reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

reklama
ja niestety byłam tą młodszą, więc to ja byłam wykorzystywana :-), ale nie mam żalu do brata i kontakt mamy fajny, choć zawsze chciałam mieć siostrę :-)

malinowaP - trzymam za słowo - co do kucharzenia i czekam na zemstę :-D:-D:-D;-)

mamba - właśnie się waham nad mebelkami drewnianymi z Tychów, bo znalazłam w internecie komodę z 6 szufladami (4 duże i dwie małe) i do tego regalik do kompletu (ja kupuje taki książkowy, wąski i wysoki - Majka miała najpierw pampersy, kosmetyki, a teraz książeczki ) - w każdym razie w piątek pojedziemy albo do Tychów albo do Ikei
No ja już miałam te meble a że do sypialni kupilismy łożko w innym kolorze to postanowiłam że junior będzie miał białe mebelki i dokupimy jeszcze łożeczko jaką półke zamontujemy i będzie ładnie;-)

Dziękuję za łakocie...truskawki mam to szybko jakies ciacho ukręcę:-D

U nas złobek czynny tylko jeden miesiąc wakacyjny, przez drugi trzeba sobie radzic:dry: Dodam ze złobek mamy tylko jeden i dostać się to jak 6tka w totka...
No ja mam ciasto jogurtowe z truskwakami właśnie się studzi:-) A co do żłobków nie wiem dokładnie jak u mnie, ale też jest problem, a ja po 3 miesiącach raczej muszę powoli wracać do pracy:baffled:
Ja właśnie korzystam z faktu, że u rodziców są już dojrzałe i tata mi dowozi świeże porcje czereśni :-) A kolejne już też czerwone u babci w ogródku :-) Tak samo poziomki, którymi Oluś zajada się na całego :-)
Nie no ja wpadam choćbym miała na nogach iść to przyjdę zjem i potem się dokulam jakoś do siebie:rofl2:

Czesc Dziewczyny;-)

Nie wiem czy ktoras mnie moze jeszcze pamieta, ale wpadłam sie przywitac po tych paru miesiącach, powiedziec, ze cieplo o Was mysle i załuje, ze nie dane mi bylo pozostac z Wami do końca. Bardzo mi sie przykro zrobiło jak zobaczyłam, ze lista aniołkow powiekszyła sie od tego czasu...:(

No nic wierzę ze pula nieszczęsć juz się wykończyła i teraz juz tylko super pozytywne wiedomości będę , sciskam bardzo mocno i trzymam kciukasy za Was i dzieciaczki!:tak:
Portia całujemy i dziękujemy za życzonka. Mam nadzieję, że uda sie Wam tak samo ściskać maluszka. BUziaki
aguga - ja też jestem taka i też myślę , że w wakacje będę już gotowa łącznie z torbą :-)

malinowaP - w takim razie , dopóki kuchnia jeszcze nie objęta w posiadanie :-) - dzielę się swoim ciachem :-)

dziewczynki - smacznego

klaczek - ja mam dużo śpiochów - i mam zamiar pod nie body nakładać, z Majką też tak robiłam :-)

portia - wszystkiego dobrego :-)

maleństwo - skutek łożyska na przedniej ścianie jest taki - , że słabiej czuje się ruchy maleństwa, bo są przez nie amortyzowane :-)

Zobacz załącznik 473865
No do Ciebie mam blisko także oczekuj łasucha:-D Takie ciasto za miedzą upieczone, żal nie skorzystać;-)

ja niestety byłam tą młodszą, więc to ja byłam wykorzystywana :-), ale nie mam żalu do brata i kontakt mamy fajny, choć zawsze chciałam mieć siostrę :-)

malinowaP - trzymam za słowo - co do kucharzenia i czekam na zemstę :-D:-D:-D;-)

A ja mam brata i to młodszego i też nie było kokosów. Wszędzie tego zgredka musiałam ciągnąć ze sobą i się nim opiekować.:crazy:

mamba- spiesz się, bo rodzina rzuciła sie na ciacho :-D:-D:-D

czy któraś z Was miała fajny kontakt z bratem? ciekawe jak to będzie z Majką i Michałkiem

czy któraś z Was miała fajny kontakt z bratem? ciekawe jak to będzie z Majką i Michałkiem
Ja mam swoje jogurtowe z truskawkami, ale kiedyś na ciasto byś zaprosiła :dry:
A co do brata różnie bywało. Kłotnie i bójki normalka, ale żadne nie dało drugiemu krzywdy zrobić i sojusz był. Najgorszy rozdźwięk był kiedy ja już myślałam troszkę bardziej realnie, a on przechodził bunt nastolatka. Za to teraz sama harmonia:-D

Sonka ja mam 3 lata młodszego brata i w dziecinstwie mnie denerwował bo wszedzie za mną chodził, a mi sę wydawało że on to dzieciak a już poważna, ale jak tylko krzywda mu sie dziala to zawsze go broniłam jako starsza siostra;-) ale w troszkę starszym wieku było super chodziliśmy razem na dyskoteki i o wszystkim moglismy pogadać więc ogólnie nasz kontakt oceniam na bardzo dobry:-) i ciesze się że mam brata.

ja z bratem nie miałam cudownego kontaktu....ale najgorszy też nie był:-)

ja też nigdy cudownego nie miałam. jeśli stawać po stronie siostry a kumpli to wybierał kumpli.
(to bliźniak)
a najstarszy teraz mam nawet dobry kontakt. z siostrami gorszy nie były za wyjazdem do Bydgoszczy i związkiem z B. tylko brat najstarszy był za mną.

To i ja się spieszę ;-)
Ja nie miałam brata, a bardzo chciałam mieć, zamówiłam u bociana. Dostarczył siostrę....:no: W wieku jej 3msc, a moich 5lat i 8msc zapytałam rodziców czy mogą ją wymienić na psa!
Nie mogli:-D

Kontakt mamy poprawny, a jak jesteśmy po dwóch stronach komputera to nawet wzorowy:tak:
Ale jedna za drugą poszłaby w ogień gdyby trzeba było.

reklama
To i ja się spieszę ;-)
Ja nie miałam brata, a bardzo chciałam mieć, zamówiłam u bociana. Dostarczył siostrę....:no: W wieku jej 3msc, a moich 5lat i 8msc zapytałam rodziców czy mogą ją wymienić na psa!
Nie mogli:-D

Kontakt mamy poprawny, a jak jesteśmy po dwóch stronach komputera to nawet wzorowy:tak:
Ale jedna za drugą poszłaby w ogień gdyby trzeba było.

Kurde współczuję, że wymiana nie była możliwa:-D Rozbawiłaś mnie ;-)

Do góry