reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Przypomniało mi się jak kilkanaście lat temu podstępnie wołałam młodszą siostrę do pokoju żeby jej powiedzieć tajemnicę (coś wymyślałam) i kończyłam słowami "to jak już tu jesteś to zgaś światło, zamknij drzwi, podaj coś tam" itd.:-D
Jak robisz emotki z gadu????? Też chcę:wściekła/y:
sonkaa wygląda pysznie:-) Jeszcze tydzień! Ja Cię nie straszę, ale uważaj:-D

płacze ze śmiechu.gifteż tak wykorzystywałam młodszą siostrę, baaaa dręczyłam ją jeszcze gorzej, ale tak samo byłam wykorzystywana przez starsze siostry także widać to rodzinne byłoZobacz załącznik 473923, ja z moimi siostrami a mam ich 3 miałyśmy w dzieciństwie różne fazy potrafiłyśmy się nieźle kłócić a nawet tłuc:-D ale zawsze miałyśmy siebie i do zabawy i do pomocy, teraz gdy jesteśmy juz dorosłe mamy z sobą jeszcze super kontakt zawsze możemy na siebie liczyć, pomagamy sobie i w ogóle dużo czasu ze sobą spędzamy, nie wyobrażam sobie żeby miało ich nie być (choc w dzieciństwie zawsze marzyłam o starszym bracie) dlatego bardzo marzę o tym żeby mój Junior miał rodzeństwo i nie był sam, żeby miał mu kto światło zgasić czy truskawki przynieść Zobacz załącznik 473923

co do emotek to ja mam ściągnięte z neta i zapisane na dysku d, kiedy chce je wstawić do posta robię to dokładnie tak samo jak wstawiam np zdjęcie, tj insert image- from comuter - wybierz pliki, następnie wybieram emote i wciskam - wgraj plik

chyba za długo przed kompem siedzę, główka mnie bolec zaczyna spadam zatem dziewczynki do jutradobranoc1.gif

reklama
Jutro egzamin, a ja w ogóle nie mogę skupić się na nauce. Znowu nocą dopadnie mnie przerażające uczucie pustki i wyrzuty, że mogłam lepiej się zorganizować.

Każda wymówka dobra co by się od nauki wymigac. Mnie zawsze nachodziło na porządki:-D
Czesc Dziewczyny;-)

Nie wiem czy ktoras mnie moze jeszcze pamieta, ale wpadłam sie przywitac po tych paru miesiącach, powiedziec, ze cieplo o Was mysle i załuje, ze nie dane mi bylo pozostac z Wami do końca. Bardzo mi sie przykro zrobiło jak zobaczyłam, ze lista aniołkow powiekszyła sie od tego czasu...:(

No nic wierzę ze pula nieszczęsć juz się wykończyła i teraz juz tylko super pozytywne wiedomości będę , sciskam bardzo mocno i trzymam kciukasy za Was i dzieciaczki!:tak:
Portia pamietamy, kochana! Wierzę, ze następnym razem wpadniesz do nas z dobrymi wieściami:tak:
kurde nie można wejść na to forum już bo zaraz na coś smaka narobią:-D:-D jak nie ciasta to owoce....., ja chyba zaraz oszaleje jak nie zjem truskawek a dupska sie z kanapy nie chce ruszyć do sklepu, mąż do 20 w pracy buuuuuuuuuuuuuu ale czego to ciężarna nie wymysli by zjeść to na co ma ochotę, zadzwoniłam do siostry, powiedziałam żeby wpadła po pracy bo mi smutno i nudno a po drodze kupiła kilo truskawek Zobacz załącznik 473864 - podstępna ze mnie żmija

Niezły patent, muszę zapamiętać:-D
mamba- spiesz się, bo rodzina rzuciła sie na ciacho :-D:-D:-D

czy któraś z Was miała fajny kontakt z bratem? ciekawe jak to będzie z Majką i Michałkiem

U nas dobry kontakt pojawił się na stare lata. Chyba jako jedna z nielicznych w rodzinie po prostu się go nie czepiam, więc lubi czasem wpaśc na kawkę;-)

To i ja się spieszę ;-)
Ja nie miałam brata, a bardzo chciałam mieć, zamówiłam u bociana. Dostarczył siostrę....:no: W wieku jej 3msc, a moich 5lat i 8msc zapytałam rodziców czy mogą ją wymienić na psa!
Nie mogli:-D

Kontakt mamy poprawny, a jak jesteśmy po dwóch stronach komputera to nawet wzorowy:tak:
Ale jedna za drugą poszłaby w ogień gdyby trzeba było.

Aż się boję czy mi aby podobny wywijas nie rośnie co TY:-D

Ciasta nie zrobilam za to wciagnełam truskawki z bitą smietaną i poprawiłam koktajlem z truskawek.
Zakupki lubię i owszem ale muszę chwilowo spasować w tej kwesti:sorry2:Mąż mnie dzisiaj wkurzył i jakos tak humorku nie było.

Niedługo 1000 karta nasz czeka na bb.

Malinowa_Paula mój brat robił mi to samo,a ja byłam przeszczęśliwa że on mnie woła i chce mi coś powiedzieć:-Dstarsze rodzeństwo jest straszne,ale teraz mamy super kontakt,na siostre bym go nie zamieniła:-)
Karola ja chodze do Dr Kusia,jest spoko,nie nadskakuje że tak powiem ale tłumaczy mi co trzeba,pyta czy ja mam jakieś pytania wiec ogólnie jestem zadowolona,dużo moich koleżanek do niego chodziło i były zadowolone. A rodzić mam zamiar w narutowiczu z reszta ten lekarz tam pracuje,wiem ze różne opinie o narutowiczu ale w każdym szpitalu są głosy na tak i na nie,historie mroożące krew w żyłach i te przyjemne ,więc ostatecznie zdecydowałam że narutowicz

Ciekawe do kogo będzie należał pierwszy post na 1000 stronie :-)

Ale ja się objadłam :zawstydzona/y: Wypiłam koktajl z 1kg truskawek, zjadłam pół kg czereśni, do tego spory kawałek biszkopta z galaretką i dopchałam bobem :zawstydzona/y: A M szykuje jeszcze sałatkę na kolację :-p
Kurcze przez cały dzień jem normalnie, a jak przychodzi wieczór to wciągam wszystko jak odkurzacz :sorry2: Ciekawe kiedy będzie widać tego efekty na wadze :rofl2:

reklama
Do góry