reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

no jakaś masakra jest z tymi choróbskami, to wszystko przez to że nie ma prawdziwej zimy i wirusy się mnożą na potęgę ... u mnie młody teraz też był chory i 2 tygodnie siedział w domu ... dzisiaj poszedł do przedszkola i całe szczęście bo pod koniec już mu głupawa biła

reklama
Witam Mamy październikowe, mam nadzieję, że jutro do Was dołączę. Staramy się o dzidzię od października 2011, mam nadzieję, że się udało. @ spodziewana dziś nie przyszła, mam też podwyższoną temperaturkę i "dziwny" brzuch od niemal tygodnia (jakby wzdęty, twardy, podejrzany;) ). Jutro z rańca robię teścik, ale już nie mogę wytrzymać z nerwów:) Jakie Wy miałyście objawy? Mierzyłyście temp?? 3majcie za mnie kciuki!

Witaj polio105,trzymam kciuki za dwie kreseczki jutro.Ja z objawów ciążowych miałam,ból brzucha,podobny do tego "okresowego":laugh2:,więcej białego śluzu i powiększone piersi.

Witajcie z rana!
Polio trzymam kciuki i czekam na dobre wiesci :-)
A jak tam samopoczucie dzis u Was? Jakies nowe objawy?
A ja mam problem z wieczornymi wzdeciami, brzuch mam jak balon i caly mnie boli. Macie jakies sposoby na to?

witam i ja:tak::-) ja to z objawow od razu mialam nudnosci gdzie nawet nie bylo mozliwosci zeby test cokolwiek pokazal poziej przeszly i teraz mam znowu+ pozytywny test wiadomo....choc mam niby ciagle 2-3 dni do okresu:confused:

Polio105 witaj i jak robiłaś test ,mam nadzieje że pokazał dwie kreseczki!!

Bellka ja własnie tez od wczoraj jakas wzdęta chodzę i nie moge się patrzec na jedzenie blee!
Dodatkowo właśnie wróciłam od lekarza i synek ma jakieś szmery w oskrzelach więc musimy posiedzieć w domku parę dni chyba oszaleje z nim bo to zywe sreberko!!

nikamo a mi jak narazie apetyt wzrósł i ciagle bym jadła.
polio a ja wchodze od rana i czekam na dobre wiesci a tu cisza :-(

jako marcówka 2012 chciałabym Wam życzyc pięknych 9 miesięcy:-)))
czas zleci raz, dwa... będzie kolorowo , zaskakująco... będa chwile niepokoju (najcześciej niepotrzebne) , ale i radości... to piekny czas. Życzę dużo zdrowia przyszłym mamuniom i maluszkom zamieszkującym Wasze jeszcze maleńkie brzusie:-)))) Pozdrawiam!

reklama
nikamo ja tez z moja siedze w domku raz w tyg w srody ja prowadzam do rzlobka:tak: prace mam na wieczory bo moj pracuje od 6.30 rano wiec tez z nia kisne w domku ciagle. jak bym miala na tyle kasy zeby ja poslac na min 3-4 dni to bylo by super a tak cisnienie mi ciagle podnosi:baffled: podstawia sobie schodki pod okno lapie za klamke i chce sie wdrapac na parapet albo skacze z rozbiegu na pilke taka duza do cwiczen:baffled: zawalu iedys dostane bo ma mase pomyslow akurat wtedy jak ja znikne do kuchni czy do kibelka:dry:
bellka ja tez jakos apetytu nie mam....z cora w ciazy niby jadlam sporo a schudlam 5kg:confused: a i tak dobilam koniec koncow +25:dry: jak teraz tez tak mi pojdzie to ja chyba za 100 lat zrzuce oponke;-):-) ale mam np chetke na ogorka zielonego kiszone mi nie smakuja a tyle lat juz jak nie tknelam ogorasa zielonego hehehe

no wlasnie poli0105 jak tam tescior??

Do góry