reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Azorek ja tez w pierwszej ciązy przytyłam 26 kg ale nie ukrywam że pochlaniałm słodycze i jeszcze ta tarczyca . Niestety nie doszłam do wagi wyjściowej i teraz muszę bardzo uważać tym bardziej że musze teraz dodatkowo mieć kondycje dla synka a przy nim tez niestety spokój mi nie grozi:) :)

reklama
no ja do tego jestem baaardzo daleko od babci i dziadka wiec jestesmy sami sobie z mezem nawet nie ma jak do kina wyjsc:dry:chyba ze na romantyczny wypad do kina na bajke we trojke:-D zb;iza nam sie kolejna rocznica slubu i jak chcemy isc na kolacje np to tez stolik dla trojki bierzemy ;-):-) nie jest latwo czasem ale co tam niektorzy maja wiecej roboty np z 3-4dzieci:tak:tak sie teraz zastanawiam ile mnie nerwow czeka jeszcze z amelkowna hehehehe i ciagle sie martwie zeby bobo bylo cale i zdrowe teraz:zawstydzona/y: ja nawet nie wierze do konca w te ciaze....mam zespol policystycznych jajnikow i endometrioze o amelkowne walczylismy 3,5 roku a tu nagle za drugim podejsciem:szok: jestem mega szczesliwa i chce z calego serca zeby bylo juz tylko dobrze wrecz rzadam ze musi byc wsio ok:tak:
z amelkowna w ciazy mialam takie zachcianki na czekolade z bakaliami ...potrafilam zjadac po 2-3 tabliczki dziennie ...jadlam jak batonika hehe:zawstydzona/y::-D

Cześć dziewczyny :)

widzę że na tapecie był temat dodatkowych kg w czasie ciąży ... to ja przytyłam 40 kg...ale wszystko zrzuciłam raz dwa bez żadnego odchudzania, pasów poporodowych itd. Synek wszystko ze mnie wyssał :-p
Ja rzadko miałam ochotę na zachcianki... za to jak już mnie naszło to porządnie :rofl2:

Mój Mati jest w przedszkolu od 7 do 15 od pon. do piątku ... mi jest bardzo szkoda że on tyle musi być w przedszkolu i chętnie byłabym z nim więcej w domu.

Moim objawem ciążowym nadal są tylko bolące piersi i lekkie pobolewania jak na @ :happy2:

aha no i co ważne to podzieliłam się dzisiaj radosną nowiną z meżem :)

U mnie w terminie z usg zaczęły odchodzić wody, ale skurczów nie było,wiec wywoływali :/, po 19h męki cięciem się skończyło w terminie z kalendarza.

Witaj Asieńka,gratulacje.
W obydwu ciążach przytyłam około 9-10kg,ale ja mam wyjściową wagę dość dużą.:crazy:
Obydwa porody odbyły się przed terminem, z czego z Ewą ledwo do szpitala zdążyłam:baffled:

reklama
czas leci nieubłaganie, a mi się wydawało, że się wlecze niemilosiernie.... :)

chciałabym Wam życzyć wytrwalości i cierpliwości, spokojnej ciąży, bezproblemowego porodu i szczęsliwego macierzyństwa ;)

Do góry