reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Asienka witaj i gratuluje :-)
Widze, ze to juz Wasze kolejne ciąże.Więc ja na temat wagi sie nie wypowiem, bo to bedzie nasz pierwszy dzidziuś :-D
Dziewczyny a kiedy wybieracie sie na pierwsze USG?

reklama
GoKa własnie tyle bym chciała przytyc w tej ciazy ,ciekawe czy bedzie to mozliwe...
Bellka ja idę 31.01 to pewnie USG będe miała .Oj zacznie się :) W tamtej ciązy to żyłam od badania do badania żeby maluszka na USG zobaczyć:-):-)

no to chyba wiem juz dla czego ja tak jecze i marudze ;-)postaram sie juz nie zasmecac widzice w pl macie lek juz odrazu ja na spotkanie z polozna musze czekac do poczatku marca a usg mam dopiero na koniec marca tu dziala to nieco inaczej:dry:
ehh zazdraszczam wam pozytywnie oczywiscie:tak:jak nie bede mogla wytrzymac tak dlugo to na poczatku marca prywatnie zrobie usg:-)

Witam wszystkie przyszłe mamy:-)
Ja tak nieśmiało....
Zrobiłam dziś test i są dwie kreseczki, co prawda druga troszkę słabsza, ale dobrze widoczna:-D

Mam już jedna córcię 3-letnią, która bardzo chce miec siostrzyczkę....

Pozdrawiam:-)

no co raz nas wiecej :-) fajnie watek sie rozkreci :-) ja sie postaram juz nie zamulac heheh kolezanka wpadla...chciala winko przyniesc wzamian za to wypilysmy soczek z kieliszkow heheheh :-D

cześć:) można do was dołączyć?? Dzisiaj jest mój 29 dc (przy 28-dniowych cyklach), @ brak, test wyszedł pozytywny już 4 dni temu:happy: Jestem bardzo szczęśliwa, udało nam sie za pierwszym razem. Mam już synka prawie 2 letniego (w marcu skończy), i uznaliśmy, ze to najwyższa pora na drugie dziecko. Strasznie sie boję i martwię, aby nie stracić tej ciąży, aby donosić i urodzić w terminie:-( z synkiem musiałam leżeć, niewydolność szyjki, 4 razy byłąm w szpitalu, skończyło się na pessarze. Wg obliczeń moich i kalkulatora na necie, termin mam na 5 października. Do lekarza jeszcze się nie umawiałam, zadzwonię po niedzieli.

Cześć dziewczyny,

po pierwsze witam nowe październikówki :-):tak:

mój plan na najbliższe dni to zrobienei w sobotę badania w laboratorium na bete. We wtorek pójdę do zwykłego osiedlowego gina państwowo żeby dał mi skierowanie na wszystkie potrzebne badania. Z wynikami pójdę prywatnie do prywatnego gina 07 lutego :happy:

z moich objawów ciążowych to kreseczki na teście już obie tak smao mocne. Bardzo bolące piersi :nerd: - stanowczo w pierwszej ciąży tak mnie nie bolały, za to wtedy bolał brzuch na @ tak jakbym ją miała, a teraz tylko lekkie ćmienie.

Mam nadzieję że nasz wątek się rozkręci :tak:;-)

Witam nowe mamy ,super że dołączacie :)
Nela84 mój synek tez w marcu skończy dwa latka więc będziemy miec dzieci w tym samym wieku:) :)

Lorelain ja ma tak jak Ty bardzo bolace sutki ,testu juz nie robiłam oprócz tych dwóch ale od poczatku miałm mocne krechy:) Do mnie już powoli dociera wizja drugiego maluszka jednak M twierdzi że dopiero uwierzy jak lekarz to potwierdzi ha ha ,niedowiarek jeden!!!

no ja tyle testów nakupiłam że teraz moge na nie sikac do soboty :-Dhehhe ... no ja kreski tez mam ładne, ale to ze jednak z dnia na dzien są jeszcze mocniejsze uspakaja mnei bo widocznie beta ładnie przyrasta :happy:

mnie nawet nie tylko sutki bolą, ale właściwie całe piersi :baffled: .... i chce mi się bardzo spać :dry:

reklama
Witam nowe dziewczyny.Gratulacje!
U mnie senność,trwa nadal,ból brzucha taki okresowy ustąpił,mam nadzieję,że to nic złego nie znaczy.Na wizytę zapiszę się za około tydzień,mam nadzieję,że już będzie widać maluszka.

Do góry