reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

ja ciutkę ogarnęłam dom poprałam ale sił barak wiec pojechałyśmy z Wiki po buty dla mnie i dla niej na wiosnę do chińskiego marketu ....

co do lekarzy nfz
to ja mieszkam w małej miejscowości jest niby jedna babka która jest dobra ale niestety do niej terminy są dramtyczne i dostać się to cud wiec wybrałam prywatnie płace dużo no cóż ...... zresztą ja do lekarza chodzę w godzinach wieczornych bo nie mam co z Wiki zrobić a z nią u lekarza to bym o połowie rzeczy zapomniała wiec zostają mi sami prywatni....

Nikola, super, że jesteś z nami z powrotem - trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze :tak: cieszę się podwójnie z tego co napisałaś, bo widzę, że leżałaś w szpitalu, w którym ja chciałabym rodzić, a właśnie stamtąd mam lekarza.. Ujastek jeszcze kilka lat temu nie miał dobrej opinii, ale zdaje się, że sie to zmienia
wiesz naprawdę jestem zadowolona w każdy wtorek są dni otwarte od 14-17 gdzie można zobaczyć wszystko ....po za tym w tej chwili w ujastku jest najlepszy oddział neonatologiczny w Krakowie nowocześniejszy od tego na Kopernika i teraz ciężkie przypadki są kierowane właśnie tam a nie jak dawniej na Kopernika.....do tego czysto i nowocześnie na patologi tv w pokojach i net w każdym pokoju łazienka pokoje 3 osobowe .....położniczego nie oglądałam ale dziewczyny mówiły że tak samo.....

a ja dzisiaj dalej odpoczywam.. luteinę lekarz mi zmienił na podjęzykową a mam gorsze upławy niż z ta dowcipną.. dziwne..
mina a poza tym jak się czujesz przeszedł ból brzucha??? i oczywiście trzymam kciuki za wyniki......

reklama
Karola.M. moja szwagierka rodzila 2 miesiace temu w Krynicy i jest MEGA zadowolona

Ale mnie dzis meczy - normalnie masakra - boje sie cos zjesc bo wiem ze zaraz pewnie bedzie ży##nko :/// A znowu z drugiej strony takim 'pustym' zoladkiem wymiotowanie jeszcze gorzej :( Do tego mega zgaga :( 

sandy wiesz aż mi żołądkiem ruszyło jak sobie pomyślę że miałabym miec wkałdane cos po jakiejś nie umytej babie np oj fujjjjjjjjjjjjjj

Mirinda witaj:-).

Na plamy[taką z oliwki ] polecam mydło na plamy
MYDŁO NA PLAMY
DR.BECKMANN

lub inne -jest w marketach po ok 7 zł .

Niech doczyści nim wózek-zrobić mydlinki i wyczyścić szczoteczką lub gąbeczką do naczyń

Edit -doczytałam na nim teraz bo go dziś kupiłam: idealne również do tapicerki i dywanów

Ostatnia edycja:
kamii, Mirinda - witajcie wśród październikówek:-D

tallkaa - ja tłuste plamy zawsze płynem do naczyń zapierałam, a później normalnie do prania, na ubraniach ani śladu nie było, czy zadziała na wózku to nie wiem

Mamba a gdzie mieszkasz może się okaze ze mamy do siebie bardzo blisko :-):-)

Coraz więcej mam zna płeć :-) super!

A nas z mężem czeka za tydzień komunia mamy aż dwie w ten sam dzien i obydwoje jestesmy chrzestnymi wiec bedziemy osobno przez pół komunii :-( ale są też dobre tego strony podwójnie sobie pojem hahahahaha:-D:-D:-D

Ja mieszkam na Karpackim a ty?
Hahahaha ja też mam komunię za 2 tygodnie być może to ta sama kto wie:-D

Hej Dziewczyny!
Tez mam termin na październik a ścisłej na 26... siedzę w domku na l4
witaj mirinda... chociaż u mnie teraz na tapecie pepsi twist :-p

mina a poza tym jak się czujesz przeszedł ból brzucha??? i oczywiście trzymam kciuki za wyniki......
brzuch boli w miejscu wkłucia..w końcu wszystkie powłoki miałam przekłute..
ale dzisiaj wstałam i kuchnię ogarnęłam
muszę się czymś zająć w oczekiwaniu na wyniki a to 3 tyg.. masakra

reklama
Kamii, Mirinda, witajcie :-):-)

A ja dzisiaj dosłownie padam po całym dniu. Od rana na nogach i na nic nie mam już siły. Kładę się zaraz i odpoczywam, chociaż zasnę pewnie dzisiaj jak dziecko ;-) Jutro robię sobie wagary, nie jadę na wykład i zamierzam odpocząć po dzisiejszym dniu. Podobno ma być ładna pogoda to może wygrzeję się na słoneczku.

A i dzisiaj jak szłam na zajęcia przez Krakowskie Przedmieście nie mogłam się oprzeć i wstąpiłam na rurkę z bitą śmietaną, była wręcz boska :-) Mam taką ochotę, że chyba jutro skoczę u nas do cukierni i kupię ze 2 od razu :-)

Do góry