-Lorelain-
Fanka BB :)
azorek - twój mąż miał świetny pomysł!..ja mam ogródek pare minut od domu...szkoda że baby nie będzie na wiosne , lato wtedy leżysz cały dzien i możesz sobie karmić, dzieci dotlenione eeeeeeh aż się rozmarzyłam .... tak na prawde to trafiła nam się fatalna pora na rodzenie dzieci bo będzie ciągle zimno i ponuro .... ale już strasznie chciałam mieć takiego małego dzidziusia :-)
Dzisiaj w tesco cały czas robiłam maślane oczy do tych wszystkich rozkosznych maleńskich ubranek .... coś czuję że ogarnei mnei szął zakupowy
ja wrzucam puki co jedno zdjęcie ... szkoda że się tak rozmazały od rana, a były takie śliczne
Uploaded with ImageShack.us
dziewczyny a może otworzymy pod temat z różnymi zdjęciami i na poczatek wrzucimy nasze teściki ciążowe...to później fajna pamiątka...po wizytach u lekarza dołożymy zdjęcia USG ... co wy na to ?
Dzisiaj w tesco cały czas robiłam maślane oczy do tych wszystkich rozkosznych maleńskich ubranek .... coś czuję że ogarnei mnei szął zakupowy
ja wrzucam puki co jedno zdjęcie ... szkoda że się tak rozmazały od rana, a były takie śliczne
Uploaded with ImageShack.us
dziewczyny a może otworzymy pod temat z różnymi zdjęciami i na poczatek wrzucimy nasze teściki ciążowe...to później fajna pamiątka...po wizytach u lekarza dołożymy zdjęcia USG ... co wy na to ?