reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Witam mamusie z października :) Dostałam się na to forum przypadkiem i mam nadzieję , że się tutaj zadomowię na troszkę :)
Termin mam na 30 października :-D

ale jak na razie bardzo źle znoszę ciążę :(

reklama
arthatee witaj. :) A co Ci dolega, że źle znosisz ciążę?

emotion_sickness z tym spaniem na brzuchu pierwsze słyszę. Mi moja pani doktor powiedziała że przy moim tyłozgięciu macicy po prostu w miarę jej początkowego rozrostu może trochę bardziej boleć, bo tam się wszystko ustawia i prostuje odpowiednio. Kazała mi spać na plecach i bokach, dlatego dziwi mnie to zalecenie.

Męczą mnie jeszcze nudności i wymioty. Nie bardzo mogę wyjść z domu i cieszyć się ciążą :-(
No i raz chudnę , a raz tyję w zależności od tego co "ubzdura" sobie mój żołądek.
Na dodatek jestem uczulona na Torecan więc pozostaje mi męka , bo nic nie pomaga .
Liczę na to , że jednak w końcu mnie te uroki opuszczą :-)

hejka witam nowe mamusie.nie mamneta wiec nie mam jak pisac i was podczytywac. mam nadzieje ze wszystko u was ok pozdrawiam cieplutko:-)
prosba zebyscie same niedopisywaly sie do listy! od tego jest polcia wiec wysylac dane na priv i nie robic zamieszania. dziekuje
no musialam pokrzyczec.;-) trzymajcie sie znikam pa:-D

kadam - trzymam kciuki aby tym razem było szczęśliwie:-D
sonka - super torcik:tak:
arthatee - witamy:-D
malami - kciuki za wizytę i za starszą pociechę, trzymaj się;-)

reklama
aguga - cieszę się, że Tobie torcik też wyszedł, a najśmieszniejsze, że ja też mam sernik na zimno z truskawkami i galaretką, tylko na szczęście trochę zostało i zrobiłam taki mini mini w miseczce i mogliśmy dziś całą rodzinka go wrąbać - no niebo w gębie, a jutro nie mogę się doczekać miny mojej córci, jak zobaczy tort z lalą :-)

arthatee - witaj na forum i rozgość się :-)

Fajnie, że azorek o nas pamięta (nawet jeśli krzyczy :-) )

zaraz jeszcze oblecę wątki i padam spać, bo jutro dzień bojowy, a jeszcze rano porządki, bo dzisiaj padłam robiąc sałatki i peklując mięsko na grilla,

dobranoc

Do góry