reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

Przypomniało mi się jak kilkanaście lat temu podstępnie wołałam młodszą siostrę do pokoju żeby jej powiedzieć tajemnicę (coś wymyślałam) i kończyłam słowami "to jak już tu jesteś to zgaś światło, zamknij drzwi, podaj coś tam" itd.:-D
Jak robisz emotki z gadu????? Też chcę:wściekła/y:
sonkaa wygląda pysznie:-) Jeszcze tydzień! Ja Cię nie straszę, ale uważaj:-D

płacze ze śmiechu.gifteż tak wykorzystywałam młodszą siostrę, baaaa dręczyłam ją jeszcze gorzej, ale tak samo byłam wykorzystywana przez starsze siostry także widać to rodzinne byłoZobacz załącznik 473923, ja z moimi siostrami a mam ich 3 miałyśmy w dzieciństwie różne fazy potrafiłyśmy się nieźle kłócić a nawet tłuc:-D ale zawsze miałyśmy siebie i do zabawy i do pomocy, teraz gdy jesteśmy juz dorosłe mamy z sobą jeszcze super kontakt zawsze możemy na siebie liczyć, pomagamy sobie i w ogóle dużo czasu ze sobą spędzamy, nie wyobrażam sobie żeby miało ich nie być (choc w dzieciństwie zawsze marzyłam o starszym bracie) dlatego bardzo marzę o tym żeby mój Junior miał rodzeństwo i nie był sam, żeby miał mu kto światło zgasić czy truskawki przynieść Zobacz załącznik 473923

co do emotek to ja mam ściągnięte z neta i zapisane na dysku d, kiedy chce je wstawić do posta robię to dokładnie tak samo jak wstawiam np zdjęcie, tj insert image- from comuter - wybierz pliki, następnie wybieram emote i wciskam - wgraj plik

chyba za długo przed kompem siedzę, główka mnie bolec zaczyna spadam zatem dziewczynki do jutradobranoc1.gif

reklama
Jutro egzamin, a ja w ogóle nie mogę skupić się na nauce. Znowu nocą dopadnie mnie przerażające uczucie pustki i wyrzuty, że mogłam lepiej się zorganizować.

Każda wymówka dobra co by się od nauki wymigac. Mnie zawsze nachodziło na porządki:-D
Czesc Dziewczyny;-)

Nie wiem czy ktoras mnie moze jeszcze pamieta, ale wpadłam sie przywitac po tych paru miesiącach, powiedziec, ze cieplo o Was mysle i załuje, ze nie dane mi bylo pozostac z Wami do końca. Bardzo mi sie przykro zrobiło jak zobaczyłam, ze lista aniołkow powiekszyła sie od tego czasu...:(

No nic wierzę ze pula nieszczęsć juz się wykończyła i teraz juz tylko super pozytywne wiedomości będę , sciskam bardzo mocno i trzymam kciukasy za Was i dzieciaczki!:tak:
Portia pamietamy, kochana! Wierzę, ze następnym razem wpadniesz do nas z dobrymi wieściami:tak:
kurde nie można wejść na to forum już bo zaraz na coś smaka narobią:-D:-D jak nie ciasta to owoce....., ja chyba zaraz oszaleje jak nie zjem truskawek a dupska sie z kanapy nie chce ruszyć do sklepu, mąż do 20 w pracy buuuuuuuuuuuuuu ale czego to ciężarna nie wymysli by zjeść to na co ma ochotę, zadzwoniłam do siostry, powiedziałam żeby wpadła po pracy bo mi smutno i nudno a po drodze kupiła kilo truskawek Zobacz załącznik 473864 - podstępna ze mnie żmija

Niezły patent, muszę zapamiętać:-D
mamba- spiesz się, bo rodzina rzuciła sie na ciacho :-D:-D:-D

czy któraś z Was miała fajny kontakt z bratem? ciekawe jak to będzie z Majką i Michałkiem

U nas dobry kontakt pojawił się na stare lata. Chyba jako jedna z nielicznych w rodzinie po prostu się go nie czepiam, więc lubi czasem wpaśc na kawkę;-)

To i ja się spieszę ;-)
Ja nie miałam brata, a bardzo chciałam mieć, zamówiłam u bociana. Dostarczył siostrę....:no: W wieku jej 3msc, a moich 5lat i 8msc zapytałam rodziców czy mogą ją wymienić na psa!
Nie mogli:-D

Kontakt mamy poprawny, a jak jesteśmy po dwóch stronach komputera to nawet wzorowy:tak:
Ale jedna za drugą poszłaby w ogień gdyby trzeba było.

Aż się boję czy mi aby podobny wywijas nie rośnie co TY:-D

Ciasta nie zrobilam za to wciagnełam truskawki z bitą smietaną i poprawiłam koktajlem z truskawek.
Zakupki lubię i owszem ale muszę chwilowo spasować w tej kwesti:sorry2:Mąż mnie dzisiaj wkurzył i jakos tak humorku nie było.

Niedługo 1000 karta nasz czeka na bb.

Malinowa_Paula mój brat robił mi to samo,a ja byłam przeszczęśliwa że on mnie woła i chce mi coś powiedzieć:-Dstarsze rodzeństwo jest straszne,ale teraz mamy super kontakt,na siostre bym go nie zamieniła:-)
Karola ja chodze do Dr Kusia,jest spoko,nie nadskakuje że tak powiem ale tłumaczy mi co trzeba,pyta czy ja mam jakieś pytania wiec ogólnie jestem zadowolona,dużo moich koleżanek do niego chodziło i były zadowolone. A rodzić mam zamiar w narutowiczu z reszta ten lekarz tam pracuje,wiem ze różne opinie o narutowiczu ale w każdym szpitalu są głosy na tak i na nie,historie mroożące krew w żyłach i te przyjemne ,więc ostatecznie zdecydowałam że narutowicz

Ciekawe do kogo będzie należał pierwszy post na 1000 stronie :-)

Ale ja się objadłam :zawstydzona/y: Wypiłam koktajl z 1kg truskawek, zjadłam pół kg czereśni, do tego spory kawałek biszkopta z galaretką i dopchałam bobem :zawstydzona/y: A M szykuje jeszcze sałatkę na kolację :-p
Kurcze przez cały dzień jem normalnie, a jak przychodzi wieczór to wciągam wszystko jak odkurzacz :sorry2: Ciekawe kiedy będzie widać tego efekty na wadze :rofl2:

reklama
Do góry