ja ciutkę ogarnęłam dom poprałam ale sił barak wiec pojechałyśmy z Wiki po buty dla mnie i dla niej na wiosnę do chińskiego marketu ....
co do lekarzy nfz
to ja mieszkam w małej miejscowości jest niby jedna babka która jest dobra ale niestety do niej terminy są dramtyczne i dostać się to cud wiec wybrałam prywatnie płace dużo no cóż ...... zresztą ja do lekarza chodzę w godzinach wieczornych bo nie mam co z Wiki zrobić a z nią u lekarza to bym o połowie rzeczy zapomniała wiec zostają mi sami prywatni....
co do lekarzy nfz
to ja mieszkam w małej miejscowości jest niby jedna babka która jest dobra ale niestety do niej terminy są dramtyczne i dostać się to cud wiec wybrałam prywatnie płace dużo no cóż ...... zresztą ja do lekarza chodzę w godzinach wieczornych bo nie mam co z Wiki zrobić a z nią u lekarza to bym o połowie rzeczy zapomniała wiec zostają mi sami prywatni....
wiesz naprawdę jestem zadowolona w każdy wtorek są dni otwarte od 14-17 gdzie można zobaczyć wszystko ....po za tym w tej chwili w ujastku jest najlepszy oddział neonatologiczny w Krakowie nowocześniejszy od tego na Kopernika i teraz ciężkie przypadki są kierowane właśnie tam a nie jak dawniej na Kopernika.....do tego czysto i nowocześnie na patologi tv w pokojach i net w każdym pokoju łazienka pokoje 3 osobowe .....położniczego nie oglądałam ale dziewczyny mówiły że tak samo.....Nikola, super, że jesteś z nami z powrotem - trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze cieszę się podwójnie z tego co napisałaś, bo widzę, że leżałaś w szpitalu, w którym ja chciałabym rodzić, a właśnie stamtąd mam lekarza.. Ujastek jeszcze kilka lat temu nie miał dobrej opinii, ale zdaje się, że sie to zmienia
mina a poza tym jak się czujesz przeszedł ból brzucha??? i oczywiście trzymam kciuki za wyniki......a ja dzisiaj dalej odpoczywam.. luteinę lekarz mi zmienił na podjęzykową a mam gorsze upławy niż z ta dowcipną.. dziwne..