reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

No własnie też słyszałam wiele dobrego o Krynicy i o Limanowej (dziwne że o NS prawie nikt dobrze się nie wypowiada:-p)
a skąd ty się tak dobrze znasz na moich okolicach??? pochodzisz z NS??
Moja szwagierka [inna - mam ich sporo :D] zaszla w ciaze na jesien tamtego roku,
akurat w tym czasie strasznie chorowala i byla na antybiotykach
- zaczela plamic [ciemnobrazowe] + miala straszne bole w podbrzuszu,
poradzili jej isc do szpitala w Saczu....
A tam idioci po prostu ja 'wyczyscili', nie czekali co sie samo stanie ani nic... Byla w 6 tygodniu i stwuerdzili ze napewno poronila.... 

Szpital w Saczu to  nie szpital - ale rzeznia.... 

Tak jestem z Nowego Sacza :p 

reklama
Wpadam na chwile się tylko przywitać

Cały dzień nie miałam czasu rano z mlodym do laryngologa a później jak weszlam na ogródek to wyjść nie mogłam :-D Trochę się zmęczyłam ale i odprężylam przy moim ogródeczku.

Postaram się jutro troche poczutać co u was i więcej coś skrobnąć :tak:

Milej nocki

Kasiorzyca ja też z Podkarpacia, tylko dalej od Rzeszowa - 80 km a bliżej Ukrainy:-D a ty z których stron dokładnie jeśli można oczywiście wiedzieć
Mamba2008 rozwalił mnie na łopatki komplement lekarza pod twoim adresem dotyczący "ładnej c....":-D:-D:-Dnie mogę przestać się śmiać, przypomniała mi się równie dla mnie śmieszna sytuacja z gabinetu ginekologicznego, która przydarzyła się mojej przyjaciółce. Poszła do przychodni, poradni "k" bo dopadł ją jakiś stan zapalny, tam pani doktor, która już ledwo stoi i dawno powinna być na emeryturze przebadała ja potwierdziła stan zapalny, przepisała globulki dopochwowe, kazała stosować przez 7 dni a po zakończeniu "prowadzić obserwację zapachu majteczek, tj.wąchać je i gdy będą miały lekko octowy zapach znaczyć będzie że infekcja ustąpiła":szok:gdyby nie opowiedziała mi tego osoba której ufam w życiu bym nie uwierzyła że w XXI wieku zdarzają się takie sytuacje:-)

No to właśnie :tak: Ja raz na zawsze wyleczyłam się z ginekologów facetów no i tych, którzy przyjmują na NFZ. Gdybym miała możliwość wypisałabym być się z tej farsy i nie płąciła im ani grosza.

Witam y samego ranka :-)

Na zewnatrz super pogoda leniu****e dzis caly dzien przed domem na hustawce :-D

mimii zabilas mnie ta rurka ze smietana :tak:

mamba nie gadaj hehehe ja na karpackie mam 20 min spacerkiem mieszkam w okolicach szpitala woj :-)
a komunie mam za tydzien nie za dwa :-) 6 maja no troche ponad tydzien :-)
czytajac o twojej "c....e" przypomnial mi sie ten dowcip o pani ktora sie wybrala do gina z brokatem :-D:-D:-D
nie wierze ze sa tacy lekarze makabra,ja pamietam jak chodzilam na nfz to pani doktor leczyla mi nadzerke rutinoskorbinem :tak:

No to właśnie :tak: Ja raz na zawsze wyleczyłam się z ginekologów facetów no i tych, którzy przyjmują na NFZ. Gdybym miała możliwość wypisałabym być się z tej farsy i nie płąciła im ani grosza.

ja również na NFZ nie płaciłabym ani grosza z tą różnica że w życiu do gina kobiety nie pójdę.. miałam styczność jeden raz i wystarczy
faceci są delikatniejsi.

a mnie dzisiaj kłuje w dole brzucha z lewej strony.. mam nadzieję że to nic poważnego... bo na spacer z synkiem się wybieram

Heloł! Mamba,Ptyśka ja też z Karpackiego,hehe,chociaż teraz już tam nie mieszkam,ale mam 15 min z buta.No to kiedy jakiś zlot robimy? :-D
Mela odprowadzona,a ja nie wiem czy sie brać za porządki,hmmm,chyba idę do ogródka się powygrzewać :-),ale jeszcze poczekam ze 2 godzinki i bedzie cieplutko...

Będę zaglądać do Was.Miłego dnia Cieżaróweczki !!! :-)

witam wszystkie dziewczyny.

Jak fajne dzis słoneczko pieknie swieci i czyste niebo. zaraz na polko zmykam tylko czekam na moje ancymonka bo odsypia, po nocnej pobudce.

widze ze kilka dzwiczyn z podkarpackiego. ja z malopolskiego ale do rzeszowa tez mam 80 km. Mam do tego miasta sentyment.

a co do lekarzy gin facetow to ja mam tez uraz, byłam badana przez kilku i trafiłam na takiego ze jak badał to mysłalam ze gwiazy zobacze. Kiedys byłam u lekarza ktorego moja siosta strasznie zachwalala i moze jest dobrym lekarzem ale jest niekulturalny wobec pacjentek.
nastomiast u babek nie niałam takiego odczucia.

Ostatnia edycja:
Witam się bardzo słonecznie :-) Zaraz zmykam na dworek powygrzewać się trochę, Olek w przedszkolu więc mam chwilę dla siebie.

Mamba, padłam czytając o Twojej "przygodzie" z ginem :-) Ja na szczęście z żadnym nie miałam jakiś szczególnych przygód. Mam swojego stałego gina, 2 razy byłam u kobiety (tej samej) i raz u innego gina faceta. Ale lubię mojego hehe :-)

reklama
Witam :-)

Straszne są te historie które opowiadacie o lekarzach. Jak mogą w ogóle jeszcze tacy istnieć ... :szok:

U nas dzisiaj przepięknie... w lato niekiedy nie ma takiej pogody...
Pościel się wietrzy pranko postawione obiadek się robi ... testy na mnie czekają... :-D

Miłego dniaaa :tak:

Do góry