reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Wiedzą ,że ruszam z remontem na dole,to przyszli se zapytać kiedy będę robić rodzicom pomnik na cmentarzu..,i po co zmieniłam dach ,jak mogłam nowy dom wybudować na drugim końcu działki.
I czy dzieci pojadą na wakacje bo im się należy zmiana klimatu..

reklama
a chusteczka ich to obchodzi..
nie cierpię jak się ktoś wtrynia w moje sprawy.. od razu walę "nie twój interes"
niech pilnują swojego podwórka..

nie ma to jak "ciocia dobra rada" takich to trzeba w zalążku.. ja mam to samo jak mi ktoś radzi odnośnie ciąży ,odżywiania itd.. i to osoba bezdzietna z dużą nadwagą.. skąd się takie biorą?

aguga mamy podobny wiek ciąży i chyba jesteśmy podobnie nastraszone:-D próbowałam z tym walczyć ale chyba się nie da........:-D:-Dszczególnie w pierwszej ciąży każde kłucie, ciągniecie lub nawet najlżejszy ból potrafią przestraszyć i człowiek nie wie czy już dzwonić do lekarza czy co, chciałabym wiedzieć jaki rodzaj bólu czy innego dziwnego odczucia jest niebezpieczny dla ciąży:szok: i kiedy trzeba reagować:confused: wszystko to takie trudne:-:)-:)-(muszę zacisnąć żeby i poczekać tydzień do wizyty, moja pani doktor na pewno mnie uspokoi .. na jakiś tydzień:-D:-D

Musa u mnie to druga ciąża,ale nie pamiętam już czy mnie coś ciągnęło,bolało itd. Myślę,że ból nie pokojący to taki kiedy bardzo boli brzuch i występują plamienia.Dzisiaj już tych 'zakwasów'' nie czuję ;-)

Witam dziewczyny, słonko takie, że aż buźka się śmieje :-)

Kamii, mirinda - witajcie

mamba, ptyśka, fasolek - ja przez 10 lat mieszkałam na Karpackim :-D:-D:-D:-D, wyprowadziłam się niecały rok temu, ale mam niecałe 10 minutek autem (7 km) inne dziewczyny sobie pomyślą, że mamy w Bielsku jedno osiedle :-)

Witam wszystkie mamy, mam na imie Kasia i jestem tu nowa na forum. Jestem w 15 tyg ciązy i bedzie mi miło jezeli bede mogła sie do was przyłączyc, pozrawiam :-)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry