reklama
GoKa własnie tyle bym chciała przytyc w tej ciazy ,ciekawe czy bedzie to mozliwe...
Bellka ja idę 31.01 to pewnie USG będe miała .Oj zacznie się W tamtej ciązy to żyłam od badania do badania żeby maluszka na USG zobaczyć:-):-)
Bellka ja idę 31.01 to pewnie USG będe miała .Oj zacznie się W tamtej ciązy to żyłam od badania do badania żeby maluszka na USG zobaczyć:-):-)
azorek84
mama Amelii 2009
no to chyba wiem juz dla czego ja tak jecze i marudze ;-)postaram sie juz nie zasmecac widzice w pl macie lek juz odrazu ja na spotkanie z polozna musze czekac do poczatku marca a usg mam dopiero na koniec marca tu dziala to nieco inaczej
ehh zazdraszczam wam pozytywnie oczywisciejak nie bede mogla wytrzymac tak dlugo to na poczatku marca prywatnie zrobie usg:-)
ehh zazdraszczam wam pozytywnie oczywisciejak nie bede mogla wytrzymac tak dlugo to na poczatku marca prywatnie zrobie usg:-)
Witam wszystkie przyszłe mamy:-)
Ja tak nieśmiało....
Zrobiłam dziś test i są dwie kreseczki, co prawda druga troszkę słabsza, ale dobrze widoczna
Mam już jedna córcię 3-letnią, która bardzo chce miec siostrzyczkę....
Pozdrawiam:-)
Ja tak nieśmiało....
Zrobiłam dziś test i są dwie kreseczki, co prawda druga troszkę słabsza, ale dobrze widoczna
Mam już jedna córcię 3-letnią, która bardzo chce miec siostrzyczkę....
Pozdrawiam:-)
azorek84
mama Amelii 2009
no co raz nas wiecej :-) fajnie watek sie rozkreci :-) ja sie postaram juz nie zamulac heheh kolezanka wpadla...chciala winko przyniesc wzamian za to wypilysmy soczek z kieliszkow heheheh
cześć można do was dołączyć?? Dzisiaj jest mój 29 dc (przy 28-dniowych cyklach), @ brak, test wyszedł pozytywny już 4 dni temu Jestem bardzo szczęśliwa, udało nam sie za pierwszym razem. Mam już synka prawie 2 letniego (w marcu skończy), i uznaliśmy, ze to najwyższa pora na drugie dziecko. Strasznie sie boję i martwię, aby nie stracić tej ciąży, aby donosić i urodzić w terminie:-( z synkiem musiałam leżeć, niewydolność szyjki, 4 razy byłąm w szpitalu, skończyło się na pessarze. Wg obliczeń moich i kalkulatora na necie, termin mam na 5 października. Do lekarza jeszcze się nie umawiałam, zadzwonię po niedzieli.
-Lorelain-
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny,
po pierwsze witam nowe październikówki :-)
mój plan na najbliższe dni to zrobienei w sobotę badania w laboratorium na bete. We wtorek pójdę do zwykłego osiedlowego gina państwowo żeby dał mi skierowanie na wszystkie potrzebne badania. Z wynikami pójdę prywatnie do prywatnego gina 07 lutego
z moich objawów ciążowych to kreseczki na teście już obie tak smao mocne. Bardzo bolące piersi - stanowczo w pierwszej ciąży tak mnie nie bolały, za to wtedy bolał brzuch na @ tak jakbym ją miała, a teraz tylko lekkie ćmienie.
Mam nadzieję że nasz wątek się rozkręci ;-)
po pierwsze witam nowe październikówki :-)
mój plan na najbliższe dni to zrobienei w sobotę badania w laboratorium na bete. We wtorek pójdę do zwykłego osiedlowego gina państwowo żeby dał mi skierowanie na wszystkie potrzebne badania. Z wynikami pójdę prywatnie do prywatnego gina 07 lutego
z moich objawów ciążowych to kreseczki na teście już obie tak smao mocne. Bardzo bolące piersi - stanowczo w pierwszej ciąży tak mnie nie bolały, za to wtedy bolał brzuch na @ tak jakbym ją miała, a teraz tylko lekkie ćmienie.
Mam nadzieję że nasz wątek się rozkręci ;-)
Witam nowe mamy ,super że dołączacie
Nela84 mój synek tez w marcu skończy dwa latka więc będziemy miec dzieci w tym samym wieku
Lorelain ja ma tak jak Ty bardzo bolace sutki ,testu juz nie robiłam oprócz tych dwóch ale od poczatku miałm mocne krechy Do mnie już powoli dociera wizja drugiego maluszka jednak M twierdzi że dopiero uwierzy jak lekarz to potwierdzi ha ha ,niedowiarek jeden!!!
Nela84 mój synek tez w marcu skończy dwa latka więc będziemy miec dzieci w tym samym wieku
Lorelain ja ma tak jak Ty bardzo bolace sutki ,testu juz nie robiłam oprócz tych dwóch ale od poczatku miałm mocne krechy Do mnie już powoli dociera wizja drugiego maluszka jednak M twierdzi że dopiero uwierzy jak lekarz to potwierdzi ha ha ,niedowiarek jeden!!!
-Lorelain-
Fanka BB :)
no ja tyle testów nakupiłam że teraz moge na nie sikac do soboty hehhe ... no ja kreski tez mam ładne, ale to ze jednak z dnia na dzien są jeszcze mocniejsze uspakaja mnei bo widocznie beta ładnie przyrasta
mnie nawet nie tylko sutki bolą, ale właściwie całe piersi .... i chce mi się bardzo spać
mnie nawet nie tylko sutki bolą, ale właściwie całe piersi .... i chce mi się bardzo spać
reklama