reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

Kadam - witaj na forum:-)

u mnie dzisiaj dzień też prawie cały poza domem, moja mama pilnowała dziś swoje dwie wnusie więc poszłam jej trochę pomóc (bo zazwyczaj tylko jedną ma pod opieką) a że pogoda piękna to 2 godzinny spacer sobie urządziłyśmy, posiedziałyśmy trochę na ławeczce aż jedną rękę sobie opaliłam i lewy policzek, więc teraz podkładem będę musiała maskować żeby różnicy nie było,
normalnie uwielbiam taka pogodę aż chce się żyć, przy okazji spotkałam koleżankę i okazało się że też w ciąży i termin ma na październik tylko z 3 tyg po mnie, normalnie gdzie się nie ruszę tak się dowiaduję że ktoś w ciąży, chyba wyż w tym roku się szykuje

reklama
Dobry wieczór.

Wczoraj nie pisałam już bo późno wróciłam.
Wyniki mam jak sportowiec.
Wszystko w porządku.
dzidek rośnie chociaż wielkością trochę odstaje.
Tak tydzień do tyłu ma wg usg.
ukryło się małe pod kością łonowa.

Dzisiaj od 9 do 17 byłam na szkoleniu.
Głowa mi pęka.

Was też tak cisną w brzuch? Niby ciężarne mogą bez pasów jeździć, ale jednak co pasy to pasy, zawsze bezpieczniej.
Ja zawsze oamietam zeby je pod brzuchem ulozyc w miare mozliwosci :-)
I watpie ze ciezarne moga bez pasow jezdzic.. chyba tylko jak masz zaswiadczenie od lekarza ze nie mozesz miec pasow.

Widze ze Wam dopisuje apatyt,
ja dzis zjadlam 1 kanapke, i kilka lyzek zupy.. tyle :/
Dobrze ze witaminy biore choc, wogule mi sie jesc nie chce.

Ja prawie codziennie jeżdżę samochodem, nie cały czas, ale a to Młodego zawieźć i odebrać, a to na zakupy a to gdzieś trzeba podjechać i póki co pasy mi nie przeszkadzają, ale pewnie już niedługo trzeba będzie o czymś pomyśleć, bo też nie wyobrażam sobie jazdy bez.

A my dzisiaj z mężem na kolację pojechaliśmy po kebab, ale tak szybko jak mi się go zachciało tak szybko i odechciało się. Zjadłam ze 3 gryzy i koniec, w domu zrobiłam sobie kanapki i dojadłam ciastkami. Jakoś dalej na mięsne rzeczy nie bardzo mam ochotę.

Kasiorzyca, super, że wyniki wyszły b.dobrze :-)

kadam - witaj

kasiorzyca - dobrze, że z dzidzą w porządku

dziewczyny, mam pytanie - czy Wy bierzecie tran? wyczytałam, że teraz potrzebne sa kwasy Omega-3, a mi Gin nic nie mówił, wizytę mam dopiero 14.05. - Wasi lekarze polecili Wam łykać tran?

Sonkaa, no właśnie na ostatniej wizycie gin mi mówił, że mogę sobie dokupić tran bo w moich witaminach nie ma tego dha (chyba tak to się nazywa), ale jeszcze nie byłam a aptece, ale chyba jednak przejdę się i dokupię.

reklama
No właśnie ja teraz wyczytałam żeby nie przesadzić z tą wit.A więc sama już nie wiem... Z Olusiem w sumie dopiero w III trym. brałam Prenatal dha.

Do góry