reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

hej

Poli może spróbuj z innym testem tak jak dziewczyny pisza. Niektore są bardziej czule i szybciej wykrywają ciąże i ewentualnie betę.

Nikamo mnie rozłożylo w sobotę i koleżanka w ciąży poradziła mi żeby wzięła Osccilloccocinium (czy jak to się pisze). To homeopatyczny lek wiec nie zaszkodzi. 6 fiolek na dni i było dużo lepiej. A na gardło lupiłam sobie propolki (to też naturalne pastylki).
A i jest taki syrop dla ciężarnych, ja go brałam
*spam* NATURALNY SYROP DLA KOBIET W CIĄŻY 150 G - Apteka internetowa - Domzdrowia.pl

reklama
Dzięki dziewczyny za porady ,wysle męza żeby mi cos kupił ,Jutrzenko masz racje te leki homeopatyczne można brać:)
Portia witaj:) Pisz jak bedziesz mieć jakiekolwiek watpliwości zawsze coś poradzimy tym bardziej że dla wielu z Nas to druga lub kolejna ciąża.
Ja tamtym razem tez od poczatku byłam na forum marcówek i do dzisiaj się trzymamy razem ,to naprawde miłe:) Dlatego mam nadzieje że i na tym forum zdązymy się zaprzyjaźnić i wspierać :)

Beata to trzymamy kciuki i dolączaj do nas:)

Dziewczyny współczuję chorób.Dbajcie o siebie i szybkiego powrotu do zdrowia Wam życzę!!!Dobrze,że już weekend!!!
Witam Nowe Mamusie Pazdziernikowe!

Witam
Widze ze juz sa pazdziernikowe mamy:) Gratuluje..
My z M tez sie staramy o bobaska i cos przeczuwam ze trafilismy:) test robie 5 lutego:)
Pozdrawiam

Cześć dziewczyny =)

ja jak zwykle zaglądam dopiero wieczorkiem :sorry:

ostatnie dwa dni w pracy były dla mnie ciężkie ... wczoraj przeszkoliłam ok 100 osób co mnie nieźle zmęczyło a dzisiaj miałam bardzo ważne prezentacje mojego projektu pzred kierownictwem i dyrektorem...skutkiem tego mam kucia w brzuchu ... biedny maż lata teraz z zakupami a ja już leże na kanapie i się relaksuję.

Na pocieszenie kupiłam dzisiaj nowy aparat fotograficzny =) ... mam zamiast jutro go rozpracowac to wrzucę wam kolejne zdjęcia ciążowe :-D

mój Matuś ma dzisiaj urodzinki :) ... jutro robimy imprezkę dla dzieci a w niedziele dla rodzinki ... eeeeeeh i znowu sobie przez weekend nie odpocznę :sorry:

witam oczywiście nowe październikówki i trzymam kciuki za dziewczyny które bardzo chciałaby tu dołączyć ... na pewno zobaczycie śliczne II kreseczki :tak:

czesc dziewczyny!

przylaczam sie do Was i ja :)

@ spozniona 2 dni i pozytywne tesciki wczoraj i dzisiaj :)

mam nadzieje, ze bedzie mi dane tutaj z Wami zostac...jakiegos strasznego dola dzisiaj zlapalam, wczoraj euforia, dzisiaj euforia, ale tylko do polowy dnia, bo potem przyplatal sie jakis sluz taki lekko brazowy / kawowy, nie ma go duzo, byl tylko w "srodku", ale i tak mnie to zmartwilo...
eh mam nadzieje, ze to tylko jakas "stara" krew i ze po prostu wszystko mi sie tam oczyszcza, zeby dzidzi mialo czysciutko i swiezutko...

a co tam u Was? jak objawy (jesli w ogole jakies??), ja dzisiaj mam 4 tydzien i 1 dzien, objawow, poza brakiem @ narazie brak, tzn czasem mnie cos klujnie mocno w prawej piersi i dzisiaj kolo 17 piersi wydawaly mi sie takie sine?, ale juz teraz wygladaja normalnie, moze troche nabrzmiale, nie mam tez w ogole ochoty na jedzenie, troche mnie to tez martwi, bo ponoc powinno sie jesc 5 razy dziennie, zeby dostarczyc wszystkiego fasolce, ale ja po prostu nie mam ochoty (a z reguly jestem wielki zarlok), nie mam mdlosci, nie odrzuca mnie od niczego, po prostu nie chce mi sie nic jesc, no i ostatni z moich "objawow" to to, ze mam takie dziwne uczucie w podbrzuszu, ni to ciagniecie, ni to rozpychanie, ciazko mi to nazwac, po prostu "czuje" to podbrzusze, ale to nie jest bol...

jak to u Was wszystko wyglada?

pozdrawiam :)

czesc Krak :-).... no to czekam jeszcze na losiczkę...mam nadzieję że do nas zawita :tak:;-)

ja chodzę ciągle głodna .... jem dwa razy więcej niż normalnie a i tak słyszę właśnie swój żołądek :confused2: .... w pierwszej ciąży też byłam taka głodna...noi i oczywiście całodzienna senność .... na szczęście nie mam żadnych mdłości , ale wszystko przede mną ... mam nadzieję

kurcze to ja mam nadzieje, ze to moje niejedzenie to nie jakis zly, tylko jednak "normalny" objaw hmm, pozyjemy, zobaczymy :)

reklama
Krak nie przejmuj się i przede wszystkim nie porównuj bo każda kobieta ma trochę inne objawy ... ja ważę tylko 48 kg i myślę że organizm sam napędza mi to jedzenie żeby gdzieś tam tą wagę wyrównać i przygotować do dźwigania baby ...

Do góry