat, ale w lutym będzie już 26 :).Mam rocznego synka Oskara.Jak dobrze pójdzie to w tym roku skończę studia,chociaż bardzo nie chce mi się pisać pracy :).Ból w podbrzuszu czuję rzadko,ale za to czuje w krzyżu takie ćmienie.Uczucie podobne do skurczów krzyżowych ale o wiele słabsze.Dziś oddałam śniadanie,nie całe ale sporą część.No i paskudny nastrój chyba na dobre zagościł.Wściekła robię się już po przebudzeniu :-).Szkoda mi trochę męża,ale chyba był na to przygotowany po poprzedniej ciąży.

reklama
Witam wieczorowa pora i jednak do was dołanczam.Teścik pokazał 2 kreseczki.

Jak widać na suwaczku mam synka troszke ponad rocznego a teraz liczę na dziewczynke do parki.Ale jak bedzie chłopczyk to tez sie nie pogniewam a i na ciuszkach zaoszczędzę :)
Mi tez juz 30 stuknela a i urodziłam sie tez w marcu jak czytałam to chyba popularyny tutaj mamusiowy miesiac.

Co do dolegliwosci ciażowych to na razie nie odczuwam za bardzo.Moze jedynie czasem mnie nerwy ponoszą i cos tak zakłuje w podbrzuszu, a cały poprzedni tydzien miałam dziwnie drazliwe sutki, nie tyle ze bolały ale czułam ze sa :confused:

Do góry