reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Krak - ja w pierwszej ciąży w ogóle tak sie nie obserwowałam i nawet przez chwilę nie miałam myśli że coś jest źle...ale też byłam młodsza i mniej świadoma różnych problemów ... teraz mam zupełnie inne podejście

przez cały dzień nie licząc omdleń było u mnie całkiem dobrze, ale po imprezie urodzinowej Matusia już mnie boli brzuch jak na @ ... widać że muszę się oszczędzać :tak:

portia - piękny wynik bety! ... ja w pierwzej ciąży miał objaw sennosci od 6 tygodnia a wymioty od 7 ... więc wszystko przed nami ... ale tych mdłosci to ja Ci nie życzę :-p

reklama
Pozdrawiam październikowe mamy życzę udanych 8 miesięcy:) Ja miałam termin na 28 września ale jestem mamą październikową 2009:) Powodzonka:)

Witajcie :-)
Chciałabym dołączyć do Waszego grona :) Dziś test wykazał mi dwie kreseczki, fakt że druga blada ale widoczna :)
Jestem troszkę w szoku bo tylko jeden cykl nieuważania i już jest ciąża a wszystkie znajome się musiały starać chwilę a ja prawie 30 stka :) Cieszę się bardzo ale ciągle nie mogę uwierzyć:-)

Aliya - gratulacje i zapraszamy=) .... udało Ci się tak szybko właśnie dla tego że się specjalnie nie staraliście :tak:;-)

hej

Portia jak beta rośnie to dobrze, napewno jest ok, a objawów możesz nie miec i to nie musi być zły znak

Krak mi brzuch jakos twardnieje, tak jakby się napina, głownie jak sie nachodze ale przemeczę

Polio idz koniecznie do gina bo to raczej nie jest ciąża

Lorelain własnie patrze, niby rok rożnicy a w sumie tylko miesiąc. Sto lat dla Matiego !!!!
A tak to mysle ze bedzie ok. Nasze maluchy juz takie samodzielne a i pewnie pomogac bedą chcialy. Jestem dobrej mysli
My na tamtym wątku tez piszemy juz praktycznie na części zamkniętej, takiej naszej prywatnej ale trzymamy sie jeszcze.
My w sumie juz w tamtym roku myslelismy o maluszku, ale jeszcze postanowilismy zabrac Kube na fajne wakacje, potem nam sie trafilo pojechac we dwoje i potem sie wzielismy do roboty.

Azorek ale masz mozliwosci :-D. A z tym domem to dobry pomysl, tez mieszkamy w domu i jest super. Do bloku bym juz nie chciala isc choc cale zycie w bloku mieszkalam i dopiero od 6 lat w swoim domku jestesmy

Aliya gratulacje. Ja po 30 i juz w drugim miesiacu sie udalo :-D

a Wy dziewczyny pracujecie czy w domach siedzicie??

Ostatnia edycja:
Aliya,witam i gratuluję!Ja też jestem po 30-tce (jejku chyba najstarsza jestem,32 stuknie mi w marcu

A my dzisiaj spędziliśmy z dziewczynami dzień w Aqua Parku,poszalały,wybiegały się i nadal nie śpią!:angry:

Ostatnia edycja:
jutrzenka - nas blokowała moja praca i chęć wykończenia mieszkania :zawstydzona/y: .... w tym roku wybraliśmy się na rejs po morzu i nawet jakby było dzieciątko to by płynęło spokojnie z nami .... im młodsze tym mniejszy problem :-p

ja niestety nie siedzę w domu ... pracuję jako logistyk w ciężkiej branży więc poważnie rozważam szybkie pójście na L4... tak myślę że jak już będzie drugie dziecko to chyba bym i tak chciała zmienić branżę na lżejszą i pracować na pół etatu ... teraz muszę być dyspozycyjna 24 h

Jutrzenka,to jestem starsza,bo 10-tego marca mam urodziny.:-D
Ja jestem dentystą już "na swoim",więc mogę sobie pozwolić na tzw.luz,bo mamy z mężem gabinet i On teraz pracuje,chociaż moje dwie pierwsze ciąże przepracowałam do końca,ostatniego dnia przed porodem jeszcze zęby wyrywałam:rofl2:.Niestety trzecia ciąża nauczyła mnie pokory...

reklama
Co do wieku to chyba ja najstarsza jestem 37 i w trzecim miesiącu staranek zaskoczylismy z Michałkiem w drugim . Długo szukałam "tego jedynego" ale z dzieciaczkami nie czekamy :)
Ja od urodzenia Michałka siedzę w domu i na razie dopóki nie dochowam dzieciaczków nie bede pracować( pracuje troche w necie )

Do góry