reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

reklama
1000 :-)

Załączniki

• 1000.jpg
    1000.jpg
    57,1 KB · Wyświetleń: 24
czesc dziewczyny... Mam pytanko... Jutro robie badania m.in. glukoze po 75g... W jakiej ilości wody nalezy to rozpuscic? I w jakiej wodzie? Mam nadzieję, że dam radę.. Nie lubie słodkiego a tym bardziej jeszcze nie wyobrazam sobie wyjsc z domu bez sniadania przez tyle czasu..

Bellka dostałam ślinotoku:) siedzę jeszcze w pracy i mimo ze jadłam niedawno to zgłodniałam patrząc na te pyszności:)

reklama
Mam pytanie do dziewczyn z Krk - a właściwie trzy pytania:
1. u kogo robicie połówkowe - kogo możecie polecić?
2. do jakiego ginekologa chodzicie? bo jednak chyba będę się przenosić do Krk jednak --> dostałam namiary na dr Marii Szczawińskiej od mojej gin w NS i nie wiem czy się na nią decydować....
3. gdzie zamierzacie rodzić? ja się zastanawiałam nad Narutowicza ale szczerze mówiąc nie mam pojęcia....

ja chodzę ddo dr Duniec-Kamińskiej - wlasnie wróciłam z połówkowego, wszystko w porządku, bedzie Wojtuś wiec dołączam sie do Waszego mniejszego grona mam chłopców :-D karola zastanów sie, bo nam włączyła na chwile USG 3d - niezbyt bylo dobrze widać..
To i ja się spieszę ;-)
Ja nie miałam brata, a bardzo chciałam mieć, zamówiłam u bociana. Dostarczył siostrę....:no: W wieku jej 3msc, a moich 5lat i 8msc zapytałam rodziców czy mogą ją wymienić na psa!
Nie mogli:-D
rewelka Paula, juz sobie to wyobrazilam :-)

Belka litości, tez dostałam ślinotoku!!!

dzieki dziewczynki za kciuki, jak juz pisalam z dzidzią w porządku, synuś nei chciał współpracować i sie obrócić do dogodnych pozycji do USG, ale jakos sie udało go podglądnąć i pomierzyć.. troche mnie to dzisiejsze USG zmusiło do refleksji i tylko jak wrocilismy do domu (przed chwila) to sie popłakałam.. dlaczego? nie wiem, ale do tej pory mam mokre oczy :szok:
zapytalam panią dr czy NO-SPE moge brac, powiedziala zebym lepiej 3x 2 tabletki magnezu łykała bo dopiero taka dawka rozkurcza solidnie macice, a NO-SPE mozna stosować tylko doraźnie, bo nie dziala dobrze, a i szyjka sie potrafi skrócić - moze którejś z Was sie to przyda, bo u mnie szyjka długa i w porządku :-D dostałam na lipiec skierowanie na 75g glukozy, fuj i nie wolno cytryny dawac - pani dr mnie uprzedziła, bo teraz są takie te glukozy ze sie nie daje.... fujjjjjjjjjjj

Do góry