reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

reklama
Bellka odpoczywaj dużo i dbaj o siebie :tak: dobrze że poszlaś do gina i wszystko skonsultowalaś, nie musisz sie przynajmniej martwić. Lepiej dmuchać na zimne niz póniej żałować.

a ja nie czuje jeszcze żadnych:-:)-:)-:)-( ruchów, pocieszam się że w związku z tym,że to moje pierwsze bejbi poczuje je poźniej a wizyta dopiero 4 maja:-(

ja też nic nie czuję :(
a do usg jeszcze tak daleko...na 21 maja dopiero się zapisałam
mam tylko nadzieję że do tego czasu już da osobie znać maleństwo

Karola - rozumiem Cię, ja mimo ze mam ubezpiecznie, to płacę, nie mam żadnego ginekologa na NFZ i raz tylko próbowałam, ale jak zobaczyłam gabinet w mojej przychodni i tego pożal sie Boże lekarza (ktory de facto miał mega dziwne podejście do ciężarnych), to uciekłam stamtąd..

oj też Wam dziewczyny zazdroszczę tych ruchów, ale zdaje się, ze w moim przypadku to jeszcze ohohohoooo

majeczka - jak nam się dzidziole zaczną rozpychać w brzuchu, oddawać kopniaki, prawe i lewe sierpowe, to pewnie tak jak teraz wyczekujemy ruchów zatęsknimy za spokojem:-) tak się w każdym bądź razie na chwile obecna pocieszam...

Ostatnia edycja:
belka leż grzecznie i dbaj o siebie bardziej niż zwykle.. obudź w sobie egoistkę i niech wszyscy skaczą wokół ciebie..wszystko dla dobra dziecka oczywiście :-D

Leże, leże i nie mam zamiaru się przemęczać :tak: I powiem Wam, że po lekach jest dużo lepiej. Mam nadzieję, że tak zostanie.
Mąż miał zrobić obiad, ale poszedł na łatwiznę i przyniósł od mojej mamy :eek: A ja miałam taką ochotę na rybkę z frytkami :wściekła/y: Ale jutro go gotowanie nie ominie :tak: A dziś na kolację zażyczyłam sobie pitę z warzywkami i gyroskiem mniam juz mi ślinka cieknie a do wieczora jeszcze trochę czasu. Zostaje mi więc arbuz :-)

reklama
Bellka toś mi smaka narobiła tym gyrosem :sorry: .
Ja pożeram jogobellę brzoskwiniową.
Ruchy poczujecie z dnia na dzień i prawdę mówiąc pomimo ,że kopniaczki bolą nie ma się ich dość :-D

Do góry