reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

azorek - twój mąż miał świetny pomysł!..ja mam ogródek pare minut od domu...szkoda że baby nie będzie na wiosne , lato wtedy leżysz cały dzien i możesz sobie karmić, dzieci dotlenione eeeeeeh aż się rozmarzyłam .... tak na prawde to trafiła nam się fatalna pora na rodzenie dzieci bo będzie ciągle zimno i ponuro .... ale już strasznie chciałam mieć takiego małego dzidziusia :-)
Dzisiaj w tesco cały czas robiłam maślane oczy do tych wszystkich rozkosznych maleńskich ubranek :zawstydzona/y: .... coś czuję że ogarnei mnei szął zakupowy :rofl2:

ja wrzucam puki co jedno zdjęcie ... szkoda że się tak rozmazały od rana, a były takie śliczne :-p

Uploaded with ImageShack.us

dziewczyny a może otworzymy pod temat z różnymi zdjęciami i na poczatek wrzucimy nasze teściki ciążowe...to później fajna pamiątka...po wizytach u lekarza dołożymy zdjęcia USG ... co wy na to ?

reklama
witajcie w sobotnie popoludnie :)

Lorelain cudne krechy!! nie martw sie tym, ze nie na wiosne/lato, wazne, zeby byly zdrowe, a jak sie na jesien urodza to zahartowane bardziej beda ;)

ja dzisiaj zrobilam kolejny raz test, taki na potwierdzenie i krecha slicznie pociemniala :) tymczasem elektorniczny tescik tez potwierdzil fasolinke :) nawet wskazal 2-3 tyg od zaplodnienia, a ja wiem, ze dokladnie 2 tyg dzisiaj mijaja, jakos hcg szybko rosnie, moze blizniaki ;)

co do moich ojawow to ja tez mam taka niechec do jedzenia, moze chwilami jest mi tez mdlo, ale bez przesady, odczuwam to szczegolnie wieczorami, i nie daje mi to zasnac, ale tylko sie cieszyc, bo jak sa objawy to i jest fasolinka :)
piersi tez czasami czuje, po bokach szczegolnie, ale nie ma tragedii
zauwazylam tez, ze coraz bardziej mi tam mokro i coraz latam do lazienki bo mysle, ze jednak @ przyszla...

przesylam Wam tesciki z dzisiaj i porownanie 2 testow z dzis i sprzed 2 dni :)

Załączniki

• image (1).jpg
    image (1).jpg
    10,1 KB · Wyświetleń: 47
  • image.jpg
    image.jpg
    9,5 KB · Wyświetleń: 46
krak to widze ze ty z lataniem do lazienki masz jak ja :tak: tez ciagle zagladam bo nadal nie wierze ;-):-) ja wstawiam zdjecie testu z wtorku reszte dokleje jutro bo teraz nie mam jak cyknac fotki...jak wyjme aparat to zaraz mloda mi biega wyjmuje mase zabawek i kaze sie obfotografowywac z kazda jedna maskotka i innymi zabawkami:-D

Załączniki

• Photo1029.jpg
    Photo1029.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 61
Azorek - suuuper!!!! faktycznie to 1-2 wychodzi tak jak myslalas? gratuluje i chyba musimy sobie troche odpuscic i zaczac sie bardziej cieszyc a mniej stresowac, latwo powiedziec, trudniej zrobic ;) teraz juz bedzie tylko dobrze :)

a ja sie wybieram na spacerek z K :) szkoda tylko, ze juz sie tak wybieram i wybieram od rana i jakos sie wybrac nie moge ;)

do uslyszenia pozniej ;-)

szczerze mowiac to zamowilam testy bardziej czole te od 10mIU ale pokazaly sie negatywne....jak byl slad jakiejs kreski to ledwo widoczny tylko pod swiatlo, nastepnego dnia we wtrorek wlasnie siknelam dwa testy i kreseczki byly ciut lepiej widoczne ale jakos tak bez namyslu polecialam po te elektroniczne. nastawilam sie z gory ze pokaze wynik negatywny bo te sa od 25mIU a tu taki szok ze az usiasc musialam:-D:-D

azorek - heheheheh dobre .... ja pamiętam jak w ciąży z Matusiem zrobiłam test o 17:00 a tu bach dwie grubaśne krechy ... byłam w takim szoku że z wrażenia usiadłam na wannie i nogi trzęsły mi się jak galarety (nie staraliśmy się jakoś specjalnie) :-D ... teraz się staraliśmy to bardziej spokojnie do tego podeszłam (o ile zrobienie 20 testów ciążowych można nazwac spokojnie) :-) ... poprzednią ciążę też przechodziłaś za granicą?

Witam weekendowo :)

U mnie objawów jako takich brak, ale to moja pierwsza ciąża więc już nie wiem co jest normalne a co nie:crazy:

Wczoraj robiłam bete i ładnie urosła z 930 do 3000:tak: Mam nadzieje, że na razie wszystko jest dobrze.

Trzymam kciuki za dziewczyny, które mają testowanie przed sobą;-)

reklama
Heeej kobietki :)

Czy Wasze podbrzusza tez nie pozwalaja o sobie zapomniec, u mnie to ciagle a to zakuje a to zaboli a to ciagnie a tu znowu takie uczucie ciezkosci. To moja pierwsza ciaza i chyba zaczynam troche swirowac a to dopiero poczatki...nie wiem co i jakie odczucia sa ok, a czym powinnam sie martwic. Czy kazda przyszla mama sie tak dopatruje zlych, niebezpiecznych objawow i denerwuje?

Do góry