Musa
Fanka BB :)
Przypomniało mi się jak kilkanaście lat temu podstępnie wołałam młodszą siostrę do pokoju żeby jej powiedzieć tajemnicę (coś wymyślałam) i kończyłam słowami "to jak już tu jesteś to zgaś światło, zamknij drzwi, podaj coś tam" itd.
Jak robisz emotki z gadu????? Też chcę
sonkaa wygląda pysznie:-) Jeszcze tydzień! Ja Cię nie straszę, ale uważaj
też tak wykorzystywałam młodszą siostrę, baaaa dręczyłam ją jeszcze gorzej, ale tak samo byłam wykorzystywana przez starsze siostry także widać to rodzinne byłoZobacz załącznik 473923, ja z moimi siostrami a mam ich 3 miałyśmy w dzieciństwie różne fazy potrafiłyśmy się nieźle kłócić a nawet tłuc ale zawsze miałyśmy siebie i do zabawy i do pomocy, teraz gdy jesteśmy juz dorosłe mamy z sobą jeszcze super kontakt zawsze możemy na siebie liczyć, pomagamy sobie i w ogóle dużo czasu ze sobą spędzamy, nie wyobrażam sobie żeby miało ich nie być (choc w dzieciństwie zawsze marzyłam o starszym bracie) dlatego bardzo marzę o tym żeby mój Junior miał rodzeństwo i nie był sam, żeby miał mu kto światło zgasić czy truskawki przynieść Zobacz załącznik 473923
co do emotek to ja mam ściągnięte z neta i zapisane na dysku d, kiedy chce je wstawić do posta robię to dokładnie tak samo jak wstawiam np zdjęcie, tj insert image- from comuter - wybierz pliki, następnie wybieram emote i wciskam - wgraj plik
chyba za długo przed kompem siedzę, główka mnie bolec zaczyna spadam zatem dziewczynki do jutra