reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Kadam - witaj na forum:-)

u mnie dzisiaj dzień też prawie cały poza domem, moja mama pilnowała dziś swoje dwie wnusie więc poszłam jej trochę pomóc (bo zazwyczaj tylko jedną ma pod opieką) a że pogoda piękna to 2 godzinny spacer sobie urządziłyśmy, posiedziałyśmy trochę na ławeczce aż jedną rękę sobie opaliłam i lewy policzek, więc teraz podkładem będę musiała maskować żeby różnicy nie było,
normalnie uwielbiam taka pogodę aż chce się żyć, przy okazji spotkałam koleżankę i okazało się że też w ciąży i termin ma na październik tylko z 3 tyg po mnie, normalnie gdzie się nie ruszę tak się dowiaduję że ktoś w ciąży, chyba wyż w tym roku się szykuje

reklama
Dobry wieczór.

Wczoraj nie pisałam już bo późno wróciłam.
Wyniki mam jak sportowiec.
Wszystko w porządku.
dzidek rośnie chociaż wielkością trochę odstaje.
Tak tydzień do tyłu ma wg usg.
ukryło się małe pod kością łonowa.

Dzisiaj od 9 do 17 byłam na szkoleniu.
Głowa mi pęka.

Was też tak cisną w brzuch? Niby ciężarne mogą bez pasów jeździć, ale jednak co pasy to pasy, zawsze bezpieczniej.
Ja zawsze oamietam zeby je pod brzuchem ulozyc w miare mozliwosci :-)
I watpie ze ciezarne moga bez pasow jezdzic.. chyba tylko jak masz zaswiadczenie od lekarza ze nie mozesz miec pasow.

Widze ze Wam dopisuje apatyt,
ja dzis zjadlam 1 kanapke, i kilka lyzek zupy.. tyle :/
Dobrze ze witaminy biore choc, wogule mi sie jesc nie chce.

Ja prawie codziennie jeżdżę samochodem, nie cały czas, ale a to Młodego zawieźć i odebrać, a to na zakupy a to gdzieś trzeba podjechać i póki co pasy mi nie przeszkadzają, ale pewnie już niedługo trzeba będzie o czymś pomyśleć, bo też nie wyobrażam sobie jazdy bez.

A my dzisiaj z mężem na kolację pojechaliśmy po kebab, ale tak szybko jak mi się go zachciało tak szybko i odechciało się. Zjadłam ze 3 gryzy i koniec, w domu zrobiłam sobie kanapki i dojadłam ciastkami. Jakoś dalej na mięsne rzeczy nie bardzo mam ochotę.

Kasiorzyca, super, że wyniki wyszły b.dobrze :-)

kadam - witaj

kasiorzyca - dobrze, że z dzidzą w porządku

dziewczyny, mam pytanie - czy Wy bierzecie tran? wyczytałam, że teraz potrzebne sa kwasy Omega-3, a mi Gin nic nie mówił, wizytę mam dopiero 14.05. - Wasi lekarze polecili Wam łykać tran?

Sonkaa, no właśnie na ostatniej wizycie gin mi mówił, że mogę sobie dokupić tran bo w moich witaminach nie ma tego dha (chyba tak to się nazywa), ale jeszcze nie byłam a aptece, ale chyba jednak przejdę się i dokupię.

reklama
No właśnie ja teraz wyczytałam żeby nie przesadzić z tą wit.A więc sama już nie wiem... Z Olusiem w sumie dopiero w III trym. brałam Prenatal dha.

Do góry