reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

U nas jest tak gorąco, że wróciliśmy do domu ochłonąć. Potem jeszcze wyjdziemy, i tak leżak przestawiłam już w cień.

Celka, mnie też powoli czeka nauka, ale najpierw dokończyć pracę magisterską, po weekendzie majowym mam oddać całość. Im mniej zostało, tym mniej mi się chce ehh...

reklama
Mimii dasz radę, u mnie jest ten proble, że ja muszę pisać po angielsku a z tego nie jestem za dobra :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: niby wiem to co mam się uczyć, ale ta pisowania :wściekła/y::wściekła/y:. Ja chcę duuużo słoneczka a nie tego wiatru. dobra już idę się uczyć :-D:-p

witam,

u mnie również pogoda piękna, słońce świeci od samego rana a na niebie prawie nie ma chmurek, tylko jechać nad jezioro i leżeć plackiem
niestety mnie czeka sprzątanie chałupki - i to sama muszę ją dziś ogarnąć bo mój mężulek wyfrunął z gniazdka na meczyk, a ja zabrać się za sprzątanie nie mogę takiego mam leniucha
z rana byliśmy na zakupach i przynajmniej kupiłam sobie butki - balerinki do latania bo w szafce to same na obcasach i to z 8 cm więc na spacery się nie nadawały
jutro jadę na chrzciny do stolicy więc czeka mnie 5h jazdy w obie strony w ten upał, nie wiem jak ja to wytrzymam, mam nadzieję że mąż naprawi klimę dziś bo coś nie działa:dry:

Witam dziewczyny, u mnie po imprezie, pogoda cudna, ale caały dzień na dworze sprawił, że wszyscy już padamy

aguga - jak torcik? Mam nadzieję, że goście byli zachwyceni

Sonka torcik cudooooo,mój m ogólnie tortów nie jada i przymusiłam go aby tego spróbował kawałeczek,a później odgonić go nie mogłam tak mu smakował.Mówi,że smakuje jak nie tort-niebo w gębie.Został tylko kawałek ,a to dlatego,że gości jutro mamy jeszcze ;-) W życiu żaden tak nie smakował
Ja też wykończona,dziecie i m padli właśnie przed chwilką ,a ja idę też do łóżeczka bo nogi mnie bolą.

Cześć dziewczynki!Nie mam ostatnio nastroju i ochoty na nic...wszystko jest nie tak jakbym chciała i łapę jakieś doły nic mi się nie chce,nie śpię tylko myślę,non stop chce mi się ryczeć:-(Także nie zaglądałam bo nie chciałam udzielać wam mojego złego samopoczucia.Gnębię się tym sama no ew,mojego faceta.

Marteczka może to jakas chwilowa huśtawka hormonalna i mam nadzieje ze niedługo przejdzie.A zalic sie możesz ile chcesz po to tutaj jestesmy.

U mnie niestety pogoda do bani, słońce niby sie pokazało ale wiatry straszne i zazdroszczę wam tej polskiej pogody.

Aguga
a masz jakiś super przepis na krem do tortu?

Marteczka czasem i dołki się zdarzają, ale my je na pewno zakopiemy szybciutko :yes:

Jejaaa wylazłam wczoraj z domu , posiedziałam na powietrzu, pograbiłam trawę i czułam się świetnie :szok: aż do wieczora , kiedy żołąd się zbuntował :-(

reklama
Hej dziewczyny,

Witam was w te piękne słoneczne dni. My wczoraj sprzedaliśmy babci nasze niemowlątko i pojechaliśmy do Nałęczowa. Ehh.. czuliśmy się jak dawniej, beztrosko. Było super. Pospacerowaliśmy, zjedliśmy pizzę i lody.

Rozmawiałyście wcześniej o pokrzywie. Polecam bardzo też na podniesienie hemoglobiny. Ja pod koniec ciąży piłam 3 razy dziennie.

Do góry